Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mezis
üzenetére
Sőt! Ha hihetünk vence ft érzéseinek, nemsoká minden szerdán a meglévő adatunkból fog levonni a Domino Day...mert ez nem ám a dojcstelekom!

(amúgy éccaka is karbantartásnak álcázva már azt figyelgették, kinek mennyi felesleges adata van, ami alapján megtervezhetik a visszavételt)
-
Landsmann
addikt
válasz
mezis
üzenetére
Szerintem nincs ilyen. A drótosnál maga a hívás is ott végződk ahol az ember van. Ő maga dönti el, hogy felveszi, vagy hagyja, hogy üzenetrrögzítőre menjen a duma. Mobilnál ez másképp műklödik. A kritériumn ak megfelelő hívásnál vagy kicsöng a készülé, vagy átrányítódik máshová. Az átirányított hívásba te már nem tudsz belenyúni a mobil eszközödről.
-
EmberXY
veterán
válasz
mezis
üzenetére
Ezek szerint vannak olyan szolgáltatók, akiket nem kötelez senki semmire, de ami engem jobban aggaszt, hogy az itthoni szolgáltatók meg szó nélkül megeszik az ilyesmit. Számomra érthetetlen, hogy csöröghet ki valakinél az én telefonszámom úgy, hogy közben nem én hívom... Van egy előfizetésem, fizetem a díját, nyilván nem azért, hogy a számomat mások használják, vagy egyáltálán használhassák... És persze mindenki mossa kezeit, senki nem illetékes, vagy nincs eszköze hozzá, 21. század...
Mindegy is, ha nincs semmilyen megoldás, akkor végül arra fogok vetemedni, hogy tiltok minden bejövő hívást, ami nem a kontaktlistáról érkezik (végülis családtagok, barátok, munkahelyi kontaktok így is megtalálnak, vadidegenekre eddig sem feltétlenül voltam kíváncsi).
Nem akarok ezzel itt szemetelni, csak ha már anno behoztam ide a témát, és mások is írtak hasonló tapasztalatokról, gondoltam megosztom az enyémeket is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)

dptrsk