Új hozzászólás Aktív témák

• siege5

aktív tag

válasz Qru #42904 üzenetére

Nem erről van szó, még régebben írtam, hogy dual-channelben lefagy vagy újraindul a gépem.
    Már majdnem mindent cseréltem kölcsönkapott alkatrészekkel a gépben, volt alaplap vga memória egyesével winyók lehúzva stb, (csak táp és proci nem volt még, a tápos topikban lehetetlennek tartják hogy amiatt lenne) és még mindig fenáll a hiba, és nem tudok már mire gondolni, miért van az hogy (dimm A1-A2 B1-B2 a jelölés sorrendje) A1-A2-ben működik hibátlanul a memóriakit (azt hiszem 3 hét alatt egyszer fagyottt a gép és az sem biztos hogy emiatt volt) igaz 64 biten, de ha a b-sek valamelyikébe kerül akármelyik darab ott már fagyást okoz, vagyis nem tudom 128 biten duálban használni (A1-B1, A2-B2, A2-B1, vagy B1-B2), mert ilyenkor 2-3 óránként minden előzetes jel nélkül fagyok újraindulok, akár terhelés nélkül is, mind a két típusú memkittel (nincs feszültségingadozás ~1,5v-on mennek)
    És biztosan hardveres a probléma, ugyanis tiszta telepítés után programok feltétele nélkül, bármilyen oprendszeren ugyanezt csinálja.

Új hozzászólás Aktív témák