- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
lúúúzer #5303 üzenetére
Ezt meg tényleg nem beszólásnak szánom, de már rég megírhattad volna, hogy mi lenne szerinted a jó válasz erre (#5291, #5294). Aztán ha később valaki beírja a keresőbe biztosan hamar megtalálja!!!
7650 C2D procihoz nem tudok segítséget adni, én még nem találkoztam vele...talán vki más...
Konkrét vásárlási tanácsot nem adok...soha...ha nem csak akkor járnál ide amikor meg vagy szorulva, akkor ismerhetnéd az itteni törzstagok szokásait.
-
FehérHolló
veterán
válasz
lúúúzer #5303 üzenetére
Általában olyan kérdésekre nem érkezik válasz, amit hetente legalább ötször leírunk és max 100 hozzászólást kellene visszaolvasni, vagy a másik eset, amikor 1 szót kellene beírni gugliba és rákattintani az első találatra. Az ilyen "amatőr" gondoljon, amit akar szerény véleményem szerint. Engem speciel nem hat meg túlzottan.
-
Rover623
félisten
válasz
lúúúzer #5293 üzenetére
1. én mindig ilyen bőbeszédű vagyok.
2. pl. csak ebben a topicban több hozzászólásom van, mint neked az egész fórumon...és még ha levonjuk belőle a tisztán "piszkálódás" jellegűeket, akkor is bőven sok...
3. nem sz@rik senki a fejetekre...a tiedre meg pláne nem, úgy emléxem én válaszoltam neked elsőnek, és még abba is időt/munkát fektettem amire te nem voltál képes (még a magad érdekében sem), használtam a keresőt és összeválogattam a tiedhez hasonló kérdéseket, hogy legyen nyom amin elindulhatsz.S' ami a lényeg: még ha sz@rnak is a fejedre, semmiféle jogalapod nincsen ezt szóvá tenni!
Ez itt egy nyilványos fórum, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Nem kötelező ide írni...sem kérdéseket, sem válaszokat. Ez nem egy fizetős szolgáltatás, a legtöbben nem nyújtanak a segítségért cserébe semmit (nagy általánosságban elmondható, hogy a legtöbb kérdező a büdös életben nem fogja viszonozni még egy apró tanáccsal sem a segítséget...mert nem képes rá...aki meg segített neki, az meg nem szorul rá)...néhányan még meg sem köszönik...
A másik fontos momentumot pedig magad írtad le, bár fogalmam sincsen milyen céllal ütötted le a billenytűket pont ebben a sorrendben, hiszen abban a hozzászólásban nem magad mellett érveltél vele...Szerintem nem hiszik el, hogy van olyan ember akinek más dolga is van, mint naphosszat ezeket a fórumokat olvasni!
-
Rover623
félisten
válasz
lúúúzer #5280 üzenetére
tt tényleg mindenki sz@r a fejedre!! Szerintem nem hiszik el, hogy van olyan ember akinek más dolga is van, mint naphosszat ezeket a fórumokat olvasni!
Tehát ha segítséget akarsz, át az apróhirdetésekhez és kérdezd a memóriával seftelőket! Biztosan válaszolni fognak, hisz immáron zséről van szó!!
Így is van...jó tanács...
Tessék pl. a "felkapott" Ősemberhez fordulni, aki ahelyett hogy szép csendben kereskedne, ilyen okosságokkal oktatja az amatőröket... -
Gyuri27
félisten
válasz
lúúúzer #5280 üzenetére
Az a baj, hogy ez minden 50 hozzászólásos oldalon le van irva legalább egyszer.
De isten bizony be iratom az első hszbe.Tehát 1066-s kingmaxot mindenki csak saját felelősségre vegyen, mert vagy működik vagy nem. Amit ez a memória szeret az a Gigabyte P35-s lapok. Az 1066-t pedig manuális beállitással lehet kihozni a ramból, mert alapon 1,8v-l indul 800MHz-n. A ramnak kell 2,0-2.1v és a lapnak +0,1v.
Természetesen ha az ember fia ellátogat a kingmax oldalára ezen infókat megtalálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- További aktív témák...
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest