- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
Sziasztok!
Korabban volt itt szo SIM->nano/micro SIM atalakitas koltsegerol. En ezt talaltam a T oldalan rola:
Gyakori kérdésekHogyan igényelhetek a hagyományos SIM kártya helyett micro/nano SIM-et?
Amennyiben olyan készülékben használnád Telekom előfizetésedet, amely micro vagy nano SIM kártyával működik, akkor:havidíjas elő-, számlafizetőként,
Domino szerződés esetén előfizetőként vagy rögzített felhasználóként,
díjmentesen kérheted a SIM kártya cseréjét, üzleteinkben.Mivel ma vettem egy nanoSIM-et fogado keszuleket, megprobalom kicsereltetni. Megirom, hogy mi tortent, mivel korabban itt paran fenyegetoztek 4500 ft-os meg hasonlo dijakkal. Fingers crossed!
-
tzsolesz
nagyúr
Fejlemény.
Ma voltam bent a T-Pontban, és az ügyintéző a kérdésemre hogy ha nem javítható a készülék (márpedig totál roncs beázott), és ugye már nincs náluk forgalomban, akkor mennyi az az összeg amiért új készüléket választhatok.
A legutolsó kiskereskedelmi ár + 10%. keresgélt, majd kibökte: 134900 + 13490 Ft, tehát 148390 Ft.
Hogy ezt honnan vette azt nem tudom, de úgy is hozzá kell visszajönnöm ha visszajön a szervizből a válasz 15 napon belül. -
taip
senior tag
válasz
br.rak #51292 üzenetére
Hát, valamiért mégis megteheti a szolgáltató, hogy ilyen drágán adja a készülékeket.
Én nem tudom elképzelni, hogy erre vetemedjek, de el tudom képzelni, hogy egy vidéki faluban/kisvárosban élő ember csak azt látja, ami a szolgáltatójánál van. És esetleg meg is bízik benne, hiszen milyen régóta az előfizetőjük.
Budapesten nehéz elképzelni, de nincs mindenütt Edigital meg Mediamarkt és nem feltétlenül opció a netes webshop (nem tudja hogy kell csinálni illetve meg szeretné fogni vásárlás előtt).Úgyhogy bemegy a szolgáltatóhoz, az meg azt beszél rá, amit nem szégyell, persze jó drágán és nem feltétlenül az igényeinek megfelelően.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Aki mostanában vásárolt Note4-et vagy Z3-at attól kérdezném, hogy független vagy függő volt e.
-
Az ünnepi akciónak nevezett ajánlatokat láttátok már?
Ünnepi ajánlatok(#51285) CineDOG1:
Értem, köszi!
-
Akor
csendes tag
-
Zeki
nagyúr
A T-mobilos Nokia 530 dual sim mind a két slotban T-mobil függő!
Függetleníteni nem lehet.A T mennyiért adná ki a függetlenítő kódot?
-
nobiand
aktív tag
Na az oldaluk responsive lett. ( lehet csak nekem új )
De nem mindenhol sikerült megoldani. -
Teko001
őstag
válasz
Pttypang #51273 üzenetére
A Music XS díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással) igényelhető vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like/ Like 50/ Like 300/Like S díjcsomagról Music XS díjcsomagra történő váltással, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával.
-
Music xs-re valthatok mozaik xs-rol, vagy az is csak uj elofizeteshez kotheto? Lattam a leirasaban kiveteleket, de a regi dijcsomagok nincsenek felsorolva, azok kiesnek?
-
club1
veterán
-
perempe
veterán
11.15-ig aktív a kártyám, csak 69 Ft van rajta. Domino nap csomag.
milyen feltöltéssel lehet meghosszabbítani? (hány ezer forinttal kell feltöltenem?) hány hónapot kapok?
köszönöm a válaszokat.
-
[P]laci
senior tag
Jut eszembe! Kaptam egy emailt a Telekomtól Kuponok a Kapcsolat Programtól! Hirtelen megörültem neki, hogy végre jönnek a kuponok, de "sajnos" csak ezt volt: [link]
-
válasz
[P]laci #51260 üzenetére
Én semmikor. Jártam már Svájcban, nagyon-nagyon kevés hely van a világon szerintem, ahol rettentő módon irritált a helyiek attitűdje, mentalitása, Svájc volt az egyik. Ezt röviden nem, csak hosszan tudom leírni, úgyhogy inkább bele se kezdek, de a lényeg nem tudnám (inkább nem akarnám) megszokni őket.
-
válasz
[P]laci #51241 üzenetére
Igaz hogy nem 45 euro hanem 45 chf a 20/2-es csomag, de úgy is drága. Mondjuk a csomagban antivírus és tűzfal progi ára (licenc) is benne van.
Illetve a wifi ingyenes használata amit a UOC biztosít akárhol Svájcban.Inkább az a durva, hogy a 250 mbit-es csomagjuk 89 chf, vagyis majdnem 23 ezer Ft, Magyarországon ugyanez a diginél (majdnem ugyanez, kicsit lassabb le-, de sokkal gyorsabb feltöltés) meg 4700 Ft.
Viszont ha már itt tartunk, a Basic csomagjuk (upc ch) az alap kábeltévé, és az alap (2 megabites) internet csomag ingyen van. 49 chf bekötési díj és csá
Az a csomag is jó, hogy kb 12 ezer Ft, 135 kábeltévé csatorna, 60 HD, 125 megabites net, felvehető-visszajátszható tv-adás, ezt lehetővé tevő HD-s set top box, az országos ingyenes wifis hálózatuk használata, ill. 1000 perc ingyenes mobilhívás a csomagárban (vezetékes korlátlan ingyenes). Ez 12k-ért nem rossz csomag, pláne ha figyelembe vesszük, hogy ott nem 101500 Ft a minimálbér.
-
madle
őstag
a Move ill Nest csomagokban tiltva van a Voip?
Vagy kérdezhetném úgy is, hogy ha sima lakossági előfizetést veszek, ott mindenhol tiltják a Voip szolgáltatásokat? -
ryori
senior tag
válasz
dptrsk #51250 üzenetére
Hát hogy van egy előfizetés, eltellik 8 hónap és nem váltották át aranyszintűre mert lejárt tartozás volt, de, megkötötték nekem előre az előfizetést, amíg nem arany, addig a sima csomag, és ha jóváírják az aranyat, akkor az ATK-s csomagba visszateszik, szóval ilyen egyéni elbírálás alapján történt előszerződés
-
ryori
senior tag
Üdv, hogy van ez az előszerződés a telekomnál? mármint ha még nem vagy arany szintű, de már annak kellene lenned, csak a számlák miatt csúszik, és mégis megkötik neked előre
-
-
[P]laci
senior tag
Szia!
Aktiváltad a roaming szolgáltatást? Domino esetén ugyanis manuális ki-be kell kapcsolgatni, különben az történik, mint veled most!Olvasnivaló: Domino roaming
amúgy Angliában körbenéznék a helyedben...
lehet jobban jársz egy kinti prepaid csomaggal, mint egy itthonival, amivel hazatelefonálsz!
de majd jönnek a többiek és lehet erre tudnak okosabbat mondani, illetve konkrétumot!
-
whYz
őstag
Sziasztok
Kulfoldon vagyok, sima domino simem van es probalnek akarkit hivni es azt mondja be, hogy: "Ön az adott irányba nem kezdeményezhet hívást".
Egyenlegem nem reg toltottem fel 5000+ forint van rajta, terero a maxon van, probaltam tobb szolgaltatohoz is csatlakozni. A +36-ot oda irom a szam ele, de angol szamot is probaltam hivni, se ment sehogy.
Mi lehet a problema, mit csinalhatok rosszul? Lehet, hogy bekrepalt a sim es ujat kellene kernem? A gond, hogy sokara leszek Magyarorszagon.
-
club1
veterán
-
[P]laci
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
TheMarci #51238 üzenetére
lemaradtam vmiről?
a upc európa-szerte ismert cég lett időközben ekkora felhasználó bázissal, hogy a free wifinek örülnöm kéne külföldön?
Debrecenben kb. kiszorította őket a Digi. szóval hiába Miskolcon otthon dübörög a gazdaság a UPC-nek, itt páldául semmire nem lenne jó a dolog.(#51237) erdoke: nem arra gondoltam, csak rosszul fogalmaztam (bocsánat)!
belépnek egyszerre 2 különböző és addig számukra ismeretlen területre.
(#51240) TheMarci: erről nem tudtam, akkor mea culpa!
-
[P]laci
senior tag
válasz
Varszegig #51230 üzenetére
kövezzetek meg, vagy avassatok már be, hogy ez miért is olyan jó dolog? csak mert én nem értem...
bejönnek ezzel a WiFi-free dologgal, amiért kicserélték/kicserélik minden előfizetőjük modemjét egy wifis modemre, hogy aztán minden más UPC-s embernek ingyen adjon a UPC-s UPC-s netet.Na ez frankó is lehet, kivéve ha mégsem lesz az.
ezután ráadásul be is lépnek a virtuális mobilszolgáltatók piacára...eközben egyik szolgáltatásuk sem bestbuy (mondjuk felénk tökéletesen működik a upc net és a tévészolgáltatásuknak is előfizetője vagyunk), de közben terjeszkednek is... biztos okos lépés ez?
-
Logeeen
senior tag
Ti be tudtok lépni a weboldalon?
-
Varszegig
veterán
-
atenza
senior tag
Na már működik a telefon árlista, de ahogy nézem az ace 4 jóval drágább lett pedig most akartam ajándékba rendelni egyet ... remek
-
válasz
rayoliviero #51225 üzenetére
egy jelenleg meglévő, meghatározott kiemeltséggel rendelkező előfizetés mellé társítható a társkártyás előfizetés, tehát a társkártya feltétele egy "főkártya", és utóbbit is muszáj megtartani, mert ha az ugrik, akkor bukó a társkártya is.
ja, az mindegy, hogy a "főkártya" előfizetése milyen díjcsomagban van. -
rayoliviero
veterán
Az aranytárskártya Move M pontosan mit jelent? Én platina kártyás vagyok. Akkor Move M mellé kell plusz egy előfizetést kötni?
kali: Köszi.
-
Kbali
nagyúr
Anno nekem az ipdanél csinálta azt a Pólusos csaj, hogy visszastornózta a rendelést, majd megcsinálta újra, mintha eleve náluk vettem volna off-line. Persze 50 oldalt kellett neki nyomtatni, meg majdnem egy Minit adott a sima ipad helyett... Eddig legkorrektebb nekem a Duna Plázás Telekom üzlet volt.
Az on-line átvételes külön nyomógombnak meg én örülök a legjobban. -
[P]laci
senior tag
elég rendesen vacakol most a Telekom WS...
Mobiltelefon árlistára kattintva mindig elszáll "Hiba történt a kérés feldolgozása közben" felirattal.
akciót szimatolok!
-
-
erdoke
titán
Totál káosz, ami a Telekomnál mostanában folyik. Rendeltem nov. 3-án egy i6-ot. Egészen pontosan előrendeltem, és akkor dec. 8-at irányoztak elő átvételre. Ma reggel a feleségem (!) kapott egy SMS-t a postától, hogy a telekomos csomagunk kiszállítás alatt van. WTF? Beléptem az online felületre megnézni a rendelés státuszát, elletve a hozzá tartozó kapcsolattartási telefonszámot. Ott nov. 5-ét írnak átvételre + 5 munkanapot, a telefonszám természetesen az enyém...
Felhívtam egyeztetésre a 1430-at, ahol a hölgy tájékoztatott, hogy nem működnek a rendszereik (WTF?), ezért ő nem tudja megnézni. Próbáljam meg később. A kérdésre, hogy ha kaptunk ma egy SMS-t kiszállításról, akkor jön-e a futár, vagy kapunk-e további tájékoztatást, azt válaszolta, hogy valószínűleg. 2014. év vége, évekkel vissza az időben, mert ez már 4 éve is jobban működött.
-
törölt tag
-
KZP
őstag
válasz
Varszegig #51210 üzenetére
Hát, most visszamondtam telefonon, így remélem, hogy nem kap jutalékot, legfeljebb csak lebaxást. Azért ez milyen már, hogy így az ember szemébe hazudnak?
Akivel most telefonon beszéltem, elnézést kért.
A hazudós ügyintéző srác előtte a vodánál dolgozhatott, mert csodálkozott, hogy a sorszámhívón amint megnyomtam az Online vásárlás gombot, máris én kerültem sorra, ez neki újdonság volt, meg mondta, hogy ez milyen igazságtalan a többi várakozóval szemben. Én kérek elnézést!
És ekkor beszélt valamit, hogy a vodánál hogy működik ez a sorszámhívós dolog... Ez az egész eset az Europarkban történt.
-
KZP
őstag
Azt mondta az ügyintéző, hogy mivel 80000 Ft-nál nagyobb értékű a telefon (Xperia Z1 Compact), így legalább 2 hónapra kötelező a biztosítás. Amikor olvastam a szerződésen, hogy az Extra van kiválasztva, rákérdeztem arra is, hogy miért nem elég az Alap. Erre az volt a válasz, hogy azért az extra, mert abban van lopásra is fedezett. Nem igazán értettem az összefüggést.
Mindjárt fel is hívom őket ezügyben, meg lehet, hogy írok panaszt is. -
Vangelis
félisten
Új telefon árlista lesz?
Nem megy a mobiltelefon menü a t-mobil.hu -n. -
Ákinard
aktív tag
Ami azt illeti, amikor anyunak vettem egy samsung kis okostelefont engem is meghülyített az ügyintéző, azt mondta, hogy most egy akció miatt ha dominóról váltasz, 590 helyett 90 ft a készülékbiztosítás... Ugyan egy kis értéktelen samsung volt. De gondoltam 90 ft-ot megér, aztán jól lemondjuk.
Aztán közben jöl kihangsúlyoztam neki, hogy az 500 ft domino átváltási kedvezményt is kérem,mtudniillik nekem 2010-ben azt találta mondani a Corvin ügyintézője, hogy ez a kedvezmény nem jár, hanem adható az ügyfél határozott kérésére,,,Namindegy, az első számlanál kiderült, hogy egy a jóvágású azért hazudta 90 ft-nak a biztosítást mert a domino kedvezményt levonta belőle. Úgyhogy visszamentem hozzá, és villámgyorsan lemondtam mémi lebaszás keretében....
-
foxymaci
senior tag
válasz
rayoliviero #51201 üzenetére
De jól gondolod már hosszabíthatsz ha szeretnél
-
rayoliviero
veterán
válasz
erdoke #51200 üzenetére
Beléptem az önkiszolgáló ügyfélszolgálatba. Hosszabbításra horror árat ír, de felajánlja az olcsóbb Move M csomagot is, hogy meg tudom úgy venni. Ezek szerint akkor nem kell megvárnom még lejár az egy hónap hűségem? Most is megvehetem akár a telefont olcsóbb díjcsomagra váltással? Mert ha nem így lenne, akkor nem ajánlaná fel gondolom, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged