- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
C902 "kaszniján" van-e T-mobilos felirat? Ki tudja?
-
megyeri
tag
Ez meglepett... Júliusban 29.970 Ft volt a Webshopban, akkor majdnem elcsábultam. Végül azért nem vettem meg, mert "csak" 3G-s, és a város (Békéscsaba) szélén, ahol lakom, már csak EDGE van, ami ebből a Sony Ericsson K800i-ből kimaradt, de ennyiért (21.990 Ft) újragondolom a dolgot!

-
Cyrin
addikt
Tudja valaki, hogy ezt a t-mobil-os USB stick-et hogy kell szabályosan eltávolítani, mert a leírás nem ír erről semmit, csak addig hogy hogy kell lecsatlakozni a hálózatról, és az XP tálcáján se jelenik meg, mint USB hátértár, hogy le lehessen állítani.
-
Snooker
senior tag
Hali!
A T-percet, egy adott hónapon belül többször is lehet aktíválni, hogy ha már lement a 900 perc ingyen beszélgetés..?
Pl: aug. 14-én, lett rá rakva T-perc a telefonra, és ez szept. 14-ig tart..mármint addig használhatom el a 900 percet ingyen.. de ha én ezt a 900 percet előbb eldumáltam, mint ahogy lejárt volna a kedvezmény vagy mi, ezt már nem tudom megint bekapcsolni a "hónapban" ? csak szept 14.e után..??
-
Ez a Pannon üzlethálózatából kiindulva elég széles skálán mozoghat. Mivel több cég üzemelteti a boltokat, ezért a fizetés/munkarend jelentősen eltérhet.
Nekem volt olyan bolt, ahol 80 ezret ajánlottak (vicc kategória), ugyanakkor bemutatóteremben ennek a kétszerese-háromszorosa is lehet a fizetés.
-
Hokis
csendes tag
Helló Mindenki!
Egy érdekes kérdésem lesz, és lehet megválaszolatlanul is marad.
Olvastam korábban, hogy van felvétel a T-mobile-hoz, "értékesítőként".
Mire tippeltek, mennyi lehet ehhez a munkához a havi fizu Pesten?
Valakinek valami közeli tipp? Vagy esetleg valakinek pontos?Előre is köszi, ha valaki válaszolni tud!
Hokis
-
-
AMD Power
titán
Reggel beszélgettem a T-mobilos kollégámmal. És őajánlotta figyelmembe a T-Home TV-t.
Van otthon még valakinek ilyene? -
Cyrin
addikt
ja, és ki tudja szűrni valami azt, hogy csak a mobilinternetes forgalat nézze? a wifi és a kábeles kapcsolat ne számítson bele? sztem nem, ezért lenne jó, ha a szolgáltatónál ezt lehetne követni, mint régen a t-online-nál volt ilyen.
-
Cyrin
addikt
Ma vettem egy ilyen 3 Gb-os mobilinternetet USB stick-kel.
Kérdésem, mivel lehetne mérni az adatforgalmat, hogy a 3 gb-ot ne haldjam meg, vagyy meg lehet nézni ezt valahol a t-mobil oldalon?
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
a t-mobile által adott usb stick az toshiba gyártmány.
-
válasz
infectedmann
üzenetére
most is így van, persze csak azt követően, miután a nyelvet kiválasztottad - mert az ügyfélszolgálat szeretné tudni, hogy milyen nyelven szeretnél beszélni, hisz ott sem beszél mindenki angolul és németül is egyszerre...
szóval; 1430 -> nyelv kiválasztása (1, 2 vagy 3) -> 0 és már kapcsol is az ügyintézőhöz! -
Balinov
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
dejopofa. kis dizajnos darabka.
-
válasz
infectedmann
üzenetére
ha a főmenüben nyomod meg a "0" gombot, akkor is jelentkezik a kezelő!
-
legiaap
félisten
Na gyerekek, meg van az új T-Mobile netem. Vodáról váltottam és ég és föld a különbség.
Azért ez már 7,2 Megás, míg a vodás csak 3,6-os volt.Ami most van:
USB Stick és hozzá 10 gigás net aranytárskártyással 1 év hűséggel 10 000 Ft-ért.
Elég gyors és frankó, csak egy valamit hiányolok. Nem mutatja, hogy mennyinél tartok letöltés ügyileg. Ezt a vodásom tudta. Ehhez nem lehet valamit letölteni, ami ki is írná nekem?
Mondjuk hónapra bontva.
Pl.: május 5,6 gigá
június 7,2 giga
stb.
??? -
válasz
infectedmann
üzenetére
az a hülye automata azt is elmondja, hogy miként teheted meg; kapcsolás ügyintézőhöz: 0 (nullás) gomb!
-
infectedmann
őstag
Én vagyok a láma vagy a T-Mobile -nál nem lehet egy emberi lénnyel beszélni?
Az ügyfélszolgálaton csak az a hülye automata pofázik, felhívtam az Europarkban található T-Pontot akkor is valami automata fogadott.
Ez nagyon idegesítő

-
infectedmann
őstag
Közben a T-Mobile oldalán is megtaláltam a választ:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszolgalat/elerhetosegek/u_e.shtml

Jövök T-Mobile és jön hozzám az én kicsike iPhone -om

-
válasz
cescenet
üzenetére
annyira azért nem (mint a live)! ez az adott telefon típusától is függ, de általában; t-mobil bejelenkezős animáció, és az internet ikon helyett web'n'walk.
komolyabb telcsiknél néhány + funkció, például; mobil tv.
szóval a gyári szoftverből nem vesz ki semmit, nem korlátoz le semmit a t-mobile, max bővít! -
stichus
tag
válasz
infectedmann
üzenetére
szig/útlevél/kártyajogsi+lakcímkártya (régi személyihez nem kell lakcímkártya) együtt szolgál a személyazonosításra. szóval el KELL fogadniuk
-
cescenet
csendes tag
#1347? Szal a t-mobile átírja úgy a menüit mint a voda?
-
infectedmann
őstag
Lesz egy láma kérdésem.
Most vettem észre, hogy tegnap lejárt a személyim, ha elmegyek megvenni az iPhone -omat és eljátszom, hogy egy világ omlott össze bennem és véletlenül van nálam Útlevél akkor talán van rá esély, hogy az Útlevelet elfogadják?
Most nem akarok még 1 hetet várni míg elintézik az útlevelet. Vagy ki tudja. Lehet lesz az kettő is. Ki tudja mikorra kapok időpontot az ügyintézésre. -
megyeri
tag
válasz
legiaap
üzenetére
Igen, 5900 Ft/hó, sőt fél évig fél áron van, de felesleges a nagyobb csomagra vállalni a hűséget, mert semmivel sem kapsz több kedvezményt, mint a kis csomagnál... Ugyanakkor ha a kicsire vállalsz hűséget, attól még használhatod a nagyobbat, és ugyan úgy él a fél havidíj kedvezmény...
-
megyeri
tag
válasz
legiaap
üzenetére
Gyakorlatilag igen. Bár olvastam korábban, (de ezeket az akciókat úgy el tudják tüntetni a netről...), hogy a 2GB-os társkártya csomaggal is 0 Ft augusztus 31-ig az USB Stick, szóval elég erre hűséget vállalni, utána feljebb tenni a 10GB-os csomagba, mert akkor a kis csomagra bármikor visszaválthatsz!

-
-
megyeri
tag
válasz
legiaap
üzenetére
Akkor nézzétek meg az utolsó számlát, a végén van e aranykártya pontinfó. Egyébként ha jól tudom, legkorábban is 8 hónap után érhet el egy új szám arany szintet. A 1430/1/8/2 menüpontban pedig megtaláltam ezeket a pontinfókat, ott az is kiderül, milyen szinten van, illetve mennyi pont hiányzik a következő szintig.
-
-
megyeri
tag
válasz
infectedmann
üzenetére
infectedmann: Ahogy elnézem az értékesítőhelyek listáját, mind nagyon menő helyen lévő üzlet, szóval biztos fizethetsz kártyával is, így nem kell kp-val készülnöd. Szerintem az is számít, milyen T múltad van. Talán a szerencsésebbik haverodnak már volt T előfizetése, amit rendben fizetet...

legiaap: Ezt most annyira nem értem. Melyik fél? Tehát több előfizetésed van, de egyik sem társkártya díjcsomagban? Ha egy fő szám eléri az arany vagy a platina szintet, automatikusan küldik postán az aranykártyát (legalábbis nálam így volt) és a számla végén is megjelenik egy aranykártya pontinformáció. No ha ez megvan, annak a számnak onnantól lehet társkártyája... A társkártya is elérheti x idő után az arany/platina szintet, de arra nem küldik automatikusan a kártyát, csak a számlában jelenik meg a szám és az általa a fő számra gyűjtött pontok...
Draut_Hev: Egyszerűen töröld ki az átirányítást a +36309876543-ról...
-
Gazala
aktív tag
válasz
infectedmann
üzenetére
elvileg nem kell eloleg. miert is kene? nem volt feketelistan a masik haverod?
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Aranytárskártyát ugye csak akkor lehet igényelni, ha az egyik fél eléri az arany vagy plaitna minősítést...de itt a kérdésem. Ezt honnan lehet tudni, hogy elérte-e vagy sem?
-
infectedmann
őstag
Hello.
Az lenne kérdésem, hogy új előfizetés esetén a T-Mobile mindig kér X hónap előleget vagy csak néhány esetben?
Egyik ismerősömtől mikor megvettem az új iPhone -ját kértek 3 hónap előleget, egy másik ismerősömtől nem.
Az egyik ikon 400 -ban vett egy 8GB -ost 2 évre, a másik egy 16GB -ost ikon 600 -ban szintén 2 évre.Erre varrjon valaki gombot.
Nekem is nagyon csábító a 16GB -is 2 évre ikon 600 -ban, de ha a 4980 Ft -on felül még előre be kell fizetnem X hónapot akkor honnan tudja az ember mennyi pénzzel készüljön? -
cescenet
csendes tag
Hello! Kártyás csomagban a t-mobile átírja az lg shine menüjét?
-
Remittenda
aktív tag
-
megyeri
tag
-
megyeri
tag
válasz
Szilitomi
üzenetére
Ezt most honnan vetted? Egyáltalán milyen kártyáról van szó? Előfizetéses vagy domino?
Mert itt vannak "csak" SIM kártya díjak, illetve a 780 Ft előfizetésnél hűséggel értendő, hűség nélkül az előfizetői SIM a díjszabás szerint 4780 Ft.
Ha mobilinternetre kell, ajánlom a hűség nélküli akciójukat! Ingyen van a SIM, és 3 hónapig fél havidíj fizetendő. Sajna már nem találom a neten, de ha jól emlékszem, még tart az akció...
-
tl-x
addikt
Sziasztok! Iphone 3G mennyibe kerül ha nem ikon dijcsomagban akarom megvárárolni hanem esetleg sima új előfizetésre vagy lejárt hűségnyilatkozatos előfizura?
-
Draut_HeV
tag
Hali!
Elmondaná valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni az "Önnek xy nem fogadott hívása volt..." témájú üzenetek küldését?
Előre is köszönet! -
Kobe
veterán
csumi
van egy lejárt hűségnyilatkozatom T nél, szeretném készülékvásárlással emghosszabbítani a hűséget 2 évre.
Nem tudja vki ehhez milyen papírok kellenek ? mivel másik városban levő t pontba mennék, nem kocsikáznék 2x....Személyes okmányok, előző szerződés, meg hogy ne legyen tartozás-befizetetlen csekk a korábbi előfizetésből, illetve ilyen lakcímre szóló közüzemi számla kell még vajon?
kösz
-
Evita85
tag
Sziasztok!!
Én csak annyit kérdeznék,hogy ha egy csak telefonszámot(SIM kártyát) szeretnék vásárolni az milyen árban van? Próbáltam az oldalukon okosodni,de nem jött össze. Ha valaki esetleg tudja,az irja meg! Előre is köszönöm!
A mobilinternet miatt kellene a szám.. -
gizda
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
iPhone 3G a T-Mobile többi, a díjszabásban szereplő díjcsomagjával is megvásárolható (a MobilOtthon és MobilOtthon Prémium díjcsomagok kivételével), és meglévő előfizetők készülékváltással, az előfizetésükre vállalt új hűségnyilatkozattal is hozzájuthatnak.Az iPhone 3G 12 vagy 24 hónapos, az előfizetésre és a választott díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozattal is kapható lesz.
-
Padló K.O
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Díjcsomagot váltani havonta egyszer tudsz, nincs köze a díjcsomagváltásnak a hűségszerződéshez

És külön van a telefon vásárlás is, annak sincs köze a díjcsomaghoz...tehát ha van arany vagy platinakártyád, és eltelt a hűségidődből minimum 18hónap, akkor már tudsz csak készüléket kedvezménnyel venni, a számod megtartásával, nem kell új számot vásárolnod
-
Szilitomi
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Amennyiben masfel ev mar letelt, lehetoseged van kedvezmenyes keszulekvasarlasra, az arnal kb. 6-7 ezerrel dragabbert.
Ha nem telt le masfel ev, csak teljes aron, vagy uj elofizuval tudsz telefont venni. -
Alvin_ti4200
félisten
ha még nem járt le az aktív előfizetésem (Eco), de szeretnék új készüléket venni másik díjcsomaggal úgy, hogy megmaradjon am ostani számom, akkor ezt meg tudom tenni? Ha igen, akkor hogyan módosul az előfizetői szerződésem? A mostani előfizumból kicsivel több, mint egy év van hátra.
(iPhone 3G előfizetés miatt kérdezem, nem akarok felesleges köröket bejárni, ha nem lehet új előfizetői szerződés nélkül egvásárolnom egyet).
-
stichus
tag
marad szabad usb
-
-
Balinov
titán
-
DarkByte
addikt
válasz
pethYeti
üzenetére
Helló!
Ugyan nekem nincs ExpressCard foglalatos notim, de itt láthatod melyik bővítőkártya típus milyen méretű: [link] Ez alapján neked Express Card 34 típusú kártyára van szükséged, aminek ez megfelel az alapján amit írnak: [link] A Bővebb ismertető fülön szerepel is: PCMCIA Express 34 kártyaformátum -
Szilitomi
csendes tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kerdesem, hogy van egy samsung u600as keszulekem, amit tavaly vettem, kb. egy eve. Az elofizetesre vallaltam 2ev huseget.
Ha akarok venni masik telefont, de elofizetest nem (mert minek 2) akkor semmifelekeppen nem reszesulhetek a kedvezmenyekbol es csak teljes aron vehetem meg?
Aki tudja a valaszt legyen draga, kozolje
-
pethYeti
addikt
Akarok T-mobile-nál venni ExpressCard-os mobilinternetet, és az lenne a kérdésem hogy ha a laptop 34mm és 54mm-es kártyákat támogat és PCMCA-t nem akkor ezek közül http://t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/mobilinternet/modemek.shtml melyik lehet a nyerő?
-
csakegyreg
tag
T-mobile csak annyival jobb ,hogy lehet rólla visszahivót küldeni

-
csakegyreg
tag
T-mobile csak annyival jobb ,hogy lehet rólla visszahivót küldeni

-
DarkByte
addikt
válasz
megyeri
üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett. Szóval az eredeti szituáció ugye az volt hogy 6GB -nál kaptam SMS -est, majd utána 10GB -ról jött SMS, viszont a forgalmi tájékoztatónak csak 50 és 100% -nál kellene jönnie. A 6GB rendben volt, mivel ugye most 12GB -osnak számít az 5GB -os csomag, viszont a 10GB -os értesítő ekkor kilóg a sorból. A 10GB -os értesítő akkor lett volna rendben ha az első 5GB -nál jön. Remélem most már érted mire akarok kilyukadni.

-
megyeri
tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Ha belépsz a My T-Mobile-ba, akkor elvileg a kezdőoldalra ugrik, de ha nem, akkor bal oldalt megtalálod a szürke mezőben, hogy 'My T-Mobile kezdőlap' (a 'Díjcsomagok, számlázás' felett hárommal, vastagon). A kezdőlapon rajta van az aktuális egyenleg illetve az előző havi egyenleg, és ez így díjmentes.

Egyébként most ezt nem értem. 12GB-nak az 50%-a nem 6GB?
Mert akkor miért 5GB-nál kellett volna küldeni az első figyelmeztetést? -
DarkByte
addikt
válasz
megyeri
üzenetére
De ha 5GB-os a csomagod, akkor jó volt, hiszen 12GB-ot kapsz július és augusztus hónapokra, és ezt elvileg te is tudod...

De akkor az első figyelmeztetőnek 5GB -nál kellett volna jönnie. Na mind1, a lényeg hogy javították, utána mint írtam jött este egy SMS pár nappal későbbi dátummal mint a 10GB -os figyelmeztető és 8 GB körüli egyenleget írt (így már helyesen).a My T-Mobile-ban nézd meg az aktuális egyenleged (ez így díjmentes) és oszd el 8,53-mal, akkor kijön a MB-ok száma!
Ezt pontosan hogyan is? Beléptem a kezelőfelületre és ott a "Díjcsomagok, számlázás" részen rámentem az "Aktuális egyenleg" részre, de ott egy leírás van a "Teljes egyenleg" -ről, ezt pedig csak választani engedi, a leírás végén pedig ez szerepel: "A lekérdezés a mindenkor érvényes Díjszabás szerint díjazott." Most akkor hogy is van ez? Vagy rossz helyen kutakodom?
---
Más: van itt valaki aki OpenDNS -el használja a T-Mobile -os netet? Jelenthet ez nekem problémát? Ugyanis most a linux -os router -em meg a DNS poisoning végett is ezt állítottam be DNS szervernek. Gondolom nem, mert ez is csak egy protokoll az IP felett. -
megyeri
tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Eleve fura volt a dolog, mert ha 6GB -nál jött akkor annak a duplája 12GB ugye.
De ha 5GB-os a csomagod, akkor jó volt, hiszen 12GB-ot kapsz július és augusztus hónapokra, és ezt elvileg te is tudod...
Küldtem a 1730-ra a G -t...
Ha mobilinternet díjcsomagot használsz, ne pazarold erre a pénzt, ha nem SMS-ezel vagy beszélsz róla, akkor a My T-Mobile-ban nézd meg az aktuális egyenleged (ez így díjmentes) és oszd el 8,53-mal, akkor kijön a MB-ok száma!
-
DarkByte
addikt
válasz
Padló K.O
üzenetére
Vagy bekapcsolhatja ingyen is a tiltást saját maga: +EDSMST küldje el a 1430ra és már aktív is a fogadott emeltdíjas sms tiltás

Na ez hasznos, köszönet érte! Engem még nem kezdtek el ilyennel bombázni, de jobb védekezni mint megijedni.Más: T-s mobil internetet használok és a múlt hónapban volt egy érdekes adatforgalmi értesítő SMS, állításuk szerint a hónap feléig elértem a 6GB -ot, majd rá négy napra jött egy újabb SMS hogy előtte való este átléptem a 10GB -ot. Na most, egyrészt a modem számlálója szerint a 8GB -ot kezdtem karcolni, másrészt az adatforgalmi értesítő csak 50 és 100% -nál jön. Eleve fura volt a dolog, mert ha 6GB -nál jött akkor annak a duplája 12GB ugye.
Küldtem a 1730-ra a G -t, de 3x is azt kaptam hogy nem áll rendelkezésre álló adat. Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot hogy mi a helyzet, ügyfeles srác mondta hogy sajna az utóbbi időszakban mentek ki rossz értesítők, megnézni mit tehet. Aznap éjfélkor kaptam egy helyesbítő SMS-t. Viszont utána egy hétre sem tudtam lekérdezni az egyenlegemet, úgyhogy most kíváncsi leszek a havi számlára. Csak azért írtam ezt így le hogy esetleg más járt-e mostanság így? (gondolom valamit a csomagokkal variálhattak hogy jöttek ezek az SMS -ek, kíváncsi vagyok hónap végén lesz -e hír hogy emelt mennyiségre fixálták a csomagokat.. jó lenne
) -
Lirion
addikt
Nem tudja valaki, lehet-e vhol infot nézni, hogy milyen telefonokat tervez a T kiadni?
-
blueye
veterán
Megszűnt vagy csak én nem találom a wap SMS-t a t-zones-on?
-
-
Padló K.O
tag
jaja, ezek meg arra vonatkoznak, hogyha te nem akarsz indítani hívást emelt díjas számra

ja, meg sms-t.....ez lemaradt...
Felhívás!
Az utóbbi hónapokban jelentősen nőtt azon visszaélések száma, amikor Ügyfeleinket ismeretlenek telefonon különböző okokkal – pl. nyeremény ígéretével – megkeresik és érvényes feltöltőkártya-kód bediktálását kérik.
Ezúton felhívjuk minden Előfizetőnk figyelmét, hogy érvényes feltöltőkártya-kódot soha, semmilyen okból másnak – főként ismeretleneknek - ne adjanak ki! Emellett idegenek által megadott hívószám kártyás egyenlegét nyeremény ígérete miatt vagy bármely más okból elektronikusan ne töltsék fel!
Az elkövetők ugyanis a kódot kicsalva vagy a feltöltés révén az érintetteknek kárt okoznak, az önként átadott információkkal visszaélnek. Ilyen esetekben az okozott kárért a T‑Mobile felelősséget nem tud vállalni. Amennyiben hasonló megkereséssel találkozik vagy az átadott feltöltőkártya kódjával az Ön kárára mégis visszaéltek, javasoljuk, tegyen feljelentést a lakóhelye szerinti rendőrségen.
T‑Mobile
Három az egyben.
[ Módosította: Viktor0610 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

dptrsk