- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
Hello!
Lenne egy problémám, amit nagyon nem értek, hátha ti láttatok már ilyet. Vettem most egy használt gigabyte GA-K8NF-9 lapot ami DDR400-ig támogat. Van benne egy Kingmax 512mb DDR400 meg egy Noname valami MCI 512mb DDR400. Az alaplap 1.+2. illetve 3.+4. slotokban támogatja a DualChannelt.
Na most. Beteszem őket 1.+2. slotba és dualba mennek, de csak 512mb összmemóriát lát, holott a két külön memóriamodult gyönyörűen felismeri. Ha megcserélem az 1. és 2.-t, akkor nem indul a gép.
Ha beteszem 1.+3.-ba akkor 1024mb-nak látja, viszont akkor nem DualChannel-ben mennek.
Na ez mi???
Az időzítésük nem egyforma, de hoztam havertól egy Veritech 512 és egy PQi 512-t is, hogy próbálgassam (azok is más időzítésűek), de azokkal mentek bármilyen kombinációban az enyémmel Dualban 1024mb.
Azt vettem észre, hogy ha bent van az én Kingmax-om bármilyen párosítással, akkor mindig csak 512-nek látja az egészet, de hangsúlyozom, a két külön modult felismeri mindig szépen.
Ja és haver gépében, az én 2 memóriám ment együtt Dualban 1024mb-ként.Akkor a lapom nem szereti a Kingmaxot pont? Vagy van valami megoldás, hogy ne kelljen memória csere-bere után rohangálnom!? (a Kingmax amúgy zsír új, nemrég lett boltból véve)
Kingmax 512mb DDR400: (3.0-4-4-8 @ 200 MHz) (2.5-4-4-7 @ 166 MHz)
MCI 512mb DDR400: (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) (2.0-3-3-7 @ 166 MHz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest