- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Elég nagy problémám lenne.
Nemrég vettem új telefont, és néha élvezni szerettem volna a szolgáltatásait, ezért azokra a napokra bekapcsoltam a net5gb szolgáltatást. Persze ezek csak 1-1 napok voltak a hónapban, és még aznap ki is kapcsoltam. Nyugodtan neteztem, mert részarányosan ugye kb 190mb járt volna nekem aznak.
Ma kijött a T-mobile számla, amin kb +20khuf netstart szolgáltatás néven. Egyből hívtam ügyfélszolgálatot, ahogy persze semmit nem tudtak, a számlareklamációnál sem. Utána Csepel, innen átküldtek az europarkba. Ott se tudtak érdembe semmi mondtam, csak azt hogy átléptem a korlátot valószínűleg mert a részarányos számlázás szerinte percre pontosan értendő...
Nemrég hívtam ügyfélszolgálatot megint, ahol az ügyintéző azt mondta, hogy éjfélig be kellett volna kapcsolva lenni a szolgáltatásnak, mert akkor regisztrálja a rendszer. Ha én még aznap kikapcsolom, az olyan mintha igénybe se vettem volna.
Ami elég szomorú, hogy erre a hónapra is ki fognak számlázni nekem egy hasonló vagy magasabb összeget.
Mit lehet tenni szerintetek?
Ha én egyszer bekapcsoltam egy szolgáltatást és annak nyoma is van, akkor szerintem ezt elfogadhatnák, mert ez így nagyon nem korrekt.
Esetleg valakinek valami tippje a dologra, vagy felesleges már bármit is csinálni?
Sorry, hogy ilyen hosszú lett.Üdv. Yush
-
harry
veterán
Üdv, van egy kártyás Domino telefonom - úgy hallottam, hogy ha a hűség ideje lejárt, akkor a szolgáltató adott összegért feloldja a függőséget - nem tudjátok, ez mennyibe kerül?
-
nakrisz
tag
válasz
georgeeboy #1991 üzenetére
Max 20 giga 7 nap alatt.
-
nuri
aktív tag
válasz
georgeeboy #1984 üzenetére
webnwalk stick drivere egy f*s, sohase volt bajom bsod-al, de mióta rá van dugva a gépre a modem, naponta produkál párat, mindig a modem driverét mutogatva (GT51Ip.sys).
Érdekes módon ha leszedem a tűzfalat akkor ez csökken heti 1-2-re.
Kipróbáltam többet is, mindnél ez volt a jelenség (Kaspersky, comodo, ess, jetico, stb). Mindezt fellelhető legújabb driverrel.
Megelégeltem a dolgot és vettem egy 3g-s routert, igaz csak tegnap óta van meg, de visszaraktam tűzfalat és még egyetlen bsod se volt. -
válasz
georgeeboy #1987 üzenetére
A megelőző hét nap nem lehet több!
<véleményem szerint ez teljesen épeszű megoldás, sok minden fér bele!>
-
válasz
georgeeboy #1985 üzenetére
Az adatkorlát figyelési időszaka a hét nap. Azaz mindig az adott napot megelőző hét nap göngyölített forgalma az ellenőrzés tárgya.
Joe bácsi:
De azt is megtudom cca. 21 nap múlva...
<amúgy ebben tök igazad van, ahhoz lejárt hűségnyilatkozat kell...>
-
georgeeboy
tag
Sziasztok! Ez az adatkorlát dolog hogy is van most (mobilnet) ? 7nap alatt-20 giga, aztán korlátoz, vagy 7 x 20 giga és korlátoz? Nem mintha csinálnék napi akár egyet is
-
Joe bácsi
őstag
Szerinted, h. értem?! A publikus mit jelent szerinted?? Azt, h. nincs fent a honlapon!
De meg lehet tudni árakat, ha ügyes és okos vagy.doddencs: Ahogy vesszük ,h. nem egyéniek. Kiemeltségi szinthez van kötve a teló ára. Most minek kellene neked a kártyaszám (ez meg mi??), meg jelszó meg stb....??? Konkrétan kell vmi keress priviben.
-
megyeri
tag
válasz
Joe bácsi #1975 üzenetére
A http://duplanet.t-mobile.hu/index.html oldal alapján a vezetékes internetből nem kell új, jó a meglévő is. Alul az első lehetőség az "Ajánlatok T-Home előfizetők részére".
Tehát csak a Mobilinternetnek kell újnak lennie.
-
doddencs
senior tag
válasz
Joe bácsi #1976 üzenetére
Ja tudom, csak most nem áll rendelkezésemre, h. mi a kártyaszám, jelszó stb..
És gondoltam az árak nem egyéniek, csupán nem közlik publikusan.. s fórumon van vki, aki nemrégiben használta vagy tudom is én
De nekem az jött le, készülékváltásnál, aláírsz újabb mondjuk 2 évre egy adott csomaghoz, s az ahhoz megfelelő árért kapod meg.
-
Digital
addikt
Ez a kábelnet + T-s mobilnet hogy működik?
Van kábelnetem otthon, szerintem még hűségidő is van rajta. Ha most besétálok a t-mobile-hez akkor vehetek mellé minimum 3 gigás mobilnetet? -
Milyen jellegű problémára gondolsz?
1.) Első nyolc napon minden egyéb következmény nélkül elállhatsz a szerződéstől (a csomagban kapod a viszáru-nyilatkozatot).
2.) Természetesen bármelyik T-Mobile üzletbe viheted javíttatni a készüléket.Hogy ki veheti át? Elvileg a futárcég képviselője ellenőrzi, hogy ki veszi át. A gyakorlatban (nálam) soha nem kértek semmilyen személyazonosságot igazoló iratot.
(Mikor nem volt itthon senki, a futár felhívott, hogy hová hozza, vagy én mikor érek haza?)
<szóval korrektek a futárok>
-
PROti
tag
Sziasztok.Ha webshopról rendelek,és vmi bibi lenne a telóval,fel kell küldenem Pestre,vagy itt a Pécsi boltban is szervizelik-cserélik?Jah és csak felnőtt veheti át a csomagot?Hogyha esetleg nem vagyok otthon akkor mi van?Köszi ÜDV
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
Szemezek egy iphone-nal, s lenne pár kérdésem.
A mobil készülékváltással érdekelne, de mivel konkrét árlistát így nem ír, ha pl relax 250-es csomagom van, s ezt hosszabbíttatnám meg, az ehhez megfelelő 55 980 Ft áron tudnék hozzá jutni a mobilhoz?
Valamint az egész vszeg úgy zajlana le, h. mivel dominós vagyok, szüleim előfizujára lenne készülékváltás, s majd én használnám a mobilt. Ez eddig mindig egyszerűen, simán ment.
Azonban az iphone árlistán szemen szúrt ez: "* A készülékek csak T-Mobile magyarországi előfizetői kártyával használhatók!"
Ez azt jelenti, h. dominós kártyát nem fogadna be a mobil, vagy csupán arról van szó, h. nem kártyafüggetlen, és csak t-mobile-os, de bmely kártya jó bele.Előre is köszönök minden segítséget
üdv:
doddencs -
tothm
őstag
Ha nem fizetik az előfizut, a tmobil letíltja a telót, vagy behajtja a tartozást?
-
attila760504
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Egy t-mobilos szám tulajának a neve és címe kellene.Ötleteket priviben. A tudakozót kihagyhatjátok!!! Esetleg t-mobilos felhasználó?
-
attila760504
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Egy t-mobilos szám tulajának a neve és címe kellene.Ötleteket priviben. A tudakozót kihagyhatjátok!!! Esetleg t-mobilos felhasználó?
-
okib4100
aktív tag
Egy meglehetősen furcsa kérdés tolmácsolnék:
- Létezik e olyan, h meg lehet szüntetni nyom nélkül egy prepaid szerződést a t-mobile-nál? Azaz hogy utána ne működjön a szám, és szűnjön meg a szerződés is.
A lehasznál-úgyhagy azért nem jó, mert minden mobilcég statisztikai okokból folyamatosan hosszabbítgatja a feltöltős kártyák rendelkezésre állási idejét.
A dologra nem nekem van szükségem, és meglehetősen bonyolult miért kell az illetőnek (noha semmi törvénytelen nincs benne)Anno amikor a pannonos kártyámat ellopták, és fel lett függesztve, az illető mondta, h a kártyapótlás helyett kérhetem a szerződés felbontását is (feltöltős volt). Ilyen nincs a t-mobile-nál?
Előre is köszönöm ha vki tudna válaszolni.
-
okib4100
aktív tag
válasz
Remittenda #1959 üzenetére
ha van hozzá my-tmobile reg, akkor ott meg tudod nézni, h a hívószámlekötési idő lejárt e (ami a rendelkezésreállási idő + asszem 3 hónap), ha igen, akkor sanyi.
-
Remittenda
aktív tag
Sziasztok!
Van egy dominós SIM kártyám, a fiókban pihent, majd betettem a telefonba: nem talált semmi féle hálózatot. Gondolom lejárt a rendelkezésre állási ideje, vagy mije.
Kérdés: lehetséges még egy ilyen kártyába életet lehelni? Pl. bankkártyás egyenlegfeltöltéssel?
Köszi előre is.
-
válasz
dragonfx #1955 üzenetére
A kérdés jó, mivel olyat én is tapasztaltam néha -tehát nem minden alkalommal-, hogy egyszerűen semmit nem csinál, de ki van írva, hogy csatlakozva, és jó vagy kiváló jelerősség. Ha ilyenkor kilépek a böngészőből (mindegy, hogy ie, vagy firefox) nem csatlakozik. Ekkor újra kell indítanom a gépet, s csak utánna működik újra a stick..
-
dragonfx
veterán
Az mitől van hogy ezusb stickes web'n walk bizbaxtól egy kis idő utám befagy az ie7 és a firefox 3 is és utána ujraindula gép??
xar a stick vagyvan valami beállítás, vagy specko trükk? -
Baboon
senior tag
Na még 1 kérdés:
Mix díjcsomagnál hogyan tudom lekérdezni azt hogy mennyi a teljes egyenlegem. Nem az, hogy mennyi van vissza a 2750huf-os havidíjból, hanem hogy a feltöltött pénzekkel + a megmaradt havidíjjal együtt mennyim van.
És ugye jól tudom hogy sima egyszerű domino kártyával kell tölteni a Mix csomagot és ez a pénz nem vész el a hó végén hanem megy a köv hónapra.Köszönettel
-
Baboon
senior tag
Szevasztok.
Van olyan a t-mobilnál hogyha nagyobb domino feltöltőt veszel akkor többet tesznek a számládra mint amennyibe került? Pannonnál van ilyen azt hiszem.
(tudom hogy már volt kérdés de 2 éve, azóta válzothatott) -
válasz
grafikus17 #1950 üzenetére
Minden sim kártyához aktiválni kell a kedvezményt -amelyiket be akarod vonni a kedvezmény körébe-, és a postpaid kártya számláján jelenik meg a díja.
Bővebben a fenti linken olvashatsz róla!
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok! Szeretnék tőletek megerősítést kérni. A családbarát kedvezmény esetén, mind a két kártyán aktiválni kell az opciót? Vagy lehet csak egyen, úgy mint pld a vitamax kedvencszámnál, hogy elég csak nekem aktiválni, de így csak egyirányú a kedvezmény.Mindig vissza kell hívnom, hogy ingyen legyen.
-
válasz
megyeri #1948 üzenetére
"Tehát szerinted korrektebb lenne, ha nem is lenne ilyen lehetőség?"
Nah ezt én nem állítottam, sőt! Viszont egy éve, mikor pont ugyanebben a formában cseréltem a (valamelyik előfizetésemhez tartozó) telefonomat, még egyáltalán nem volt drágább az upgrade, mint az "új előfizetés vásárlása 24 hónapos hűségnyilatkozattal". Tehát innen a "lámaság"Egyébként ez csak az én szempontom? Na ne már!
A többi T-s upgradernek(ocsmány szó...) nem lenne jobb?
A dolog menetével pedig tisztában vagyok. ld. számítás...
Egy szó mint száz, van ennek jó, meg rossz oldala is, mindenki döntse el magában, mi a jó neki, mint ahogy tetted ezt Te is, és ahogy én is tenni fogom...
-
megyeri
tag
Májusban járt volna le a hűségem, de 2 hete váltottam telót. Igen drágább volt, de a 24 hónap a váltástól indult (tehát totál elengedik a hátralévő hónapokat).
Egyébként nézőpont kérdése. Szerinted:
"Hogy mekkora láma cég ez a T-Mobile...
Letelt a 18 hónapom, vehetek készülékváltással új telefont. Ez eddig rendben is lenne.... De! A normál új előfizetéses árhoz képest vagy 6-8 ezerrel drágábban!
Ez nem egy túl szép dolog tőlük.... "Tehát szerinted korrektebb lenne, ha nem is lenne ilyen lehetőség?
Annyira idegesítő, mikor valaki csak a saját szempontjait veszi figyelembe, és azt hiszi, hogy neki az jár, de cserébe nem kell adnia semmit.
Ráadásul az előző hsz-edben úgy tűnik, tisztában sem vagy a dolog menetével (24+6 hónap... valójában csak 24).
Szerintem pedig megérte kifizetni 6 ezerrel többet, ha ezzel például nálam 4 hónapot kiváltottam. De ez az én döntésem volt! Ha az ár számított volna, akkor vártam volna május végéig. Igenis jó, hogy an ilyen lehetőség, a felárral kiváltottam a hátralévő hűségemet.
-
24-18=4
Egyébként értem ám!
Viszont most aláírok újabb 24 hónapot...(Tehát: 24-18=6+24=30, azaz akkor megint ők járnak jobban, mivel 6<30, s addig tuti meg kell tartanom a számot, ami min. 1690x24=40560,- forint bevétel(nem társkártya))
<tehát így jártam>
Jadro: nem biztos, hogy a webshopban választ talál rá, mivel nem postpaid, hanem dominós, s nekem két hete azt mondták, az ottani platinakártya "csak" virtuális pontokat jelöl, azaz a tarifakedvezménynél, feltöltésnél adott kedvezmény, stb. esetén számít...
-
Jadro
veterán
válasz
valentinho #1940 üzenetére
Nézd meg a webshopban! Általában nem olcsóbban, csak ha pl részletre veszed kisebb kezdőrészlettel tudsz venni platinásan. Persze ha a havi számlád jó magas akkor változhat a helyzet.
-
m3ss
veterán
csak talalok 1 embert aki rendelkezik tmoile mobilnettel, es telefonon hasznalja
valamint hasznal vmilyen voip programot, vagy ircet...
amennyiben letezik ilyen kerem jelentkezzen
nem is ertem amugy mire hasznaljatok 3g-s internetes teleofnokat, ha nem arra, hogy ingyen beszelj barkivel voip-vel...
en pl azert vettem nextgen telefont, hogy ne kelljen fizetnem gsm-ert nevetseges osszegketvki help?
-
Hogy mekkora láma cég ez a T-Mobile...
Letelt a 18 hónapom, vehetek készülékváltással új telefont. Ez eddig rendben is lenne.... De! A normál új előfizetéses árhoz képest vagy 6-8 ezerrel drágábban!
Ez nem egy túl szép dolog tőlük....valentinho: szerintem hívd fel őket a 1430-on.... vagy a 1777-en
-
valentinho
senior tag
Sziasztok!Dominós vagyok és nem rég lettem platinakártyás.Olyan kérdésem lenne, hogy olcsóbban tudok akkor készüléket venni?
Mert ilyeneket hallottam.Ha igen akkor mennyivel kb?Vagy vki magyarázza el plíz hogy van ez!
-
m3ss
veterán
melyik skype klienst hasznalod amugy? mert im skype pl nem engedett kimeno hivast
-
-
m3ss
veterán
udv
nektek t-mobile mobilinternete mennyire stabil?
nekem telefonon hasznalva (n95 8gb legujabb firmware, 3g tobbnyire) folyamatosan disconnectel
irc gyakorlatilag hasznalhatatlan, fring (msn,skype) szinten folyamatosan ledobal
budapest belvaros egyhelyben is, mozgasban is, folyamatosan dobal
majdnem ugyanilyen telefonnal (n95), ugyanolyan verzioju szoftverekkel (fring 3.37, wireless irc 1.22) vodafonnal tokeletes, nem bont, meg edge-3g valtasoknal semtapasztalatok 3g t-mobillal kapcsolatban?
szolgaltatovaltas? -
-
Olcsi
senior tag
Az mitől függ, hogy pl nekem csak x ezer kaucióval adnak előfizetésre új telefont? Ha jól emlékszem nem is mondtak keveset...
-
megyeri
tag
válasz
Viktor0610 #1925 üzenetére
Viktor! Az a 3 nap nem inkább 7 nap?
Tehát 7 nap alatt 20 GB után korlát két hétre... (márciustól)
-
temes69
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1925 üzenetére
köszi a válaszokat!
-
válasz
Joe bácsi #1924 üzenetére
Nem egészen. Az ÁSZF szerint 3 napon át, naponta 20 giga forgalom mellett korlátozhatnak le számlázási ciklus végéig, akkor is olyan sebességekre, amilyenekről a másik két szólgáltató netét használva csak álmodni lehet.
Nem védem a T-Mobile-t, de tisztán látszik, hogy sokkal átgondoltabban, felkészültebben vágtak bele a korlátlan mobilinternetbe...
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
T-s 5giás korlátlan mobilnetem van. egy kérdésem lenne: ez csak a torrentet korlátozza? ha például orrbaszájba netrádiózom és youtubeozom akkor nem fog lekorlátozni ha túl nagy adatforgalmat generálok?
T oldalán kerestem erről infót de semmit nem találtam. előre is köszi a segítséget -
tkazmer
addikt
hogyan tudom azt beállítani egy dominós szám esetében, hogy sms értesítést kapjak a kikapcsolt állapotban nem fogadott hívásokról?
-
attila760504
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy t-mobilos szám tulajának neve és címe kellene. Ötleteket az attila760504@freemail.hu -ra várom. Az se baj ha ajánlat. Valamennyit tudok szánni rá.
-
okib4100
aktív tag
Alapvetően feltöltős csomagokról van szó, opcionálisan lehet pár száz ft-ért kedvezőbb díjakat kapni.
Én pl. domino nap-ot használok, domino nap plusz-al, ez csúcsidőben 39/34 (hálón kív/b.), de havi 250 Ft-ért este 6 után és hétvégén az sms és perc díj is csak 20.
A havi díjas cucc igénybevétele csak opcionális, és semmilyen hűségnyilatkozat sincs. -
PROti
tag
Sziasztok.Van ez a Nokia 5310 most domino csomagban 25000ft-ért.Ennek a domino csomagnak van vmi havi díja,ha van mennyi?KÖszi ÜDV
-
Euzkadi
csendes tag
Hali!
Ma voltam T-ben, hogy megvegyem Apple iPhone 3G 8GB-osomat, de itt nálunk már elfogyott illetve nem is kaptak. (lehet nem is fognak már)
Ha webshopon keresztül rendelem meg, akkor kell-e majd előleget fizetnem vagy csak simán a 27990 HUF-t, illetve hogy kb milyen gyorsan hozzák ki?Előre is köszi a választ!
-
okib4100
aktív tag
Amikor én próbáltam, akkor úgy ment, h valamilyen adat kapcsolat kellett hozzá, de amíg a mobil tv oldalakon vagy, addig nem számolt adatforgalmat.
Maga a mobiltv külön előfizzel megy, de mivel amikor arra jártam megfelelő készülékkel, csak és kizárólag magyar csatornák voltak, nem láttam értelmét fizetni érte. A minősége a kirakott demo adásnak nem volt amúgy se túl meggyőző.
A rádiókat viszont külön előfizetés nélkül lehettett akkor hallgatni (talán most is így van), metróban jó volt, mert épp elég volt a sávszél pl. egy mr2 streamhez és csak ritkán szakadt meg.upd: látom megelőztek. talán még annyi, h a www.t-mobile.hu oldalon tudod magadat reggelni a my-tmobile rendszerébe, és utána ott is tudsz szolgáltatást megrendelni/lemondani.
-
Muky_
tag
Sziasztok!
Új T-Mobilos dominó kártyás vok.
Szerettem volna kipróbálni a mobil TV-t,de állandóan hibaüzenetbe ütközöm (A Mobil TV szolgáltatást csak 3G-s készülékkel rendelheti meg stb.)
Telefonom egy N95 8GB-os.
A kérdésem a következő mit kell beállitani esetleg alkalmazást letölteni ahoz h müködjön a dolog?válaszokat előre is köszönöm
Üdv:Muky
-
FireShadow
senior tag
az erdekelne hogy 3g/edge-n minden telefonnak egyedi ipje van? tehát alapesetben olyan mintha router nélkül mennék ki otthoni szélessávú kapcsolattal, és minden port nyitva áll?
vagy olyan mintha egy intézmény wifijére csatlakoznék hogy meglehetösen korlatozott vagyok és több ember lesz végül kivülröl ugyanazzal az ip-vel látható? -
No-kia
addikt
Van it olyan aki a budapesti tmobil központban dolgozik? Mert csak egy otani tudna nekem segíteni, ha rám írna privátba annak nagyon örülnék, tisztelettel No-kia
-
okib4100
aktív tag
válasz
Joe bácsi #1901 üzenetére
Köszönöm a választ. Még pár kérdés csak, aztán jövő héten elballagok megcsinálni.
- Gondolom a dominóról előfizetésre való áttérés csak személyesen intézhető, ugye?
- Hitelbírálat mindenkinél történik, de nem mindenkinél kérnek kauciót, vagy egyáltalán nem mindenkinek indítanak meg hitelbírálatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DOOM - The Dark Ages
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest