- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
A dieseles 90 lovát ne hasonlítsd össze a benzin 120ával, mert a benzines csak pónilovakat tart a motorház alatt a dieselhez képest.
Azt jó ha tudod, hogy én benzines autót vezetek vezettem és nekem soha nem lesz diesel autóm, mint ahogy varrógép motoros turbós benzinesem se.
Egész pontosan azóta nem tervezem ilyenek megvásárlását amióta az autószerelőm műhelyében egymás mellett állt 3 ilyen mindegyiknél kilőtték a gyári garanciát nem rendeltetés szerű használatra hivatkozva.
2 opel corsa és egy ford fiesta volt, de mondta a szerelőm, hogy cliókat is előszeretettel hordanak hozzá.Ott örült, meg mondta, hogy az isten tartsa meg a motorgyártók jó szokását, mert amióta bevezették ezeket a kis köbcentis turbós szarrá töltött motorokat ő nagyon jól keres.
Ez alapján döntöttem úgy, hogy nekem a gyenge fos 1.6 szívó benzin bőven elég lesz ahhoz, hogy olcsó fenntarthatóság mellett hűségesen elvigyen A-B be amikor csak kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Teverun Fighter 11+ (2025 V4)
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged