Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkkoi
tag
Hát sok trükk nincs benne Razoros BMW tuningolom abban van 3 legendary 6 csillagon meg 3 epic. Egyetlen kocsira sem költöttem mióta ez megvan. A másik meg mikor a Ferrari versenyét feloldottam sikerült kitanulni hogy az első kanyarban összetörjem.. másképp esélyed sincs ellene 860 alatti kocsival. Goldot akkor szoktam elnyomni mikor 2 Ferrarit ad és +3. valamit amúgy meg nem költök másra. Csak ezzel most futottam zsákutcába mert pl a skyline r32 most érte el a 5. csillagot és a razor meg beragadt 6 csillagon, és erősen gondolkodok hogy át kellene rakni a Skylineba mindent mert arra lehet farmolgatni 7 csillagra még a Razor ha csak nem ismétlik az eventet akkor zsákutca.
Amúgy Shelby nekem csak 770 én azt nem tudtam továbbvinni. Mondjuk talán annyi még hogy pénzt csak akkor költök mikor kiírja hogy " new shipment" szintlés után mert akkor elég jól adnak a dobozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- NZXT Kraken Z53 RGB(fehér)+NZXT H5 Elite ATX(fehér) garancia 2026.01.31-ig
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azzal kezdtem" Olvasás még mindig nem megy