- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Mire számíthatok akkor, ha egy Galaxy S3 LTE a napokban beázott. Alap biztosításom van rá, ami jó beázás esetére is.
Nem tudom hogy megtudják-e javítani, mert alaposan károsodott. De hátha.Ha nem forgalmazzák, de nekik esetleg még készleten még van ilyen, esetleg üzletből történő visszahívásból, akkor még cserélhetik típus azonosra? Felépíthetnek egy új telefont alkatrészekből?
A kisker árnál csak a S3 LTE+fejhallgató konstrukció van megjelölve (80990 Ft), magában nincs, akkor azt hogyan kell értelmezni?
Mire számíthatok?
-
válasz
Soulfly842 #51097 üzenetére
Az egy nap is mokas, de egy honap mar kb nevetseges is lenne, ha addig se mobilnetem, se normalis telefonalasi lehetosegem nem lenne.
-
válasz
Soulfly842 #51094 üzenetére
Ezt kerdeztem mar itt, akkor azt irtak, hogy nem kell varni.
-
Soulfly842
addikt
"Korábban többször, többen, több helyen írtátok pl. Like díjcsomagnál a havidíjas-dominós-havidíjas körforgást. Viszont most már nem lesz ilyen egyszerű. 30 napig kötelező a dominós díjcsomagban maradni, ha valaki ismételten vissza akar váltani havidíjasra dominóra váltást követően."
-
SPF
senior tag
Telekom alkalmazást csak lakossági ügyfelek használhatják?
-
-
válasz
Vangelis #51086 üzenetére
Tavaly volt részemről valami nagy ráizgulás erre, emlékszem nagyon nézegettem (más webshopokat, tehát amit írok, az nem a telekomra vonatkozik). Szánalmas akciók voltak. A legszánalmasabb, hogy a házhozszállítás díjából adott az egyik webshop 30% kedvezményt, hogy le ne petézzek a nagylelkűségüktől. Úgy látom idén még ez se volt, lópikula van, nem dotcommerceday.
-
Vangelis
félisten
Telekom!
Mi lesz az internetes vásárlás napjával?
Semmi akció?
-
Neten nem tudom lemondani az elofizetest es dominora valtani, majd like s-re?
Nincs kedvem megint bemenni ugyintezohoz, akkora tomeg lesz holnap.. -
Teko001
őstag
válasz
szekra #51068 üzenetére
Szerintem nincs ilyen.
"A Like 50 és Like 300 díjcsomagok kizárólag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like díjcsomagról Like 50 vagy Like 300 díjcsomagra váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával. Érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány hiányában a felsőoktatási intézmény által kiállított, a hallgatói státuszt igazoló Igazolás is elfogadott. Ez esetben az Előfizető felelőssége, hogy a felsőoktatási diákigazolványa megérkezését követően azt haladéktalanul bemutassa személyesen valamely T-Pontok vagy T-Partner üzletben. Amennyiben ezt elmulasztja, úgy a két év lejártával a Like, Like 50 vagy a Like 300 díjcsomag további igénybe vételére nem lesz jogosult. Az előfizető e díjcsomagok választásával hozzájárul ahhoz, hogy felsőoktatási diákigazolványának száma rögzítésre és kezelésre kerüljön a Magyar Telekom Nyrt. rendszereiben a szolgáltatás igénybevételének végétől számított egy év 30 napig, kizárólag a jogosultság ellenőrzése céljából, visszaélések elkerülése érdekében. A felsőoktatási diákigazolvánnyal való visszaélés esetén a visszaélést elkövető Előfizető/Számlafizető a legalacsonyabb havidíjú, számára elérhető, mindenkor hatályos díjszabásban szereplő díjcsomagba kerül átváltásra. ... Az Előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a Like 50 vagy a Like 300 díjcsomag használatára. Amennyiben az Előfizető ezen időtartam utolsó napját megelőző 30 napon belül bemutatja az érvényes felsőoktatási diákigazolványát, úgy további 2 évre válik jogosulttá a díjcsomag használatára, vagy lehetősége van egyéb, számára elérhető díjcsomagba váltani. Ellenkező esetben az időtartam lejártával a legalacsonyabb havidíjú, számára elérhető, mindenkor hatályos díjszabásban szereplő díjcsomagba kerül átváltásra. A díjcsomag igénybe vételére való jogosultság megszűnése az előfizetői szerződés hatályát nem érinti."
-
StSanya
senior tag
Ez megy nektek?
-
törölt tag
Tartozékokra is ingyenes szállítás van ?
-
törölt tag
Nekem semmilyen kupon kódot nem küldtek.
Énis regisztrálva vagyok.
JOY2014 kódot meg nem fogadja el.
-
StSanya
senior tag
Be tudtok már lépni a shop-ba?
Úgy látom, másokat is ki kéne rúgni: Több felsővezetőt is elbocsátott a Telekom
-
punky10
addikt
Nekem pl qrvára mindegy, hogy minek nevezik el, a lényeg, hogy akkor használhatatlan...És ekkor én, mindenféle szakmai ismertet hiányában azt mondom, hogy a honlap szar...És mivel ez egyre gyakoribb, így azt a következtetést vonom le, hogy egyre szarabb...
A kedvencem, mikor az évek óra használt jelszavamra közli,hogy nem jó...Újra beállítom,és akkor hajlandó pár hétig működni...Több, mint 3 éve ugyanaz a jelszavam, csak havonta újra kell aktiválnom... -
varsam
őstag
Kapható a Samsung Galaxy Note 4
(#51025) kali
IT shipment volt éjjel, ezért állt a webshop is. Csak ezt nem igazán szeretik kiírni tájékoztatásképp -
Indian74
senior tag
Tudna nekem valaki segíteni??
Samsung Galaxy K Zoom telefonomra megkaptam a cserkigazolólapot,(Hála az égnek)vagyis az engedélyt hogy kicseréltethetem,de nem találom a kisker árlistában az árát,hogy mennyiért is kaphatok másik telefont??
És kisker akciós árlistát nézzem vagy a kisker árlistát????
Jó lenne tudni hogy mennyiért számolják be,vagyis mire számíthatok??Előre is megköszönném
-
Tomyyy93
tag
Valakinek kell kupont? Táblagép-tartozék és mobilkészülék-tartozék 50000ft/darab értékig 20% kedvezmény. a kupon november 9-ig érvényes
Nem kérek cserébe semmit
-
szekra
addikt
Köszi a válaszokat! Más: like díjcsomagnál úgy emlékszem van olyan feltétel, hogy maximum 3 évig lehet benne valaki. Nekem most jár le decemberben, viszont mytmobile-ban kidobja, hogy hosszabbíthatok (most jár le a 3. év). Ez csak a netes felület hibája és meg fog akadni majd az ügyintézők szűrőjében vagy nem nézik olyan komolyan?
-
joelke HU
őstag
Nekem is az van. Mármint move xs. És az alap 30 MB net is felhasználható 4 G-n elméletileg. Tesztelni nem tudom, mert a telóm nem az, de a honlapon azt írták a myt-ben.
-
szekra
addikt
Hali! Move XS előfizetéses csomagra lehet kérni a NetPlusz L limitbővítést? Fog működni a 4G? Jelenleg Like300 + NetPlusz L és megy a 4G/LTE.
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #51033 üzenetére
Ez ilyen semmi se tart örökké ezek a mai telefonok meg még annyit se birnak mint a régi nyomógombosak. Amúgy jobbik eset hogy igy szrt be, két havernak ez a ace3 úgy hibásodott meg hogy elkezdett minden számot feltárcsázni ami bennevolt a meóriában. Felvettem én is senki se szól bele rohadt nagy volt, mondom mi francot szórakozik a haver . Letettem visszahivtam na akkor kezdte ezt az újraindulást azt mondta a haver
-
raskolnikoff
őstag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, lehetséges-e, hogy jelenlegi társkártyásként önálló előfizető legyek?
- A főszámlán a számom platina szintű, ez pl maradhat-e? ( a tulajé arany)
- Saját szám átviteleMindezek tekintetbevételével?
-
punky10
addikt
válasz
djculture #51030 üzenetére
Egy múltkori "felugró-ablakos"kérdőív legvégén volt egy olyan, hogy ön mit változtatna.
Beírtam: nem hajdúkálkátói Kackiás Tihamér általános iskola alsó tagozatának az informatikai szakkörével kellene készíteniük a web-oldalt, hanem pl egy hozzáértő szakemberrel.De még nem változtattak rajta... -
Vangelis
félisten
Nagynéném Samsung ACE-3 as masinájka azt írjas, hogy SIM/RAIM hiba csakl segélyhívás.
Másik kártyával se lép tovább és kártya nélkül sem. ... Ujraindul.Akkor ez jól bexart?
-
törölt tag
-
lord.lakli
őstag
Egy borzalom az egész. Tegnap este én is küzdöttem (amikor írtad a hozzászólást, meg előtte). Mire leküzdöttem képembe vágott egy elégedettségi felmérést. Nem szoktam kitölteni az ilyeneket, de most megtettem. Hát nem sok jó pontot kaptak. Egy minimális fejlesztői ismeretekkel rendelkező webes emberke is össze tudná dobni ilyen trutyira az egészet.
-
SMS Help
csendes tag
Kellemes Dotcomerceday-t Mindenkinek!
Idén ki mit rendel ingyen a Telekomtól?
-
ismét nem működik a my t-mobile, chrome és ie alól sem enged be, illetve a kérés elküldése után a lap nem jeleníthető meg.
-
ryori
senior tag
Galaxy Note 4 mikor lesz kapható?
-
namenlos
tag
Kamatmentes részletre csak olyan feltételekkel (tarifák, futamidő) lehet vásárolni, amilyenek a neten is szerepelnek? Vagy esetleg nagyobb önerő befizetése mellett van mód egyedi kondíciókra is? Még a régi, 1790 Ft-os Like-om van, amire érthetően nem nagyon adnak kedvezményt, iPhone esetén még kamatmentes opciót sem (még a drágább Like S-hez sem). Esetleg még a Music XS érdekelne (3990 Ft), de azzal meg nem lehet telefont venni kedvezményesen.
-
dptrsk
Topikgazda
Ha eltörlik a roamingot, akkor HU-HU számot EUban belföldi számként hív/fogad, azonban ha te kint Németországban s veszel egy Német SIMet hazajössz és megadod mindenkinek itthon, s felhív egy magyar ismerős, a HU-DE irány marad nemzetközi hívás, ugyhogy arra nem érvényesek az olcsóbb díjak.
-
-
Bling95
őstag
Megtudjatok mondani hogy a husegido lejarta utan mennyibe kerul a telefon fuggetlenitese?
-
Vikt0r
aktív tag
2 db új kupon:
10% kedvezmény a Nokia Lumia 530 aktuális egyösszegű, 2 éves hűségidőhöz kötött árából Kuponkód: TVILKESZ
20% kedvezmény minden, maximum 19 900 Ft-os CSAk OnLIne! tartozék árából (kivéve: Apple, B&O tartozékok) Kuponkód: TVILTART
Beváltási időszak: 2014. 11. 01. – 2014. 12. 31.
-
[P]laci
senior tag
válasz
Pttypang #51001 üzenetére
ha arany-, vagy platinakártyás vagy, akkor már rég mehettél volna.
(#51004) Crytec210: jah emlékszem, Te voltál aki ugyanazt szerette volna, mint én (Mozaik XS -> Music XS).
akkor igen, holnap már csinálhatod.
én találtam egy jobb lehetőséget az igényeimnek és Next S ATK-ra váltottam.
-
A huseg lejarta 11.07. Akkor holnap mar mehetek be csomagot valtani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged