Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz Visormail #15707 üzenetére
Arról a megosztó nem tehet, hogy pl.. a Photoshop-ot sohasem promózzák. A feltöltő abból dolgozik, ami van!
Én se töltöttem még le soha puzzle-s játékokat, de azt 'szárnyaló képzelettel' el tudom képzelni, hogy ahol kisgyerek van, ott ezek a játékok megfelelő kiindulópont az informatika világával való ismerkedéshez! Egy óvódásnak nem feltétlen a CS:GO-val kell indítani. Lehet vitatkozni, hogy egy ilyen korú gyermek homokozzon, libikókázzon, hintázzon, stb. Sajnos a világ trendjei azonban más képet mutatnak. Természetesen a kisgyerekeknél a számítógépezéssel töltött időt korlátok közé kell szorítani, hogy legyen idő az egészséges fejlődés érdekében a fentebb felsorolt hasznos tevékenységekre is.
Így el tudom képzelni, hogy valaki örül a puzzle-s, egyébként valóban infantilis promóknak is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest