Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nünüke1975
aktív tag
engine faul hazard aztán kigyulladt a villáskulcs és a stop .A motor rángatott mint amikor 1 henger kihagy a benzinesnél. Ő 1.5 dci. Kezdjek aggódni? Motor leállít kis szünet pár perc Újraindítás után ugyanúgy kiírta aztán kiírta az esp narancssárgán most meg minden fasza
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
LamerGyuri #76743 üzenetére
Thx!
Típusazonos kell legyen?
Vagy Renault és ennyi. -
törölt tag
válasz
LamerGyuri #76742 üzenetére
Szerintem Thalianál csak a Clio3-nál jött be, mert az elődei még a 98-as Cliora épültek. Az pedig 2005-től jött be.
A Clio 2-re épülő Thalia szerintem nem tudja ABS-szel se. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
zeon.hu #76736 üzenetére
Lehet kapni bontottan gyári Renault erősítőt antennához, kék vagy piros dobozka. Olyat vegyél, amiről jó minőségű kép van, olvasható cikkszámmal, mert ritkán, de a gps erősítőt is rádióhoz akarják eladni. Na meg legalább a gyorscsatlakozós antennakábel, akár elvágva is, legyen hozzá, mert akkor azt is kutyázhatod össze külön.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Kronos3000 #76738 üzenetére
Ok, azt már tudom, milyet be vegyek
Thx! -
Gyb001
senior tag
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
válasz
molnarpeter #76724 üzenetére
Ezt töröltem bocs, mert rohadtúl kamu volt!
Ha így kiveszi a rácsot akkor el is törik darabokra.! -
Atesz08
tag
Sziasztok ! Megane 2001évj. 1,6 16V Valaki tud -e megoldást erre: az akku jelenleg nekem a szélvédő alatt van. áthelyezhető -e a motortérbe ? leírást, vagy videót tud -e valaki ?
Láttam, hogy ugyanaz az évjáratnál a motortérben van elhelyezve. Előre is köszönöm ! -
törölt tag
válasz
molnarpeter #76724 üzenetére
-
törölt tag
válasz
rob210 #76719 üzenetére
Ha feltételezett ABS hiba van akkor is világít a Serv nem? Szóval valószínű az ABS miatt világít az, persze lehet más mellette lévő hiba is. Épp ezért nem kéne külön hibajelzőnél a Serv-nek is világítania, minek ha van rendes hibajelző. A Kangooban is a légzsák mellé rögtön Serv-et dob, csak tudnám minek mikor pontosan látom a légzsákjelzőn, hogy az a baja.
-
törölt tag
válasz
Kati123 #76720 üzenetére
Ha valóban a kipufogószelepek ferdültek el akkor azonnal leáll a motor elég nagy fémes zajjal és utána nem indul be többet.
Viszont nem vagyok benne biztos, hogy ez a baja. Ez egy legalább 100 ezerbe kerülő javítás és a motor biztosan nem fog beindulni, legfeljebb az önindító forgatja, ha épp nem akad meg az is.Milyen autó ez pontosan?
-
Van valami egyszerű módja kinyitni a Clio motorháztetejét, ha normál módon nem nyílik?
A hűtőcsere miatt ki lett szedve a zár és a zárhíd is, összeszerelésnél, mielőtt felraktam a lökhárítót kipróbáltam és működött, most nem.Kati123 : írd le az egész történetet az elejétől.
-
Gyb001
senior tag
válasz
rob210 #76716 üzenetére
Lehet :/
Szerinted ezzel a két hibával kell foglalkoznom?
Df1396 exhaust camshaft shifter circuit incorrect value
Df092 upstream oxygen sensor circuit open (olajcsere alkalmával most nem cseréltettem légszűrőt, 11000 km van a légszűrőben)Kb 35 percig nézegette diaggal a kocsit, pörgetve a motort, többször leállította... Azt mondta ezzek rendben vannak.
-
törölt tag
válasz
Kati123 #76711 üzenetére
Ha 16 szelepes akkor menet közben elfokolódott a kipufogó vezérműtengely akármilyen hiba miatt és leverte mindegyik kipufogószelepet.
A szíjtárcsa nem volt lelazulva vagy bármiféle hasonló? Esetleg a tengely nyakban eltörve bent a hengerfejben?
Szereltetek rajta valamit előtte? -
Tibko8
senior tag
Sziasztok
Adott egy Renault Clio (IV) Grandtour 2016. Most vásároltam és olyan probléma van vele hogy az első ablaktörlő nem megfelelően működik akadozva töröl és lassan is. Az autó nagyjából 3 hónapot állt a kereskedésnél. Tapasztalt bárki hasonló hibát? Bármi féle tanácsot megfogadok (WD-40 nem segített) -
-
Kati123
újonc
Sziasztok!Hogyan görbülhet el a kipugószelep a motorban ha előtte szépen járt a motor ? A szerelő az mondta mind 8 görbe ???
-
rob210
Topikgazda
válasz
Gyb001 #76707 üzenetére
Kell egy gyári szintű diag, de sajnos a műszerfal a scenicben le tud halni. Ezért annak a hibáját kell először kiszűrni, műszertesztel.
Ha ez megvolt utána érdemes a kötegeken szakadás vagy rágásnyomot keresni. A scenic kábelkötegét imádják a rágcsálók, nem vicc.
Ha ezek megvannak és nincs meg a hiba akkor marad az egyenkénti hibamegállapítás és oxidáció keresés ázásnyom vizsgálat. -
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Ma reggel cserélték stabilizátor pálcákat a kocsiban. Szervizből kihajtva piros stop felirat fogadott, parking brake fault üzenettel. [kép]
Szervíz vissza - > 38 nem törölhető hibakód. (akku, fék, abs, nincs kapcsolat a muszerfallal... Meg jópár ecu amit nem tudod dekodolni)Délután megyek másik szerelő hoz akinek jobb olvasója van, valami tipp?
Héten egyszer jelezte a parkoló fék figyelmeztetés, de még szűnt, lehet hogy beázott valami?
2012 1.2 tce scenic
-
glx
csendes tag
válasz
rob210 #76687 üzenetére
- FHP jeladó: Bosch 0 986 280 410 - 711
- inercia kapcsoló: volt már róla szó, de nem tudom hol van. Hol találom? Próba időtartamra kössem át?
- igen önindító teker, de nem indul. Üzasziv. hangja hallatszik hogy megy, de hogy pont akkor szállít is, az nem tudom. De csak kell neki szállítani, mert egyszer csak elindul.
- hétvégén megnézem az injektorokat,
- nyomástartó szelep esetében is kontakt problémára gondolsz, egyébként ha nem a hídon van, merre keressem? (K4M700)
-
Bass
addikt
válasz
rob210 #76702 üzenetére
Nem annak nincs baja kb mint az új olyan állapotban van, elkezdtem padlózgatni és most már jobb a helyzet,néha már nem áll le alapjáraton. Mentem vele valamennyit,volt hogy fulladozott majd párszor 4000-ig kipörgetve jó lett de így nem használnám. Márkatárs mondott hasonlót tankolás után. Gondolom lopó csővel nem lehet leszívni a benzint belőle?
-
Bass
addikt
Úgy néz ki h üzemanyag gond lesz , 2 napja tankoltam. Le lehet valahogy szívni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Titan Quest II - Később indul a korai hozzáférés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest