Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pourri
aktív tag
Baján is megjelent már az 5G, lehet már korábban is volt, de én ma vettem észre.
-
pourri
aktív tag
Bárcsak mindenkinek ez lenne a legnagyobb helyesírási hibája...
-
pourri
aktív tag
Sziasztok! 2024. juniusaig van MOBIL M 2020 + Gigaeros Net 2021 elofizetesem huseggel. 2022-ban vettem egy Iphone 13 pro-t, annak a torlesztoje lejart mult honapban, tavaly juniusban vettem reszletre egy Apple watchot annak 14 havi torlesztoje jart le 8 van mrg vissza, szerzodesmodositassal es ujabb 2 ev huseggel.
A honapban szeretnek megvalni az elofizetesemtol, yettelhez szeretnek menni szamhordozassal. A fennmarado 8 havi torlesztoreszlet mellett milyen kotberte szamithatok meg nagyjabol? Mik azok a tetelek amiket ilyenkor vissza kell fizetni?
Koszi szepen elore is
-
pourri
aktív tag
Hol találom a telekom oldalán a live chatet? Ha nincs szükségem rá, folyamat az arcomba teszi, de amikor keresném semmi szín alatt nem találom... Vagy lehet azért nem adja be, mert az csak teszem fel délután 4-ig van?
-
pourri
aktív tag
És tényleg.. Köszönöm szépen.
-
pourri
aktív tag
válasz domper2015 #136780 üzenetére
Szerintem sajnos igen
-
pourri
aktív tag
válasz gabor9991 #136832 üzenetére
Igazad van abban amit irsz, de ne felejtsd el hogy ez a sporolas az embereknel az altalad peldakent felhozott hanyatlo nyugaton is helytallo. Sot a boltok, webshoppok altal bevezetett kuponrendszer meg boven sok evtizede nyugatrol atvett szokas. Dokumentumfilm van ilyen kuponkiralyokrol, lelkes haziasszonyokrol akik tobb heti munkaval beszerzett 1 szazalekos kuponokat gyujtogetnek, majd mikor sok osszegyulik azzal intezik a heti bevasarlast az USA-ban!
Sot ismerek olyan szemelyt, nevezetesen kollegam aki 800k-t keres havonta, de estere kihuzza a routert mert azzal havi szinten 70 forintot sporol. Ezt a sajat szajabol hallottam, ugyhogy ha azt hiszed hogy nyugati berekkel nem lenne meg ez a mentalitas ebben es sok masik orszagban akkor nagyon tevedsz.[ Szerkesztve ]
-
-
pourri
aktív tag
válasz Leonardo91 #137048 üzenetére
Nem feltétlen.
-
pourri
aktív tag
válasz MaxxDamage #137110 üzenetére
Ijesztő, de lehet csak sok horrort nézek.
-
pourri
aktív tag
válasz MaxxDamage #137286 üzenetére
A Jenőnél?
-
pourri
aktív tag
Magyar Telekom szolgáltatás egy tolna megyei kisvárosban. (Bátaszék)
[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
Még 1 multisimhasználó jelen. Szerintem többen használjuk mint ahogy azt itt egyesek gondolják, főleg, hogy korlátlan neteseknek ez ingyen van.
-
pourri
aktív tag
válasz rothfb #137907 üzenetére
Korlátlan mobilnetes csomagoknál, ingyen jár 2 multisim amelyet bármilyen eszközbe helyezhetsz tablet, másik telefon, okosóra. Ha jól tudom ezekre semmilyen korlátozás nincs. Nekem így van egy másik telefonban és az Apple watchomban 1-1 multisim. Annyi, hogy simán az okosóra multisimre van le-feltöltési limit, amelyet egy nálamnál tájékozottabb kolléga tud neked leírni, pontos értékeket nem tudok.
-
pourri
aktív tag
Szintén ugyanez, telefonomat otthonhagyom ha csak leugrok boltba, trafikba. Ugyanúgy megkaptam a sms-eket a vásárlásról.
Azt mondjuk eltudom képzelni, hogy nem magát az sms-t kapom meg, hanem mivel az óra apple watch, a telefon iphone így valamiféle szinkronizáció útján jön csak meg az sms, de ezen részéhez én nem értek.[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
válasz Tompika777 #137935 üzenetére
Akkor itt az igazság rothfb topiktárs.
Ezt így technikailag nem tudtam, akkor interneten keresztül kapom meg az sms-t magát, ismessagenek köszönhetően. Én mint basic felhasználó csak azt tapasztaltam, hogy megjön telefonra, órára, sőt még mac-re is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PLC programozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Asszociációs játék. :)
- Adobe Illustrator kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest