Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúúúzer
tag
Na látom, te is ugyanabban a cipőben jársz, mint én. Egyébként én is pont ilyen konfigot veszek. Nekem is segítség kellett volna...
Néhány jó tanács:
Itt tényleg mindenki sz@r a fejedre!! Szerintem nem hiszik el, hogy van olyan ember akinek más dolga is van, mint naphosszat ezeket a fórumokat olvasni!
Tehát ha segítséget akarsz, át az apróhirdetésekhez és kérdezd a memóriával seftelőket! Biztosan válaszolni fognak, hisz immáron zséről van szó!!Bár a válasz elég szubjektív lesz, ezért kell többeket kérdezned...
Amit én kiderítettem, hogy jó, ha micron csipes a ram,bár ebből is van egy csomó. Itt van egy lista, hogy min mi van.
Ha nem húzható a ram, visszaosztva még úgyis fogsz tudni tuningolni, szóval annyira nem gáz... A Kingmaxot meg mindenki fikázza, de ez a tipikus Suzuki (olcsó és sok embernek ez van) effektus miatt van. Pedig biztosan egész jó az is!Hát... sok sikert!!
Ha valami infót tudsz meg, írj privit és vica versa!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új, felbontott Crucial Pro OC Gaming 16GB (1 modul) DDR5 6400MHz CL32 Black XMP/EXPO - 10 év gari!
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- AKCIÓ! Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
fudi2002