Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny_b
csendes tag
válasz
rob210 #82549 üzenetére
Köszönöm a tippet
Ha jól láttam, eredeti Bosch már nincs. Jó lesz ATE vagy TRW is?
A teljes felújítást úgy értettem, hogy cserélnék mindent mind a 4 keréknél. A hátsó dobok is valószínűleg ramaty állapotban vannak, szóval ezt most szeretném rendesen megcsinálni. Mire figyeljek? Milyen segédeszköz, szerszám kell hozzá?
-
Nordik
őstag
Komplett kormányművet honnan tudnék rendelni jó árban? 2002es Thaliahoz kellene. Húgom autója, állítólag engedi az olajat ha jól tudom és azt mondtak neki cserélni kellene kompletten.
-
johnny_b
csendes tag
'99 Kangoo E7J 1.4, ABS, berohadt a jobb első féknyereg. Úgy döntöttem, itt az ideje egy teljes fékrendszer felújításnak. Ilyet még nem csináltam soha
Mire figyeljek felújításkor? Milyen eszközök kellenek hozzá?
-
Jimmy8
senior tag
Clio 2 1.2 2004-es, kormánynál lévő elektromos szervós autónál mennyire nehéz cserélni a kormánykardánt? Akna nélkül is boldogulós, vagy fizessem meg a szervízt?
Mellesleg egy bontós azt mondta, hogy ilyet ne is keressek használtan, mert szinte mindnek kilógósodik a kormánykardánja, mert azon keresztül van a rásegítés a kormányműre, igy ez mondhatni tervezési hiba, de azért találtam egy szinte hibátlan darabot, mondjuk nem olcsón... -
Benir8
senior tag
Köszönöm a választ.
Delphi-vel lett kiolvasva. Elviszem rendes hibakód olvasásra. Nem marad a szervíz lámpa, van hogy másnap kialszik, aztán pár napig semmi. Attól tartok, hogy elviszem hozzá kiolvasni, nem dob semmit. Múltkor ez történt. -
rob210
Topikgazda
válasz
Benir8 #82536 üzenetére
Kén egy rendes diag!
A DF 624 egy gyüjtőkód multidiagok hozzák, kb. 12 féle hibát rejthet.
Az autómata váltó mágnesszelepétől a motoroloaj hőszenzoron át a kipufogóvisszavezetésig bármit.
motorkód és típus évjárat alapján kéne visszafejteni abból a diagberendezés kódlistából amivel ez jött ki, vagy marad a szakszerű kiolvasás, élőadatos elemzés. -
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Kigyulladt a szervíz kulcs. Diaggal kiolvasva, ezeket írt ki. DF624 UPC multiplex csatlakozás- busz hiba- szakadt.
Befecskendezéssel kapcsolatos dolog? Mi lehet a hiba? -
törölt tag
-
Freiherr
őstag
Köszönöm
-
lsebestyen
addikt
Amúgy kicseréltem a kiegyenlítőtartályt, mikor keresgéltem tartályt, akkor rákerestem a gyárira, és francia használt bontós oldalakon a régi undorítóan belül koszos 18-20 éves tartályokat árulják 10 eur és felette.
-
Freiherr
őstag
Hali
Megane1 1.6 kiegyenlítő tartályhoz lehet venni külön kupakot?
-
törölt tag
65 lovas Kangoo-val meg lehet csinálni, hogy alapjáraton kihallatszódjon a turbó és huhogjon gázelvételre, mint a TDI? [link]
-
rob210
Topikgazda
válasz
sesomaru1989 #82520 üzenetére
Baumgartner, kauffer, szakál, autoalkatreszed.hu
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
sesomaru1989 #82523 üzenetére
Szállít: [link]
...de így ennyiért már talán gyári is van a Renault-nál...nem tudom, majd Robi megmondja, ha lesz pár perce. -
sesomaru1989
aktív tag
válasz
LamerGyuri #82522 üzenetére
Igazad lehet, De Legalább szállít Mo-ra. Vis bízom benne ;)
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
sesomaru1989 #82521 üzenetére
Ez sem magyar...
-
sesomaru1989
aktív tag
Csak találtam.
https://m.autoalkatreszonline24.hu/dr-motor-automotive/16339995
Ugye ez az? Nem látok méreteket rajta sajna... :/
-
rob210
Topikgazda
válasz
sesomaru1989 #82516 üzenetére
Ohh akkor neked ez kell bocs.
8200236726 -
sarkany01
tag
Srácok!! 1.8 16v benzines laguna 2-be van EGR szelep?
-
sesomaru1989
aktív tag
-
rob210
Topikgazda
válasz
sesomaru1989 #82514 üzenetére
Nekem van otthon polcon
Viszont a cikkszámot most nem tudom megnézni. Megpróbálom kikeresni a korábbi rendelésekből.Mázlid van nemrég rendeltem
8200052311 -
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok,
Segítsetek kicsit ha tudtok.
Szívósor tömítést cserélnék, meg is rendelném de, egyik autós bolt (Bárdi,Unix) nem tudják, hogy a szívósor tűzfal oldalán milyen O-gyűrű van.
Már pedig tudom vanMegane II. 2004 1.6 Benzin K4M760 vagy 761
Tudna esetleg vki küldeni egy cikkszámot vagy hogy hol lehet kapni?
Köszönöm előre is.
-
Szabi29
csendes tag
Üdv!
Renault Scenic 1.6 Dynamique-ról mik a vélemények? 2006-os évjárat, 318 ezer km-el eladó 650 ezerért. Megéri az árát?
-
-
gabor9991
őstag
válasz
Xantomas #82503 üzenetére
Nem kikezdte hanem ahogy lefolyt az ablakmosó fúvókától a hűtőrács irányába a nyoma végig ott maradt a fényezésen ami gyári, nem volt fújva.
Ahol végigfolyt ott sötétebb színű szürke lett a szín.
Volt polírozva is az se tüntette el teljesen.rob210
Igen valószínű hogy az apróbetűs részben benne volt hogy ne használjunk tűző napon stb.(mert mindenre is rá van írva) de erre azért nem számít az ember hogy akár kárt is okozhat egy színes lötty
-
rob210
Topikgazda
válasz
gabor9991 #82502 üzenetére
Ez erősen függ ám attól is, hogy hogy használod.
Sok embertől látom azt is amikor tűző napon 30+ fok és kimegy a hidegvizes vödörrel, hogy akkor ő most lemossa a kocsit.
Na azt minden fényezés lájkolja
Nekem nincs vele bajom én szeretem fényezésnek 21 éve kutya baja.
Sőt nekem ugye a motorháztetőm át van fényezve, mert ugye rámtolatott egy platós kisteher. De a fényező gyerek jó munkát végzett. -
Xantomas
őstag
válasz
gabor9991 #82498 üzenetére
+1 a Sheronra, abból is a Lady-re. Igazi polgárpukkasztó szín, gyerekhergelő illat.
Viszont, mivel sokat pályázok, retek sok rovart szedek össze. A Sheron legalább leoldja azt is, szóval ár/érték arányban a legjobb.Egy BP- Kalocsa -Bp táv eredménye nálam így néz ki általában a lökösön. Ha ilyen Aldis, Lidlis, Tescos, stb megoldások vannak betöltve akkor inkább szétkeni csíkokban, vagy fél litert ki kell egyszerre locsolni, pedig már nekem Fluence fúvókák vannak, amik szétoszlatják az ablakon, nem két sugárban hugyozza fel.
Egy biztos, a mindenféle vaxot, kenceficét, kenőcsöt is lemossa a motorháztetőről, ablak keretről.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Neo - Pantone Poinciana - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest