Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melafoto
üzenetére
Ejj, nem túl szerencsés a helyzeted akkor, részvétem. :/
VIP téma is akkor szépen a lehúzás kategóriában szerepel akkor. Eddigi bármilyen aranyas vásárlást (nekem eddig van egy sima és 2x Monthly Gold-om) is hozzárendeli már vagy csak az innentől történő további arany vásárlások számítanak bele a rendszerbe?
Igazából 12 egységnyi benzin tök jó lenne, mert könnyebb lenne számolni, hogy kerek 2 órahossz lenne egy full tank újratöltődés.
Azt se bánnám, ha a kártyahúzások esélyét is pozitív irányba lendítené, mert nagyon fárasztó, mikor 3x lejátszom ugyanazt a versenyt és pl ebből kétszer VP-t ad, egyszer meg mondjuk pénzt.
Szerk:
Új garázs elkelt már, nem is értem miért jó ez a sötét garázs téma (CSR Racing-ben is eleinte világos garázs volt, aztán későbbi update óta full sötét téma...).Neked egyébként Play-en keresztül frissült vagy pedig játékon belül "Downloading content" formában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest