- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
4Grider #137970 üzenetére
Ez logikusan hangzik, viszont a flottás csomag főleg percdíjakban jobb, én pedig keveset beszélek. Mondjuk a másodperc alapú számlázást sajnálnám. Egyébként nagyjából hasonló árú csomag rakható össze publikusban is, ráadásul több mobilnettel. Szóval annyira nem lenne veszteséges a váltás, csak kérdés, hogy érdemes-e foglalkozni vele. De ezt tényleg csak akkor tudom meg, ha bemegyek hozzájuk.
-
cszoltaneger
kezdő
válasz
4Grider #137804 üzenetére
Valóban nem értek hozzá,ezért is kérdeztem.
Csupán el szeretném kerülni, hogy baj kegyen belőle, pontosan azért mert mint írtam is az üzletben vásároltnál szerepel, online pedig nem, hiába jelöltem meg az országot is. Így van egy szolgáltatónál 2 hívószámra 2 eltérő szerződés a nevemen. -
yogibear
addikt
válasz
4Grider #137718 üzenetére
Yetinél tuti vmi nem működik rendesen, mert Tkomos számomon hívnak, a telefon be van kapcsolva, mégis sokszor kidobja a hívónál, hogy a számom nem kapcsolható... ami vicc... A hívónak is 7/24-ben be van kapcsolva a készüléke...
Ha viszont én hívom a yetis számán, sok esetben nincs kicsörgés és egyszer csak a semmiből felveszi... -
Red product
csendes tag
válasz
4Grider #137667 üzenetére
Értem a lefedettséggel kapcsolatos anomáliákat de nincs nagy elvárásom azzal kapcsolatosan, hogy fehérváron hasítson az 5G a 4G-vel ellentétben csak egy tapasztalatot tettem közzé a "beharangozott" szuper sávszélességg használatához. Egyébként a telefon csak annyit jelez, hogy kapcsolódott az 5G-hez ami azt vetíti elő az előfizető számára, hogy sokkal stabilabb és gyorsabb lesz a mobilinternet elérhetősége. [link]
-
válasz
4Grider #137662 üzenetére
Igen, ez már nagyon off, mert aki szándékosan olyan rendszert telepít, amit csak 500 eft-os iPhone telefonokkal lehet üzemeltetni, az biztosan gondos gazdasági számítások alapján tette ezt, amely számítások során figyelembe vette, hogy a telefonokra csak 1 év garit adnak
-
-
válasz
4Grider #137657 üzenetére
A beszerzett eszköz értéke (egyből, vagy értékcsökkenés formájában) elszámolható költségként, tehát csökkenti az adófizetési kötelezettséget, ha bruttó összegben számolják el, akkor 27%-al magasabb értékben, tehát az ÁFA összege előbb, vagy utóbb visszajön a vállalkozásoknak.
-
válasz
4Grider #137646 üzenetére
Igen, most olvasom, hogy megoldható fizikai sim, igen, multisim. Havidíjas, használhatom bármilyen eszközben 3000 forintért. Bár sms-ről nem ír, de arról igen, hogy hívás esetén a főkártya számát jelzi ki, bár azt írja hálózaton belül. Kívülre, más hálózatba nem ír semmit, hogy mi történik. Oda gondolom a fizikai sim eredeti száma lesz látható.
Elég bonyolult és drága. -
erdoke
titán
válasz
4Grider #137515 üzenetére
Neked válaszul, de Zsolt,72-nek is írom.
Harmadik fél optikai net szolgáltatása van bekötve, ami szépen hozza a névleges értékeket. Amit érdemes tudni, hogy nálunk semmilyen szolgáltatónak nincs beltéri térereje. Lassan másfél éve vártam a működő Y-s VoWiFi-re, mivel az ismerős flotta adott volt, és a hálózatuk talán még be is előzte a Telekomost az elmúlt két év alatt. Leteszteltem feltöltőkártyával, ugyanúgy működik nálunk, mint a T-s. Máshogy pedig nem lehet telefonálni, hacsak a nyitott terasz sarkában célirányba fordulást nem tekintjük elfogadhatónak.A közel 25 éves hűség történet nem hatotta meg őket, ajánlották a Magenta 1-et, ami nálunk 15 Mbps ADSL-t jelentene 2024-ben. Nem hibáztatom őket a helyi vezetékes hálózat miatt, hiszen nem éri meg versenytársként belépni, ha az egyik cég (gondolom kistelepülési támogatással) már kiépítette az optikát. Viszont gondolhatnának erre, és adhatnának valami “családi mini flotta” kedvezményt az elvándorlás ellen. Na nem mintha a magentás 30 % jelen esetben anyagilag elég lenne, de érzelmi okokból talán megfontoltam volna.
-
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
4Grider #137458 üzenetére
7-es melléklet, 17. ajánlat
A Telekom alkalmazásban heti rendszerességgel
szerdánként 8:00-tól az azt követő csütörtök 8:00-ig, az
adott héten aktuálisan elérhető díjmentes Domino Day
ajánlatot aktiválhatja díjmentesen az Előfizető. A Domino
Day ajánlat tartalma hetente megújításra kerül, annak
részletes igénybevételi feltételei a Telekom alkalmazásban
kerülnek közzétételre.
Kivétel ezalól a Telekom alkalmazásban nem megjelenő,
okostelefonnal nem rendelkező Domino előfizetők számára
SMS üzenetben aktiválható Díjmentes Domino Day 60 perc
belföldi hálózaton belüli beszélgetés 1 napig, amely
leforgalmazható díjmentes 60 perc beszélgetést tartalmaz
az ajánlat esedékességekor, továbbá egy alkalommal
aktiválható az nyitva álló időtartamon belül és melynek 60
perces egyenlege az aktiválást követő 24 órában érvényes
belföldi, hálózaton belüli alapdíjas hívásforgalomra
ésA díjmentes Domino Day ajánlatot minden
aktív (korlátozás vagy felfüggesztés alatt nem
álló) SIM kártyával és mobilinternet-
hozzáférési szolgáltatással rendelkező
lakossági (egyéni) Domino előfizető veheti
igénybe.
Domino Day ajánlatunk 2019. január 16-tól
visszavonásig, szerdánként 8:00-tól az azt
követő csütörtök 8:00-ig.
A Domino Day ajánlat hetente egy
alkalommal, szerdánként 8:00-tól az azt
követő csütörtök 8:00-ig, kizárólag a Telekom
alkalmazásban az arra alkalmas készüléken
(legalább 5.0 verziószámú Android vagy
legalább 10.0 verziószámú iOS operációs
rendszer szükséges). A Díjmentes Domino Day
60 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetés 1napig - SMS kód útján vehető igénybe. A
Telekom alkalmazásban megjelenő, valamint
a Díjmentes Domino Day 60 perc belföldi
hálózaton belüli beszélgetés 1 napig
egyidejűleg nem vehetőek igénybe. Az adott
időszakban aktiválható ajánlatot a Szolgáltató
határozza meg. A Szolgáltató előzetesen nem
teszi elérhetővé, hogy a következő hetekben
melyik díjmentes Domino Day ajánlat válik
igénybe vehetővé.
Domino Day ajánlat, az aktuális hét szerdai
napján 8:00-tól az azt követő csütörtök 08:00
óráig kapcsolható be a Telekom
alkalmazásban, a Díjmentes Domino Day 60
perc belföldi hálózaton belüli beszélgetés 1
napig pedig ugyanezen időszak alatt
kapcsolható be SMS kód segítségével. Az
aktivált szolgáltatás tartalma az aktiválás
időpontjától 24 órán belül használható fel. A
szolgáltatás aktiválásától számított 24 órán
belül fel nem használt
egyenleg/adatmennyiség/perc elveszik. -
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
4Grider #137422 üzenetére
Érthető,hogy nem szeretnek fillérekért dolgozni,de akkor ne " forgalmazzák". Ennyi szerintem.
ledgeri: nem tudták a rendszerben beállítani,jöjjek vissza délután, délután sem tudták,jöjjek vissza másnap,nem a rendszer volt a rossz,sajnos az első ügyintéző, a többiek már nem tudták módosítani, a végén felajánlották,hogy felvesznek hibajegyzéket vagy mit, ezt már nem kértem,visszamondtam.
-
martonl
senior tag
válasz
4Grider #137397 üzenetére
Igen, nyilván senki se fog a fejléccel foglalkozni. Az e-mail hamisítás azért visszaszorulóban van, de valóban láttam még mostanában én is ilyet sajnos. A tárhelyest nem ismerem, a telekomost amikor használtam, már volt napi limit a nem telekomos címről történő küldés tekintetében és ha jól tudom, ezt azóta tovább korlátozták azzal, hogy már csak telekomos címről engedi ki az e-mailt. Minden esetre az ilyen "szolgáltatások" tudtommal hamar lepontozódnak, és akkor már nem fog tudni kimenni e-mail róluk.
teszt -
kchris78
veterán
-
Ace Ventura
addikt
válasz
4Grider #137350 üzenetére
Sajnos számít, mert a jogosítványban nincs nyilvántartva csak a születési hely szerinti város, míg a személyiben esetlegesen a kerület, ha bp-i, illetve zárójelben szerepel a Mo is. (jogsiban nem szerepel)
Ha egyik helyen személyivel rögzítik a másikon pedig jogsival, akkor nem lesz egyezés. -
martonl
senior tag
válasz
4Grider #137332 üzenetére
Remélem. Én mindig paranoiás vagyok, nekem az is probléma minden hozzáértés nélkül, hogy az esim profilok külföldi szerverről töltődnek le, és mi történik pl. akkor, ha azt a rendszert feltörik. Persze elmagyarázták, hogy ez ilyen meg olyan biztonságos, de láttunk már csodákat.
-
martonl
senior tag
válasz
4Grider #137307 üzenetére
Tudtommal nálunk teljesen törvénytelen a hívás rögzítése egyrészt amit írtál, másrészt híváskor a másik felet is kötelező tájékoztatni a rögzítés tényéről, ami gondolom itt nem történik meg.
Telefonon nem bonyolult a hívás rögzítése, Samsungokban pl. natívan benne is van a fukció. Nálunk persze ez a funkció nyilvánvalóan nem fog megjelenni, azzal a Samsung is megütné a bokáját. Az már megint más kérdés, hogy a telefont használó azért csak kiszúrná a dolgot. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
4Grider #137307 üzenetére
Dolgoztam ilyen cégnél(nem állami), Telekom volt a szolgáltató, kínálnak ilyen megoldást, T-systems volt akkor a beszállítója.
Nyilatkoznom kellett, hogy olyan munkakörben dolgozom, hogy nem kerülök kapcsolatba közvetlenül ügyfelekkel, ezért kikapcsolásra kerül a hívások rögzítése a (cég nevén levő) általam használt hívószámon.
Technológiailag valami helyi telefonközpont a cég telephelyén rögzítette ezen hívásokat.
-
Marci112233
addikt
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #137050 üzenetére
Telekomnál? Én 2019-ben beleestem ebbe a csapdába. Közepes hangcsomag + korlátlan net előfizut vettem egy Huawei B525 routerrel. Pont nem érdekelte őket hogy routerben nem használható hangcélú sim ÁSZF szerint. Nekik eszköz és kész, legalábbis üzletben (nem partner) ezt mondták utólag. User meg nézzen utána vásárlás előtt. Ettől függetlenül végig ezt a router-sim párost használtam. Szerencsére nem reklamáltak, de ha azt is tettek volna simán eléjük vágom a szerződést amin rajta van az eszköz is amivel vásároltam.
-
PedroPascal
őstag
válasz
4Grider #136984 üzenetére
Sokszor volt már hogy egy videót meg akarok nézni gyorsan de csak szaggat... Ilyenkor mérek egy sebességet és 5-10 körül van. Akkor elég? Ha 30-50 megvan akkor gond nélkül megy. De mivel ez osztott hálózat ezért sokszor a mért érték alá megy. Ezért is szaggat. Ha van min osztozni akkor nincs ilyen gond. Ezért jó ha van sávszél bőven. A hegyen nincs kivel osztozni a neten.
-
kchris78
veterán
válasz
4Grider #136910 üzenetére
Bel-Budán (2.ker - félig dombon) meg ahonnan 200m-re full térerős N28 van, ott 10/10 volt 5G-n.. Alig volt térerő nem hittem a szememnek hogy a telefon átment 4G-n és 5G-n is WiFi hang-ra...Valamit nagyon eltekertek vagy mókoltak.. Vagy mindenkire pont egy időben jött a kattanás hogy valamit néznie kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest