- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #10370 üzenetére
közben összerakom ám a saját képemet. tehát azt le nem írték, hogy az autókat változtatják, azt viszont igen, hogy az autók többségének (ha nem is mindegyiknek) az értékei módosítják. Ez eddig OK, tudtam. Aztán a változtatás lényege, hogy a számok jobban tükrözik a teljesítményt, ezt is szeretjük és értjük is. Akkor tévedtem el, amikor egy példára vetítettem a mesét: A Skyline-om mindig jó példa. A számai most a legpontatlanabbak között van a játékban. Vagy a teljesítményét lövik be jobban vagy a számaiból vesznek le 200-at körülbelül. Előbbi jobb lenne, de utóbbi a logikus. El is hittem, hogy biztosan így lesz, sőt még hiszem is. Le nem írták, de ha ennyire mellélövök megint, akkor 2 éve lőttem mellé kb... Csúnya baklövés lenne így visszatekintve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest