Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87948) RoSSo3


RoSSo3
senior tag

Nos végére jártam a történetnek, akkor megírom a tapasztalatokat.

Kezdődött azzal, hogy itt a forumban jeleztétek, hogy Net & Roll Quick-re nem megy a Maraton opció, kell új SIM. Írtam a T--nek is egy mailt közben, hogy megerősítést kapjak, de már megrendeltem neten a FIX-es SIM-et a tanácsotokra. (Mivel neten olcsóbb, mint személyesen, és a legkorábbi hétfői kiszállítással még épp időben érkezne a nyaraláshoz szánt kártya.)

A megrendelés kedden történt, ma reggelig (péntek) nem változott semmit a státusz, maradt "Jóváhagyásra vár" - vártam a kollégát, akinek a visszaigazoló email szerint adategyeztetés céljából fel kellett volna hívnia. Kezdtem aggódni, ideér-e ez hétfőn. Közben a T-s emailemre választ kaptam: felhívott egy kolléga és elmondta, hogy feleslegesen rendeltem, mert a Net & Roll Quick-et át lehet váltani akár online is a Fix-re. Szuper, lesz egy felesleges SIM-em.

Mivel a neten nem sikerült összehoznom (bénáztam, nem találtam a kódot a belépéshez, mindegy is) gyorsan foglaltam ma reggelre időpontot egy T-pontba.

Szerencsém volt, első voltam, így megelőztem a sok adategyeztetésre ácsorgókat. A lényeg: a hölgy megerősítette azt, amit Ti is itt a forumban: inaktív neki a díjcsomagváltás opció, így új SIM-et kell vásárolnom, ha Fix-es Maratont szeretném igénybe venni. Röpke fél óra alatt meg is történt minden adategyeztetés, és 1990 Ft-ért megkaptam a Fix-es SIM-et 1 GB vagy 80 perc lebeszélhetőséggel.

Tény, 1000 Ft-al olcsóbb a neten megrendelt SIM, de sajnos engem az idő most sürgetett. 2-3 nap alatt semmiképp nem hozták ki, de még egy hét alatt sem, szerintem a sok adategyeztetéssel le vannak terhelve. Szóval aki most szeretne SIM-et, az vagy rögtön a T-pontokban tegye +1000 Ft-ért (nekem megért most ez ennyit), vagy ki kell sajnos várni azt a pár napot, amíg telefonon felkeresnek a rendelés után, adatot egyeztetnek és aztán kiküldik futárral vagy T-pontba átvételre.

Jobb szakik vannak itt a forumban, mint a T-nél, köszönet az infókért ;)

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.