- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
Szvsz valószinűleg nem lesz jobb játék az NFS11 mint a TDU. Szerintem az EA van olyan tehetséges, meg van hozzá a képessége hogy még sokkal jobban sikerül majd elb@szni a következő részt.
A következő részben már valószínű, hogy úgy fog csillogni az autó, hogy majd csak napszemüvegben lehet a gammával játszani.
A videó sajnos nem jelent semmit, lehet éppen azt mutatja, hogy mit szeretnének majd a készítők, és mit nem sikerül később a játékban nekik megvalósítani ezért csináltak egy kis trailert ami jól néz ki csaj sajnos kurvára semmi köze nem lesz a játékhoz.... épp most játszottam a TDU után egy kis Carbon-t, nem mondom jó volt driftelgetni ( nekem teccik a drift rész) de hirtelen az az érzésem volt, hogy visszarepültem az időben vagy 6 évet legalább, mert hogy sokkolóan egyszerűre sikerült a Carbon az nem kifejezés.
Minden esetre én titkon reménykedem benne hogy sikerül majd végre újra egy olyan részt összedobniuk, ami legalább méltó folytatása lenne a Porsche Unleashed időkbeni NFS-nek. A valóság .... de majd jön a 4. bőr, amit sikerül igencsak b@lf@szul letépni a kedves EA-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Mobil flották
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged