Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
2002 után keresgéltem ilyesmiket, de nem találtam, így 2003 -ban teljesen áttértem Windows Intézőre, és azóta is azt /Vista, Windows 7/ illetve annak utódját /Windows 8/ a Windows fájlkezelőt használom. Igazság szerint nekem már TC 200 Ft-ért sem igen kellene, egyszerűen teljesen elszoktam tőle. Anno is csak azért szoktam rá, mert a DOS-os időkben ugye Norton Commander, Volkov Commander , DOS Navigátor, alap volt a 90-es években.
Még használom a 7-ZIP-et is de csak kitömörítésre, hiába van két paneles módja. Pedig anno az egy paneles Intézőre kicsit fura volt átállni, de megtörtént és már lassan egy évtizede ennek , szóval reflex szinten vésődött belém

Akik viszont anno nem mondtak le a TC-ről azoknak jó lehet, bár az idők folyamán néha felmerült bennem, hogy veszek egy licencet hozzá és párhuzamosan használom, de végül mindig elmaradt, sajnáltma érte 10k-t pedig öröklicences, na meg ugye egy progival kevesebbet kell telepíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest