Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz
dethroner #83296 üzenetére
Trafókból Beru vagy Denso legyen benne, hátsó híd felújítás min. 80k, illetve el szokott rohadni a hátsó merevítő a hídnál (5-10k, vagy van aki zártszelvényből megoldja). Hátsó hidat onnan látod, hogy kezdi megadni magát, hogy már meg van ülve a segge az autónak, vagy terhelésre rossz hangja van (bár nekem utóbbi nem volt, mégis eltört a torziós rugó)
Klíma, fűtés menjen minden fokozaton. Végig kell próbálgatni az összes elektromos bizgentyűt (ablakok, visszapillantók, rádió, ablaktörlő stb.)
Kipufogó szokott megereszkedni, flexicső megadja magát (30-40k).
Váltónál a belső csukló csapágya szokott még szivárogni (nem tudom mennyire gyakori, nálam is jelentkezett, ill FB csoportban is írták már), ezt mondjuk nem tudom mennyire lehet látni...Emiatt a váltóolaj mennyisége lassan de biztosan csökken.
Szívósor tömítések is elfáradnak egy idő után, egyenetlenül járhat tőle az autó.
Kb. ennyi, a többi kopó-fogyó alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fűnyíró topik
- Nissan klub
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest