- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkkoi
tag
Hát sok trükk nincs benne Razoros BMW tuningolom abban van 3 legendary 6 csillagon meg 3 epic. Egyetlen kocsira sem költöttem mióta ez megvan. A másik meg mikor a Ferrari versenyét feloldottam sikerült kitanulni hogy az első kanyarban összetörjem.. másképp esélyed sincs ellene 860 alatti kocsival. Goldot akkor szoktam elnyomni mikor 2 Ferrarit ad és +3. valamit amúgy meg nem költök másra. Csak ezzel most futottam zsákutcába mert pl a skyline r32 most érte el a 5. csillagot és a razor meg beragadt 6 csillagon, és erősen gondolkodok hogy át kellene rakni a Skylineba mindent mert arra lehet farmolgatni 7 csillagra még a Razor ha csak nem ismétlik az eventet akkor zsákutca.
Amúgy Shelby nekem csak 770 én azt nem tudtam továbbvinni. Mondjuk talán annyi még hogy pénzt csak akkor költök mikor kiírja hogy " new shipment" szintlés után mert akkor elég jól adnak a dobozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- Magisk
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topic
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Lexus, Toyota topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest