- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füge007
senior tag
Nem volt tuningolva, a gyári programot cserélték egy gyárilag engedélyezettre, a Reanult szakemberei csinálták, nem pedig Pistike a szomszédban, gondolom érzed a külömbséget. Nem tudom miért véded, mikor mindenki tudja, hogy vannak hibái ennek a nagyon jó konstrkciónak, sajnos nem is kevés. Ezzel mindenki tisztába van, csak te magasztalod az égbe az 1.5 dCI. Érdekes az oldalon más is elismeri ezeket, sőt találkozott is velük.
Lehet, hogy a befecskendezőfej, magasnyomású szivattyú, EGR szelep, kopogó motor hibákat a kedves tulajdonosok képzelik be, mert egyszerűen szeretnének vagyonokat otthagyni a szervizeknek. Komolyan én sem értem miért értetlenkedek, hiszen ez szerinted normális
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest