- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #12136 üzenetére
Nox-al értek 1et ebben a témában , az tény, hogy lehet még jó időket futni , de a tophoz még messzebb leszünk. Ráadásul , látod a mai napig nem tudtam összehozni 1 normális kocsit, ugyhogy , mi már csak üldözni tudjuk az elejét elcsípni, nem.
(#12146) UFO1
Jól megy a srác tény és való, de ez még az rs fénykorában volt , azóta történt egy s más, ráadásul ugyan azt veszem most észre mint anno az lp 640 nél, egyre szarabb az rs butitják .Nos piros rugó ??? akkor és ott amikor én szenvedtem cele az volt a legjobb bele, mert sokat szenvettem vele, probálgattam mire számomra vezethető lett.
Azóta épülőben van egy másik rs is , lassan 1 éve zöld rugóval, és igen jobb a kocsi , de nem tudok a piros rugós rs nyomába érni.nézétek el a sok hibát itt ugrál az ölemben a 9 hónapos bébim.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest