Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 11:39:34

LOGOUT.hu

Renault, topik összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44584) gooool válasza Wyktor (#44581) üzenetére


gooool
őstag

320kb-es MP3 van a telón, remélem meg tud vele birkózni. :)
A korábbi 1-es Lagunám Clarion USB-s fejjel, 20 éves hangszórókkal kielégítően szólt autós viszonylatban, ennyit csak tud majd ez is. :)

Egyébként megrendeltem egy rakat dolgot a géphez, pénteken bele is kerül, végül úgy döntöttem itt melóhelyen bízom a kollégámra, lehet a munkadíj nem lesz a legbarátibb, de 12 éves Renault múlttal kívülről fújja mit és hogyan.
Ami pénteken tuti kerül bele: motorolaj és szűrő, váltóolaj, fagyálló, fékfolyadék, első tárcsák és betétek, levegő-, pollen- és üzemanyagszűrő.
Megnézésre kerül a hátsó futómű nyöszörgése és kopogása, de az 99% a kollégám elmondása szerint, hogy a szilentek, mert eszi a típus, az nem nagy tétel, illetve a remegésre is fény derül, nagyon remélem, hogy csak motortartók és nem kell kettőstömegű és kuplung szettet cserélni, mert akkor az gyűjtögetős.

Egyébként rendesen gyalázta ezt a Laguna II és 1.9dCi párost. Tényleg annyira sz@r vagy csak a 12 év keserűsége beszél belőle? (mindenhol ereszti az olajat, a Garrett turbó szeret letérdelni, hajtókar csapágyas lesz, klíma vezérlő meghal és a többi...)

Üdv, Balázs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.