- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padló K.O
tag
válasz
legiaap
üzenetére
Ha egy évre akarod, akkor web'n'walk 5GB előfizetéses akció 12 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén az előfizetésre + NET 5GB szolgáltatásra 9 990 Ft, ennyit kell cakk-pakk fizetni

Ha web'n'walk 8GB előfizetéses akció 12 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén az előfizetésre + NET 8GB szolgáltatásra 4 980 Ft!!!
Tehát cakk-pakk ennyit kell fizetni, utána megy a számla és kész 
-
Padló K.O
tag
válasz
legiaap
üzenetére
Tehát, ha a wnw usb sticket akarod megvenni, pl 5GB-os csomaggal, akkor:
web'n'walk 5GB előfizetéses akció 24 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén az előfizetésre + NET 5GB szolgáltatásra, akkor 780 Ft mindössze az ár, tehát gyakorlatilag 780ft-ot kell kifizetned a helyszínen, ami a sim kártya díja, és mást utána nem, havonta kapod a havi számlát

Ugyanennyibe kerül, ha a 8GB-os csomaggal vásárolod meg! És akkor fél évig a havidíj felét kell kifizetned, és július,augusztusra jár az extra adatmennyiség 
-
Padló K.O
tag
válasz
legiaap
üzenetére
Bocsi, az kimaradt, hogy mutatja, de az közel sem a valós adat, nagyjábóli értékek....
Igen, ha két éves hűséggel veszed meg, akkor fél évig a havidíj 4795ft, és júliban is 20gb, meg augusztusban is 20gb-od van, szeptembertől meg újra 8gb/hó. A havidíjad meg fél év után 9590ft! Ha túlléped, akkor 0,1 Ft / 10 kB, minden időben! És tudja a HSDPA-t!
Tapasztalatom szerint nem szokása ok nélkül megszakítani a kapcsolatot, tényleg én csak akkor tapasztaltam, ha nagyon rossz idő volt! -
-
legiaap
félisten
válasz
Padló K.O
üzenetére
Akkor az időjárásos dologra kaptam választ.
Az, hogy az adatforgalmomat miért nem jelzi ki a kezelő felülete az kissé elszomorító. Jó mondjuk a Voda sem jelzi ki pontosan, de azért kb. látja az ember folyamatosan mennyire kell figyelni a töltögetéssel.
És ha jól értelmeztem a T-Mobile oldalát, akkor a 8 gigás csomag (ami augusztusig, de lehet hogy tovább is 20 giga) 4980 Ft-omba kerül havonta?
És mi van ha túllépem?
És mennyire stabil a net, tehát szokása-e csak úgy megszakítani a netet?
kory24:
De ez tudja a HSDPA-t...nem?
Akkor te meg azt mondod, mutatja a kezelő felülete az adatforgalmat?

-
kory24
őstag
válasz
legiaap
üzenetére
Szerintem olyat vegyél, amelyik tudja a HSDPA-t is.
Az lényegesen gyorsabb mint a 3GPersze csak ha van HSDPA lefedettség ahol használnád.
Amúgy a 6Gb-os Net csomagot használtam, ami havi 6000Ft.
Az jól ment, minden ment vele, még torrent is
Nem bomlott a kapcsolat.
A kezelő programja pedig jól számolja a forgalmat. -
Padló K.O
tag
válasz
legiaap
üzenetére
Igen, használok ilyet
Sajnos akármilyen szolgáltatónál veszel ilyen tipusú netet, és rossz az idő, vihar,stb...lehetnek hálózati problémák, az időjárás befolyásolhatja....ez ellen senki sem tud nagyon mit tenni, ugyanúgy a mobilnál is, ha rossz az idő, akkor néha ott sincs térerő, szakadozik a vonal, stb...de ilyenkor minél hamarabb igyekszik a szolgáltató rendezni a hibát! Volt már ilyen tapasztalatom, kb 1órán belül megoldották...
A kezelőfelület normál, áttekinthető...az adatforgalmat nem írja ki, csak ha az adatmennyiséged felét és teljes egészét felhasználtad, akkor kapsz egy-egy sms-t róla. Illetve sms-ben hó közben is nyomon tudod követni az adatmennyiségedet, ha a 1730-ra küldessz, egy G betűt...viszont ez 54ft-ba kerül! -
Padló K.O
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát ilyen összegben, DOMINOBAN van
És dominonál számít az egy év....előfizu esetén ha van már arany vagy platina szint, és eltelt a hűségből 18hónap, vagy lejárt teljes egészében, akkor tud kedvezményes készülékcserét kezdeményezni
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Valaki használ ilyen netet?
Amennyiben igen mi a vélménye róla?
Elsősorban a net kezelőfelületére gondolok. (logikusan felépített, mutatja frankón és pontosan az adatforgalmat, stb.)
Szokása-e ledobni csak úgy a netről, mert a mostani vodás netem igen.
Ha esetleg vihar van, akkor is elszokott menni a netem. Ennél is számítsak ilyenekre? -
-
Padló K.O
tag
Mawyx, dominoban nézted ki? Mert ilyen esetben, ha 365 napon belül már volt domino csomag vásárlásod, azaz sim kártya+készülék, akkor nem tudsz venni újabb domino csomagot, csak ha eltelt a 365nap....tehát pl novemberben vettél egyet, akkor nem vehetsz már januárban, hanem csak következő év novemberében! Üzletben 39 990 Ft-ba kerül, a 29970ft-os ár, csak webshop, internetes vásárlás esetén van!
-
-
Mawyx
őstag
Kinéztem egy SE K800i-t [link] 29970ft, webshop ár. Az érdekelne, hogy t-mobilékhoz besétálva is ennyi-e vagy ez kifejezetten webshopos ár és régebben mintha lett volna olyan, hogy nem tudom én mennyi időn belül nem lehet másik készüléket venni, a jelenlegim 1éves, ez jelenthet-e gondot?
-
jjdd
csendes tag
válasz
megyeri
üzenetére
A stick rendesen működik, a gép nem engedi hálózatra csatlakozni. Beszéltem az üfsz-tal is, ők sem tudtak semmi újat.
A probléma akkor kezdődött, amikor rátelepítettem az új Avg 8.0-t, szerintem az ütötte ki. Megpróbáltam levenni a gépről többször is, de teljesen nem tudom eltávolítani a programot, hibát ír ki. Hallott vki ilyen problémáról az Avg-vel kapcsolatban? -
megyeri
tag
Hívd a 1430-at és kérd a műszaki csoportot. Egyébként nekem is Stick-em van, nálam néha (2-3 havonta) azt állítja az XP, hogy nincs csatlakoztatva az eszköz. Ilyenkor (merthogy csatlakoztatva van) leveszem a Sticket, uninstalálom a WNW manager-t, csatlakoztatom a Sticket és újratelepül, utána 2-3 hónapig nincs gond...
Próbáld meg te is! -
jjdd
csendes tag
Üdv.
Sürgős segítségre lenne szükségem. Most vettem egy T-s mobilinternetet web'n'walkos stickkel. Telepítésnél stb. nem volt semmi gond, de második kapcsolódás óta egyfolytában az t dobja ki, hogy korlátozott a hálózat, nincs kapcsolat. Már beállítottam statikus IP címet, így már csatlakozik, de a fogadott állomány még mindig 0. Mi lehet a hiba?
Előre is köszi.
-
Balinov
titán
válasz
megyeri
üzenetére
csak 9600Ft? az nem is veszes, viszont ha jol veszem ki szavaidbol, remote nem megy.mindenfelekeppen be kell hozza mennem egy magyar tmobil boltba. Meg szerencse,hogy a huseggel nem kell foglalkoznunk,mivel lejart majusban. Valszeg kivarok,mikor majd augusztus/szeptember kornyeken haza tudunk menni es befutok vele a rak*szekhoz a gyori sparcenterbe,ahol vettem. Idoben mennyi lehet egy szolgaltatoi hivatalos unlock? o,bakker,most jut eszembe, hogy visszamentem dominosba elofziusbol....
vagy nem? lehet edesanyam altal hasznalt szamhoz vettem a P990et,amit aztan en hasznalok.O meg most is elofizus...Koszi szepen az Infot!
udv
Balinov -
megyeri
tag
Balinov: Az a T-Mobile üzlet nyilván nem lesz jó...
Egyébként a díjszabásban 9600 Ft, a domino díjszabásban 20.000 Ft a hálózati korlátozás feloldása. -
csak egy telcsi kell, semmi más! sem papírok, sem tartozékok, még töltő sem... az is mindegy, hogy független, vagy melyik szolgáltató adta el korábban. csupán egy nyilatkozatot kell aláírnod, hogy a telcsi kizárólagos tulajdonodat képezi, és te felelsz érte (magyarán más nem tart rá igényt, nem lopott...stb!)
-
Toxy
aktív tag
Sziasztok!
A tmobile készülék beszámitással kapcsolatban szeretnék infót kapni.
Hogyan működik ez???
Beviszem a régi telóm s 10ért beszámitják???
S az nem gon d h nincsenek meg a papirok????
Valaki részletezné???
Köszi
-
stichus
tag
és nekem is 1 év alatt először júniusban kellett túlszaladni egy cseppet a keretet, mikor júliustól 15 gb lenne. no de örüljünk a jónak
-
-
Balinov
titán
tenyleg,urak, ha mar szolgaltato altal vegzett fuggetlenites. Mibe kerul egy Tmobilos SE P990 fuggetlenitese a T-mobilnal? Fizikailag oda kell vinni egy markaboltba vagy kapok a penzemert egy NCLK-t,amit a szevizmenube bepotyogok? Hogy megy ez?
-
Padló K.O
tag
válasz
kavicssli
üzenetére
Nincs ilyen! Ha megvette, kifizette, nem kéri vissza a szolgáltató! Tény, pl nem T kártyával használta, de a szíve joga mit csinál a készülékkel. Annyi, hogy az üzletszabályzatot megsértette, bukta a garanciát, mert hivatalosan ki lehet függetleníteni a készüléket, ha más kártyával is használni akarja, ilyet végez minden szolgáltató, díj ellenében! És úgy már hivatalos, és nem veszti el a garanciát!

-
-
Nordik
addikt
Nemtudjátok, hogy az U600 körülbelül meddig lesz még akcióba 25e-ért?

-
kavicssli
addikt
Azt szeretném kérdezni hogy hallottam Viktor0610 házigazdától olyat hogy volt itt egy srác a PH-n vett egy K550 telót T mobiléktól és más szolgáltató kártyáját tette bele később pedig a T mobile visszakérte a telefont mert nem a T mobileos kártyával használta!
Erről bővebb infót tudtok adni? érdekelne? mert én most vettem U600 telót de Turbo SIM segítsével Vodás kártyát használok!
Mellesleg a Domino szerződésbe sehol nincs feltüntetve hogy "visszakérik" a telót ha nem az Ő kártyájukat használom!

De nekem ezek új dolgok remélem valaki tud segiteni! Mellesleg ma voltam bent T mobile üzletbe haol azt mondták hogy igen valóban csak T-s SIMmel lehet használni de ők még nem hallottak olyanról hogy a telefont is beszedik...

-
válasz
Padló K.O
üzenetére
tényleg; most küldött az ügyfélszolgálat egy sms-t, hogy az 5 gb-os csomagomban július és augusztus hónapban 12 gb-ot forgalmazhatok! sajnos az 5 gb töredékét sem szoktam elérni (hiszen otthon van korlátlan net is), de azért nagyvonalúak...
lehet, hogy eztán a nyáron mindenhová viszem majd magammal a notit, és mindent elkövetek legalább az 5 gb megközelítésére
viszont a hűség esetén 6 hónapig felezett havidíj az tényleg korrekt
-
Padló K.O
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Viszont láttam, tök sok új akció van most a T-nél...mobilinternet csomagok, extra adatmennyiséggel, új díjcsomag, olcsóbb roaming netezés...

-
Így már más a helyzet. Azt hittem, bármilyen segítségnyújtás fizetős lesz...
-
Padló K.O
tag
"Persze marad ingyenes alternatíva is, ami vagy segít, vagy nem."
Tehát ingyenes lehetőség is lesz! Vagy személyes ügyfélszolgálat...ha nem akar fizetni!
De ha felmegy az adott készüléktípus honlapjára onnan is le lehet küldeni beállításokat...és egyszerű!Vagy kézikönyv, vagy az adott szolgáltató honlapja... -
stichus
tag
-
-
stichus
tag
nagyon inkorrekt lépés
-
Padló K.O
tag
Azért vált szükségessé, mert nagyon sok olyan hívás van, akik napjában legalább 10x hívják az ügyfélszolgálatot, és kérnek beállításokat, szórakozás jelleggel....mondjuk megértem őket...ha egyszer leküldik a beállítást, elmondják korrekten, hogy mit kell tenni, utána gond nélkül működik
. Csak sokan azt hiszik, hogy miért ne? Felhívom őket, bosszantás céljából... -
Padló K.O
tag
"Július elsejétől a T-Mobile ügyfélszolgálata pénzt kér az addig ingyenes telefonos problémamegoldásért. Egyelőre csak néhány témában, de a segítség akár több ezer forintot is jelenthet a következő számlánkon. Persze marad ingyenes alternatíva is, ami vagy segít, vagy nem"
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Annyival kiegészítem mert lehet nem lesz egyértelmű: a statikus IP címet nem a router-ben kell beállítani a gépeknek (bár lehet úgy is lehetne), hanem az egyes gépeken a TCP/IP beállításoknál. Itt fogjátok találni az alapértelmezett átjáró és elsődleges DNS mezőket is.
-
DarkByte
addikt
válasz
kiraly1985
üzenetére
Na akkor itt egy részletesebb leírás.
- Én a helyetekben totál kikapcsolnám a DHCP-t a router-ben, mivel úgy gondolom csak a szenvedés lenne vele, és minden gépre állítsatok be statikus IP címet (pl. 10.0.0.1, 10.0.0.2 ... és akkor az alhálózati maszk legyen 255.255.0.0). Ilyenkor a router-t egy egyszerű switch-nek használjátok, és nyílvánvalóan mindegyik gépet a normál LAN aljzatokba kell dugni! FIGYELEM! Ha kikapcsoljátok a DHCP-t utánna csak úgy tudjátok elérni megint a router beállításait, ha valamelyik gépen úgy állítjátok be az IP címet statikusra hogy az a router alap címével egy alhálózatba essen. Legegyszerűbb ha valamely LAN-on lévő gépen megnézitek hogy jelenleg milyen IP címet és alhálózati maszkot kapott DHCP-n át a gép. A router IP-je pedig az Alapértelmezett átjáró mellett látszik. De a kézikönyvbe is érdemes belenézni mert router típusonként eltérhet. Elméletileg ha a router-ben bekapcsolva hagyjátok a DHCP-t és csak statikus IP címet állítotok be a gépeken, akkor is működni fog a dolog.
- Tegyük fel hogy a netmegosztó gép IP-je 10.0.0.1. A fenti módon ahogyan írtam meg kell osztani a kapcsolatot Windows-ban a Hálózati kapcsolatok részen.
- A többi gépen az IP beállításoknál be kell írni az alapértelmezett átjáró és elsődleges DNS cím részhez az internet osztó számítógép IP-jét (tehát példánkban 10.0.0.1).
- Miután az osztó gépen él a net kapcsolat, a többi gépen is kell hogy legyen net. -
kiraly1985
csendes tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Hy!
Nekem is ugyanez a problémám, van pár láma kérdésem... Pl. alap dolog, router WAN portjába dugjam a hálókártyát, amin a net van? Mert ha így csinálom, akkor természetesen nem kap IP-t (nincs kapcs. v. korlátozott) Gondolom ezért 1-4-ig valamelyikbe. De nekem így sem működött
Statikus IP beállításoknál a routerben mit állítsak átjárónak? A hálókártya IP-jét? Ill. a többi gépen, is gondolom fixre kell állítani a helyi kapcsolat TCP/IP protokollját azokat hogyan? Szóval ha kicsit pontosabban leírnád, nagyon hálás lennék
Válaszod előre is köszi!Király
-
DarkByte
addikt
válasz
DiscoStu
üzenetére
A mobilnetes kapcsolat normál telefonos kapcsolatként látszik Windows alatt (XP -> Vezérlőpult -> Hálózati kapcsolatok) és a tulajdonságainál a speciális részen ki tudod jelölni hogy szeretnéd megosztani a netet másokkal és ki kell jelölnöd ott azt a hálókártyát amellyel a helyi hálózaton a többi géppel kommunikál a géped. A többi gépen legegyszerűbben a Hálózat beállítása varázslóval állíthatod be az osztás használatát úgy hogy "a hálózat másik gépen át kapcsolódom az internetre" beállítással mész tovább. Mivel router-ről beszélsz gondolom az IP címeket DHCP osztja így statikus IP cím beállításokba nem akarok belemenni, a fent leírtak elméletileg nálad is működnek.
-
DiscoStu
csendes tag
hello
azt szeretném megkérdezni hogy a t-mobilos netet meg lehet-e osztani vhogy routerrel?
most egy gépbe be van dugva az usb-s adapter és erre csatlakozik egy router ( a gépre).
ha routerrel megvan a hálózat több géppel hogy lehet beállitani hogy a többi gépen is menjen a net? egyáltalán ez megoldható bármilyen módszerrel?vagy található erröl vhol neten vmi leírás? (én nem találtam)
aki tud segíteni annak, előre is köszi.
-
Diego!
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oké, remélem. Csak felmerült bennem. Köszönöm a választ.
-
-
Diego!
senior tag
Sziasztok!
W610i --> itt a havidíjas konstrukcióknál le van írva, hogy milyen tartozékokat adnak hozzá, kérdés: ez érvényes a dominó kártyásokra is?
Magyarul milyen tartozékokat adnak a W610i készülék mellé ha dominó csomagban vásorolom?

-
qdak
addikt
válasz
megyeri
üzenetére
Motorola V3xx közben ezen telonál tartok mert a samsungot nem is le7 kapni most náluk

-
megyeri
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, már több mint fél éve így használjuk... A domino költségeit egy előfizető fizeti ki. Idézet a T-Mobile honlapjáról: "A kedvezmény havi díjai a csoportba bevont Domino kártyások esetén azt az előfizetéses ügyfelet terhelik, aki a Domino hívószámot a csoportba bevonta.
".
Ahogy a Pannon oldalán olvastam, van más eltérés is a két szolgáltató között. Ott minden előfizetést (ami ahhoz az ügyfélhez tartozik) be kell vonni, míg itt ha akarjuk, csak 1 előfizetői számot teszek be az ügyfélkörből, illetve nem kell figyelni az ügyfélazonosságra: "Számlás előfizetés esetén: a szolgáltatást az ugyanazon ügyfélszámhoz tartozó előfizetésekre lehet igénybe venni, azok esetében viszont kötelező mindegyikre aktiválni."
qdak: Én inkább a D900i-t javaslom, ha két éves hűséget vállalsz, az árban nincs olyan nagy különbség, külsőre szinte ugyanaz. A belső tudásbeli különbségeket most talán nem tartod olyan nagynak, de érdemes "előre" gondolkodni, mert feltételezem nem fél évig akarod használni...

-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
, megyeri holnap kiderül, akor megyek be majd leirom mi volt
ha átálok előfizura akor telot is veszek, mert a régi nem jol muzsikáll
remélem engednek venni mert anno 2 éve kb a 1 másik telo szolgáltatonál 80000 akartak letetetni velem, mikor elöfizus telot akartam venni
mod: még lenne kérdésem: az én 30 as kártyám amit szeretnék elöfizusnak azon van $$$ azzal mi lesz ?
és köszi elöre is

-
-
megyeri
tag
Ha a másik szám előfizető, te maradhatsz feltöltőkártyás, csak az előfizető fogja kifizetni a te 890 Ft-os díjadat is... Ha akarsz, átválthatsz Eco-ra is, viszont ha a Családbarát a lényeg, felesleges az átváltás... Egyébként az oldalon (amit belinkeltél) még nem javították, de ma kaptam SMS-t, hogy meghosszabbították 2009. március 31-ig...
-
qdak
addikt
szeretnénk ezt a szolgáltatást megrendelni, de nem értem tisztán, ha vki tudna segiteni vagy használja örülnék ha tudnba segiteni:
Családbarát kedvezmény van 1 előfizus telo meg vagyok én aki még feltöltős, ha én átálok erre: Eco díjcsomag akor megköthertjuk 2n a kedvezményt ?más: valaki tudja h a 1430 on hogy le7 az ügyintézőt gyorsAN elérni ?
-
Balinov
titán
Kerdes a T. Nagyerdemuhoz, Dominoskent mi az a minimalis osszeg Roaming eseten,aminek rajt kell lenni az egyenlegen, hogy tudjak hivast inditani (gyk. megcsorgetni valakit,hogy menjen skype/msn kozelbe)
-
mimi_bacsi
tag
Segítségeteket kérem, hogy és hol lehet a Sony Ericsson K510i-ben a T-Zone szolgáltatást?
-
kopapy
tag
Most vettem egy sim kártyát, aranytárs 2G csomaggal, hűségnyilatkozat nélkül. Meglepetésemre ingyen volt a kártya és három hónapig fél áron lesz a net is. Kérdeztem is, hoyg mi ez, erre azt mondták, hogy most van ilyen akció, csak nem sokan tudják. Persze lehet, hogy kevés lesz, majd elválik.
Ráadául most csak egy edge modemem van, de itt a falumban hsdpa is van, rendszeresen 200Kb/s fölött van a sebesség, de a csúcs már 300 felett is volt.
Még ezzel is viselhető a böngészés.
Azért ha belegondolok, hogy 1500 Ft/hó 2 GB és ha van eszközöm akkor elvileg 3,6Mb/s gyorsasággal. Szerintem nem rossz. -
kavicssli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
nagyon szépen köszönöm! Akkor az lesz a legtisztább ha bemegyek a boltba és megkérdezem!
-
-
kavicssli
addikt
Sziasztok!Arra lennék kiváncsi hogy amit a tv ben illetve a neten reklámoznak 1-2 akcós telefont azok meddig szoktak "meglenni" a boltokba? Kicsit hülye kérdés de remélem érthető
-
Lirion
addikt
Sziasztok!
A web'n'walk az tulajdonképpen milyen szolgáltatás? Ha nekem nem az oldalukon meghatározott wnw készülékem van, akkor egyáltalán nem is használhatom, vagy bármilyen gprs képes mobillal használható? -
-
stichus
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
minden talált tárgyat a jegyzőnél kell leadni, kivéve a közforgalmú helyeken (busz, bolt, kocsma...) talált tárgyakat, mert azokat az üzemeltetőnél
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szomszéd T-Mobilost megkérdeztem.Nem adhatnak ki információt.
Pedig egy talált készülékröl van szó.Szeretném a tulajdonosának vissza adni.Kártya már inaktiv benne.
Ha tiltásra kerül a kártya törlödnek a telefonszámok
Mert egy darab sincs benne,így nem sok esélyem van megtalálni a tulajt.
Egy Nokia 6120c van szó.Szerk: És még a Live! menüre mondják azt,hogy csúnya

-
stichus
tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
úgy néz ki
-
stichus
tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
évi 1, egyedi elbírálás alapján évi 2
-
m0h0senator
őstag
Haliho! Azt szeretném megkérdezni h egy előfizető hány domino előfizetést vehet magának 1 évben.., vagy ez nincs korlátozva..?

-
-
Gebriel
veterán
Telefon IMEI szám és SIM kártya számáról meg lehet tudni,hogy ki a tulajdonos

-
HXY
addikt
válasz
megyeri
üzenetére
Felhívtam az üf-et és azt mondták, hogy már 3 éve van ez a szolgáltatás, csak mindig változtatják a nevét. és mindig fél évvel hosszabbítják meg az akciót.
Csak egy dolog nem tetszik, hogy 5000 ft belépési díj is van.
Ha tudnám biztosra, hogy nem szűnik meg egy hónap múlva, akkor nem lenne gáz... -
megyeri
tag
Nos úgy látom, Viktor a T-től nem linkelt be kedvezményt, de gondolom már megtaláltad a családbarát kedvezményt (a P topik alapján). Elvileg csak júni 30-ig van, bár már volt hosszabbítva, szóval szerintem simán meghosszabbítják megint, mert ha nem, nincs az a kordon, ami visszatartja a tüntetőket!
(és a számhordozókat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Futás, futópályák
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És dominonál számít az egy év....előfizu esetén ha van már arany vagy platina szint, és eltelt a hűségből 18hónap, vagy lejárt teljes egészében, akkor tud kedvezményes készülékcserét kezdeményezni
Próbáld meg te is!

Statikus IP beállításoknál a routerben mit állítsak átjárónak? A hálókártya IP-jét? Ill. a többi gépen, is gondolom fixre kell állítani a helyi kapcsolat TCP/IP protokollját azokat hogyan? Szóval ha kicsit pontosabban leírnád, nagyon hálás lennék

dptrsk