- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
A T-Mobile-nál nem szokás újonnan vásárolt (Nokia) telefonhoz eredeti gyári garancialevelet adni?
-
WillyX
tag
válasz
JarrekStar #2795 üzenetére
Szerintem érdemes, mert ha minden igaz, akkor kamatmentes a részlet. Én is megvettem volna így, csak mivel nem vagyok trés, ezért le akartak húzni, de nagyon.
-
JarrekStar
tag
-
WillyX
tag
válasz
JarrekStar #2792 üzenetére
Akármelyik díjcsomaggal megveheted 24 hónapos hűséggel, nincs megszabva a díjcsomag. Viszont ha nincs jelenleg náluk előfizetésed, akkor az az ár kamu, mert nekem 35-70 közötti kauciót mondtak, ami még plussz rámegy a 35k-ra, szóval semmi értelme így megvenni, csak ha jelenleg is trémobilos vagy.
-
Csapi007
veterán
válasz
JarrekStar #2792 üzenetére
A középső oszlopra vonatkozik csak gondolom nem fért ki.
-
JarrekStar
tag
Sziasztok!
Néztem a Tré iPhone-os árlistáját és találtam egy ilyet
Itt mire vonatkozik a 24 hónap hűség, ha díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozat nélkül veszem 1 éves részlettel, vagyis mi iránt kell és milyen formában 2 éves hűséget vállalnom?
-
zoli62
addikt
A Nokia választéka azért hiányosabb. Több minden a maradi szemléletet tükrözi még a T-Mobile-nál. Sok díjcsomagban nincs hivószámkijelzés, hanem külön pénzbe kerül. Aztán nem nagyon lehet lekérdezni ingyenesen az adat- és beszédforgalmat. Nincs hóközi ingyenes számlarészletezés, és sorolhatnám. Van hova fejlődniük még.
-
ertz
aktív tag
Hát igen. A T-Mobile-nak amúgy rettentő jó készülékakciói szoktak lenni a webshopban a másik két riválisához képest, de egy olyan szolgáltató, ahol 2009--ben még létezik 94Ftos percdíj csúcsidőben, simán országon belül... it's a joke.
-
csibor
addikt
Tegnap kaptam új előfizetést,nem kértem hozzá telefont.Miért csak 8 hónap múlva választhatók készüléket legközelebb az előfizetésemhez?
-
megyeri
tag
válasz
legiaap #2768 üzenetére
Ahogy elnézem, lesznek változások a Mobil TV-ben, de korlátlan még nem lesz...
-
Superman
nagyúr
Valaki tudna adni egy linket, vagy bemásolna egy beállítást,hogy a T-Mobile mobilnet neki, milyen beállításokkal működik? Mert a neten van pár egymásnak ellentmondó információ. Tudom, mobilfüggő a dolog, de én speciel egy HP iPAQ PDA telefonon használom, időnként laptophoz kötve, de hol működik, hol nem.
Van, amikor meggondolja magát, kapcsolódódik ugyan, de fogadni nem fogad semmilyen adatot. Csak küld. S őszintén szólva 10 percenként nem kellemes soft resetelni a gépet....
-
Killing
addikt
válasz
Joe bácsi #2771 üzenetére
Ekkora baromságot nem mondtam hogy +0036... !
A 0036... meg nem működik vezetékesről, szóval marad a +36...
Mikor külföldön voltam engem 0630...-ként hívtak, és méghozzá belföldi tarifáért.
Ez meg sem fordult senki fejében?
De úgylátszik egy 'is' szó kimaradt a hsz-emből. -
blueye
veterán
Webshopban rendeltünk céges telefont (t hívott, mert kollegám érdeklődött a 3GS után - tehát telefonon történt a megrendelés). A gond az, hogy a számla egy olyan telephelyünkre szól, amit ezer éve kivettünk a cégből, én magam 4-szer vetettem ki személyesen t-pontban a t "rendszeréből". t nem hajlandó másik számlát küldeni, mert a számlázási rendszer "zárt" (már ez is törvényellenes, miért nem tudnak egy számlát stornózni és újat küldeni?).
Járt már vki így? Mit lehetne tenni?
-
legiaap
félisten
Halihó.
Kérdés: Itt az illető azt írta korlátlan lett a TV csomagja.
Ez mit takar pontosan? -
katona.t
tag
Helló
Ha valakinek Magyarországon 06301234567 a telefonszáma, akkor ha elutazik Kanadába vagy Németországba, akkor hogy tudom felhívni?
-
Goatman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Új telefont szeretnék venni. Eddig csak Domino-csomagban vásároltam készülékeket, most előfizetéses mobilra pályázom. A T-Mobile Webshopban találtam is egy nekem tetsző készüléket, ami viszonylag sok konstrukcióban elérhető. A számomra árban megfelelőnek tűnő egy bizonyos "Webshop egyedi ajánlat új előfizetés esetén" nevű megoldás. Ez milyen feltételeket takar? Csak mert egy másik konstrukció, ami mindenben egyezik, csak épp nem "egyedi ajánlat", 5000 pénzzel többet kóstál.
A választ előre is köszi
-
törölt tag
Üdv!
A NET30 adatcsomag csak erre a hónapra kellett.
Már most küldhetek egy -NET30-at a 1430-ra, hogy ne aktiválódjon újra a köv hónapban?
Vagy ha ezt megteszem, akkor a maradék adatmennyiség is elveszik? -
törölt tag
válasz
Coyote2000 #2758 üzenetére
Ha magán előfizetésed van, az Eht előírja, h valamilyen formában kell ingyenesen részletes számlát biztosítaniuk (legalábbis egy ideje így volt, vagy volt ezügyben törvénymódosítás???)
Cégesnél nem tudom sajnos. És előfizetés alatt csak a számlás előfizetés értendő, prepaid nem -
Coyote2000
őstag
Most vagy hulyeseget kerdezek, vagy nagyon hasznos infot arulok el mindenkinek
Ket ceges telefonom van, az egyik korlatozott (csak hivas/SMS), de a ceg fizeti, a masikat viszont sajat zsebbol fizetem, cserebe kivalo percdijaim vannak es minden szolgaltatas elerheto. Ennek megfeleloen mar evek ota reszletes szamlat kapok a masodik telcsirol. Ebben a honapban nem is tudom miert, de valahogy atneztem a reszletes szamlat, es felfedeztem egy olyan tetelt, hogy Részletes számla - nettó 800, bruttó 1000 Ft". Agyam elszallt egy pillanatra, amikor felfedeztem, hogy mindenkinek (szuleim is ezt hasznaljak), telefonszamonkent ki van szamlazva, azaz osszesen 3000 Ft-ot fizetunk a reszletes adatokert, meg akkor is, ha ez egyetlen egy hosszu szamla (tehat meg a papiron is sporoltak). Akarhogyis szamolom, ez evi 12ezer Ft/fo. Utana neztem a multkori szamlakat, azon semmit sem talaltam... Ez valami ujdonsag??? Es hol marad az ertesites???
Felhivtam a tremobilt, ott nem ertettek mit csodalkozom, teljesen termeszetes dolog, hogy minden egyes szamhoz havi 1000 Ft-ert adnak reszletes szamlat. Ja es eddig mi volt??? Semmi. Akkor koszi nem kerem, meg a mai napon le is mondjuk mindannyian. Majd ha szukseg lesz ra elkerjuk, de igy semmi ertelme.
Olyan erzesem van, mint amikor a Raiffeisen kuldott egy levelet, hogy "FYI", megemeltek az igenybe veheto hitelkeretemet 500000 Ft-ra, es ha ket heten belul irasban nem mondom le, akkor csak 2000 Ft szerzodesmodositasi dij elleneben tudom megvaltoztatni. Termeszetesen a felmillas hitelnek ara van, akkor is ha nem hasznalom: kb 10000 Ft/ev. Na azonnal hivtam oket is, jol lecsesztem oket, hogy ezt hogyan gondoljak, mi van akkor, ha mondjuk 2 hetig nyaralok, es nem tudok szolni?! Ugy tunik igazam volt, mert elnezest kertek, es irasbeli keres nelkul kitoroltek a felmillas hitelt, es beallitottak azt is, hogy az en szamlammal a jovoben hasonlot nem tesznek. Azt azert vagjatok, hogy ez naluk "beallithato"??? Kiveszik a pipat az "Ugyfelszopatas" rublikabol???
-
Killing
addikt
válasz
SEFAN84 #2754 üzenetére
Ez van, akkor telón netezz Opera Minivel, gépen öngyilkosság (habár megpróbálhatod, az EDGE gépen tűrhető, majdnem hogy gyors)
Teszteltem az EDGE-t gépen, 4 megás vezetékes net után csak egy kicsivel lassabb (szemmérték), csak egy nagy kép letöltésénél jön vissza a lassúság, meg nagyon néha Youtube-on. -
SEFAN84
aktív tag
válasz
Killing #2749 üzenetére
Kültéren sincs!Konkrétan leírva: Szekszárdot elhagyva Gyönk felé(kb60 km-es ut)VÉGIG csak GPRS lefedettség van konkrétan rákérdeztem az ügyfélszolgálaton,h.adott faluban mikor lesz EDGE lefedettség a hölgy felvilágosított,h.nem tervezik 1éven belül a kiépítését!
3g meg talán sosem lesz!Tolna megyében írtózatosan rosz a T-Mobile EDGE lefedettsége!Még az is előfordul,h.Szekszárdon(beltéri EDGE )lefedettségnél át ál GPRS-re! -
törölt tag
válasz
Killing #2749 üzenetére
Nekem SE W910-es mobilban nem ment a Domino NET sim kártya, pedig állítgattam összevissza mindent (konkrétan az a beállítás amivel a hagyományos T simkártyán ment vele a net, a domino nethez nem volt jó). De lehet h csak telefon/beállítás hiba, nézz utána, mert nem akarok hülyeséget mondani.
-
-
Killing
addikt
válasz
Viktor0610 #2750 üzenetére
Ezek szerint nem kell modemet vennem. -
-
Killing
addikt
válasz
SEFAN84 #2748 üzenetére
Mondtam, a fehér folt helyén is van EDGE csak kültéri lefedettséggel. Vagy megnézted valami mással?
Van egy kérdésem:
A Domino NET Sim kártya használható a telefonomban úgy ha modemként használom a telefont? A honlapon azt írják hogy a kézi mobiltelefonnal történő használat nem támogatott.[link] -
zolynet
veterán
-
zolynet
veterán
pár hete nagyon b*szakszik a Tés telefonom, kapcsolatot bont, szakadozik a vonal
van vmi infótok erről?
(bocs nem olvastam vissza) -
CsuRi101
tag
válasz
icecave #2741 üzenetére
meglévő hűségre (díjcsomagra vagy szolgáltatásra) nem lehet hosszabbítani, ha netes hűség alatt lefelé vált az ember, kötbért kap, ha felfelé, akkor semmi gubanc..
ha lejár a hűség, akkor lehet újat vállalni, újabb kedvezmény érdekében. Ez persze T-Mob-ra vonatkozik csak..
-
TAdam84
csendes tag
Kerdes: Ha felfele valtok (NET 80rol), akkor megszunik-e a husegido?
-
Enjoy
addikt
Pedig, ha jól megnézed ott is kérdeztem: link
Egyébként valószínűleg az általad ajánlott MédiaMánia S csomagot választom.
Bár még gondolkozom a Voda Multimédia5000-én is.Vodánál 200perc van, ami után 28Ft/perc-et kell fizetni bármely irányba.
Ugyanúgy 50 ingyen sms , de kevesebb (200MB) netes adatforgalom van hozzá, és mobilTV sincs hozzá.T-nél adnak hozzá 20órás mobilTV/hó-t, ill. jóval nagyobb (500MB) netes adatforgalmat,
viszont kevesebb beszélgetés hozható ki belőle. Ha csak T-seket hívok (ami ugye kizárt, h csak azokat hívjak) akkor 191percet tudok beszélni, ha viszont más hálózatba telefonálok az 172percet tesz ki...Szóval még meg kell álmodnom a dolgot..
De ez akkor biztos, h nem kell számkijelzésért fizetni? és az egyenleg infó sem lett fizetős?
-
icecave
nagyúr
Még valami: akkor a webshopban beírt adatok alapján kiszámolja, kell-e letennem plusz pénzt, és úgy jön a futár, hogy hozza a telót, és egyben fizetem, vagy kaucióval, vagy anélkül?
-
1430
senior tag
Pannon előfizetés nem érdekel? Csak mert a Pannon topikban nem kérdezted meg.
Javaslom a MédiaMánia S csomagot, és még 10 Ft-od marad is az 5000-ből. Cserébe kapsz 50 SMS-t, 500 MB adatforgalmat, és ha csak T-mobile-on kívül beszélsz, akkor is kijön 172 perc beszélgetés. Mobil TV-re alkalmas a készüléked? Mert azt is kaphatsz. Ja és itt már a hívószám-kijelzés szolgáltatás is díjmentes.
Killing:
Szerintem inkább ne javasolj senkinek semmit.MIX-hez nincs Net100. Mielőtt kérdeznéd, technikai oka van.
-
Killing
addikt
Neked a Mix díjcsomagot ajánlanám ami 2860 forint havonta és ez 100%-ban lebeszélhető, illetve belföldi SMS küldésre használható.
És még hozzá megrendeled a NET 100 MB-ot havi 990 forintért. Van 30 és 80 megás net is, de ezek 1340 illetve 2070 forintba kerülnek, csak azért kerülnek ennyibe mert Dominóhoz is megrendelhetőek meg előfizetéshez, a NET 100 MB meg csak előfizuhoz rendelhető meg.Így 3850 forint havonta. Ha pedig lebészélted/ el SMS-ezted a havidíjad, akkor még mindig van 1150 forint az 5000 forintból.
-
icecave
nagyúr
válasz
#02683648 #2724 üzenetére
Akkor ez igy elég érdekes....
Csak pofára...
Na, mindegy, akkor ha bemegyek venni, és nem tetszik, amit mondanak, akkor felállok és elmegyek.
Nem lesz +50k-m, hogy erre költsem, még ha akkor addig nem számláznak, míg az le nem fogy.
Egyébként, ikon előfizetést vennék, de iphone-om már van, csak az előfizu kellene, a telefon nem (és ha nem lehet külön venni, akkor elég lenne a telefont kifizetni, nem hogy még kauciót is). -
Enjoy
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna nekem ajánlani egy előfizetést, tarifacsomagot?
Havi 5000Ft-ból kéne kihozni vmi megoldást.
Elsősorban beszélgetések (mindenféle irányba) másod soron internet (átlagban havi 20mb)
ill. 20-30sms/hóIgazából a netet ritkábban használom, mert a pénztárcám rovására menne..
Valami olyan csomag kéne, ami biztosít minimális adatmennyiséget, de elsősorban a beszélgetésekre helyezi a hangsúlyt. -
törölt tag
válasz
icecave #2723 üzenetére
Engem ez a téma annyiból érdekelne, hogy:
- igaz e hogy webshopból való rendelésnél nagyobb eséllyel lehet megúszni a kauciót?
- számhordozással lehet e webshopból bármit is venni?
- részletfizetés kérése mennyivel dobja meg a kauciós összeget?
- ha nem T-pontban hanem vmi viszonteladónál veszek, akkor nagyobb eséllyel lehet e megúszni a kauciót?Konkrétan én elvből nem fogok senkinek semmiféle kauciót fizetni, csak azért mert mutyi és fillérb*ó klánba tartozó honfitársaim ilyen paranoiddá tették az amúgy sem túl ügyfélbarát szolgáltatókat.
icecave: Őket nem érdekli h be van e jelentve, tudtommal bemondásra és pofára döntenek. Úgy mint a JFK-n a bevándorlásis, aki három másodperc ránézés után ha úgy érzi hogy potenciális veszélyes tenorista vagy, akkor potenciális veszélyes tenorista vagy és go home.
-
icecave
nagyúr
Sziasztok!
Aki vásárolt már webshopból előfizetéssel mobilt, kérem írja le annak menetét!
Az érdekel leginkább, hogy van a hitelképességi vizsgálat, mi a maximum pénz, amit elkérnek kauciónak a telefon ára felett, stb.
Valamint ha bemegyek egy T boltba, akkor ott hogy van?
Azért kérdezem, mert ugyan van ,munkám, de nem vagyok bejelentve (szóval olyan, mintha nem lenne ugye). -
Nescafé
őstag
üdv
Nem tudja vki ha rendelek telót webshopba mikorrra hozzák ki,nekem ugy kéne hogy csütörtökön. -
Killing
addikt
válasz
SEFAN84 #2720 üzenetére
Frisset nem, de ritka hogy valahol nincs EDGE csak GPRS. Maximum hegyvidéken.
[link] Ez egy 2008. Július 30-ai térkép. A szürke folt a beltéri lefedettséget jelöli, kültéri szinte mindenhol van, még a fehérrel jelzett területeken is. Tapasztalatból tudom.És lenne még egy kérdés: hol tudom ellenőrizni hogy mennyit használtam el az aktuális net csomagomból?
Vagy nem lehet?
-
SEFAN84
aktív tag
válasz
Killing #2719 üzenetére
Én a helyedben(ha videót is akarsz nézni) a 3gigás csomagot választanám!Az már normális adatmennyiség és ha csak telón netezel bőven elég!
Nekem RelaxnetM van,de az istenért nem tudom elérni még a 2gigát sem!Pedig nézek videót netrádiózok stb:-D
Más: Valaki tudna linkelni 1friss EDGE térképet? -
eryca
csendes tag
Hali!
Egy gyors kérdésem lenne mindössze:
most vettem egy telcsit a t-mobile-nál és a kártyára az van írva hogy egy éves rendelkezésre állási idő. ez mit jelent? -
törölt tag
Üdv!
Szeretném megrendelni a 30MB-os netet a mobilomra.
Egy időszak 1-30.-áig tart vagy attól a naptól számítva 30 nap, mikortól megrendeltem?
A megmaradt adatot ugye nem lehet átvinni köv hónapra?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2690 üzenetére
Hülye aki ezt elhiszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO