- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Azért mindennek van határa....
Azt még benyelem, hogy a Nissan GTR megy 400-at, nekem is ment 370-et, oké.
De ez az iménti... Burrows Drag, jön egy Level 51 csóka kocka Toyota Corollával, volt még két nálam erősebb verda, meg én a Z4-gyel. Elindulunk, váltom a harmadikat, két erősebb csóka már előttem, semmi extra. Egyszer csak megjelenik a jobb oldalamon a Corolla a levegőben (!), mögötte akkora tűzcsík mint a Haley-üstökös, és egy tized mp alatt eltűnik a semmibe. A végén nézem a jelentést, azt hittem rosszul látok: 597 km/h a top speed!
A jó édes anyját az ilyen gyökérnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest