Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz Darkkoi #1248 üzenetére

Alapjában én ott ronthattam el, hogy jó pár hónappal ezelőtt nem bíztam a Razor BMW-ben, hogy erősebben tuningolható lehet-e, mint a Shelby, így kb megnyerése után nem is foglalkoztam vele.
    Ez lehetett az alapvető hiba akkor, hogy így lemaradtam.

De most már kár lenne vele foglalkozni így, hogy belendítem lassacskán a Viper-t, most már mindenképpen azt fogom következő ászomként pátyolgatni.

Na meg persze az is közrejátszott a haladásom hátráltatásában, hogy igyekszem a Car Series versenyekre gyúrni, így az azokhoz szükséges autókat is szeretem minél inkább előtérbe hozni.
    De most már ezeknél is kezdem magam utolsérni, így jelenleg ami elérhető, azokhoz már csak a Nissan GT-R-t (ezt sem kell már sokat tuningolni) és a Viper-t kell fejlesztgetni.

A "new shipment" dologhoz meg nagyon jól jönne valami táblázat, hogy pontosan mely szintek elérésénél történik, mert napokon belül talán meglesz a 78-as szint és ha ott történne ilyen esetleg, akkor persze mindenképp várnék még a doboz nyitogatásokkal (csak már ezzel kapcsolatban is eléggé kezd viszketni az ujjam :) ).

Más: Mióta egyre többeteknek veszett el a mentése, én mától felveszem a havi 2x-i alkalmazás adat mentés rendszerembe ezt az NFS-t is, mert már innen azért én sem szívesen veszítenék el mindent.

Kicsit tényleg szégyen, hogy a játékosok mentéseiről nem készítenek időnként back-up-okat.
    Legalább azok esetében lehetne, akik fizettek már bele a játékba, azért ez elég illendő dolog lenne szerintem mégis.

Új hozzászólás Aktív témák