Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz #89874944 #57698 üzenetére
Ha Telenoros kártya, akkor kezdj a Voda -val! A Telekom nem fog felengedni. Én is manuálisan váltogatok, mert automatán vacak hálókhoz csatlakozik. Sajnos, ez elég gyakori, mivel hetente többször lépek határt. Átlagosan kétszer, háromszor utasítja el a csatlakozási kérést, de aztán sikerül felregisztrálnia. Szóval, ne veszítsd el csüggedésedet, ha nem megy elsőre!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
törölt tag
Sziasztok!
Németországban melyik a roaming partner? Próbáltam a telekom, voda hálózathoz csatlakozni, nem engedte. Az E-plus-ra és az O2-re felmegy, de net nincs. Amikor megérkeztem, akkor egyből volt netem is (nem tudom melyik hálón, akkor még automatán volt), szóval nem valószínű hogy a telefonom beállításaival lenne gond.
-
adam1400
tag
hibás a honlap. felül azt írja 0-ra lassit a 2 in 1 alul pedig 32 kbit/s
-
MODERÁTOR
válasz #81733120 #57694 üzenetére
Egy kártyás csomag van, max. kiegészítőket rendelhetsz mellé.
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #57683 üzenetére
Értem, köszi. Elég gáz.
Más, de ehhez hasonló: nézegettem, vannak új kártyás csomagok. Hogy lehet átváltani valamelyikre? Új kártya (és szám) kell, hogy igénybe vehessem?
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz darvinya #57689 üzenetére
SMS-t akarok kuldeni (nem ismerem a kodot), mymenubul beklikkelni (nem mukodik a mymenu, nem tudom kiprobalni), online feluleten tarifat valtani (nem mukdik az online felulet, nem tudom kiprobalni). Ertem, hogy hamar lehet ugyintezohoz kapcsolodni, de meg mindig nem ertem, miert kell ehhez ember.
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #57691 üzenetére
Persze, ha sok a telefonáló, akkor zene lesz.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
Most, hogy nem akcios, hanem default lett a 19 Ft-os csomag, van mar vegre lehetoseg egyetlen nyomorult sms-sel atvaltani ra, vagy meg mindig a versmondolannyal kell szivatnia magat az embernek?
-
adika4444
addikt
válasz gabor9991 #57686 üzenetére
Kellemes sebesség, azzal a 20/46-tal kibékülnék mondjuk azért a 93/15 se gyenge...
Itt éjjel-nappal ilyen. Na jó, most reggel csillagászati, 11,6 Mbps-t is elértem lefelé... De tényleg nagyon lassúcska, ha nagyon olyanom lesz lehet írok a Telenornak hogy tudnak-e itt valami anomáliáról, valahogy olyan hihetetlen nekem hogy valaki vagy ennyit torrentezzen, vagy konstans 50 alatti pinggel terhelt legyen a hálózat...üdv, adika4444
-
MODERÁTOR
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Telenoros számomat bevittem telenoros flottába. Egy hd csomagom volt. A hd csomag megkötésekor egy havi díjat előre be kellett fizetni, 3 hónap után jóváírják.
Ez a 3 hónap még nem telt le a flottába lépéskor.
Kérdésem: hogy kapom meg ezt az összeget?
A törthavi számlát, vagy a korrekciós számlát hogy kapom meg? A legegyszerűbb, ha telenoros üzletbe megyek és ott el tudják intézni?Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Sziasztok!
Kártyásoknak mostantól nem lehet egy hónapra venni netet, egy alkalomra -
adika4444
addikt
válasz gabor9991 #57678 üzenetére
A kihasználtság sztem kizárt. XVII. kerület, itt a Telekom 250 Mbps kábellel, itt a DIGI gigabites optikával, már csak nem torrentezik senki mobilnettel...
Meg a ping is rendben van, éjjeli mérés eredménye:
rs1.bix.hu
Csomagok: küldött = 33791, fogadott = 33791, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 15ms, maximum = 189ms, átlag = 21msA Speedtest pedig most is gyér, szóval akkor ez van, gagyi a hálózat.
Annyira nem zavaró, elvégre itt a gigás DIGI, csak milyen jó lenne már olyan szép nagy számokat látni mobilnettel is mondjuk nem lehet panaszom, ahol élesbe kellett ott hozott 20--40 Mbps-t ami meg már simán elég...üdv, adika4444
-
flusze
tag
válasz darvinya #57674 üzenetére
Innen Németországból elég nehéz lett volna elintéznem a kártya cserét holnap a sarki üzletben! Amúgy ez még egy Pannon-GSM sim!
Ha már nem tudom belerakni most a magyart, akkor belerakom a német kártyám. ALDI-Talk, regisztráltam, jövő héten itt a nano sim ingyé! Nem mint fizetgetni a lehúzást Magyarisztánban!
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
Hali!
Az mitől lehet hogy iPhone-on 3 meg 4 sávos az 5-ből jel mellett a 4G valami botrány? Ilyen 2 és 10 Mbps között mérek, ha 10 fölé megy lefelé irányban már csoda...
Felfelé is ugrál, de ott általában azért a 4--6 Mbps összejön...
Most mifi-ben van a kártyám, szintén ilyesmi eredményeket hoz.
Ha elmegyek innen a kerületből, pl. X-n keresztülautózok, akkor szépen felmegy akár 70 Mbps-re is, de a térerő az olyasmi mint itt.
Mi lehet ennek az oka? Hulladék vagy túlterhelt torony? Fura az hogy este is, meg napközben is lassúcska...üdv, adika4444
-
-
flusze
tag
Üdv.!
Vettem egy iphone SE telefont és megvágtam a SIM kártyámat nanora (magyarul jól elbasztam)!
Tudok kérni ilyenkor egy új kártyát, ami nano SIM? Kell a régi is? Le tudják még arról szedni az adatokat?
Bele ragasztottam egy másik SIM-be és így még működik egy másik készülékben! -
Somatom
veterán
Sorry, hogy nem túrom végig az ÁSZF -et! Esetleg tudja valaki, hogy a Deezeres csomagok paraméterei változtak-e?
-Kártyásként is rendelhető
-Lassítós
-A havidíj részarányos, de az adatmennyiség fix.Egyébként sztem nem gáz, hogy nincsenek egyszeri adatjegyek. A Deezert telefonon szoktam rendelni, fordulós lemondással. Így rögtön egyszeri adatjeggyé avanzsál.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Bocsmán hogy így megkérdezem.
Ha nekem fordulónaptól a megujuló 3.5gb csomagom él,ez esettben továbbra is ez marad vagy váltanom kell?Tehát amíg nem mondom vissza addig nekem 23xx ft lesz?
-
Doggy dog
senior tag
válasz 4Grider #57662 üzenetére
Az akciós 3 hónap a lényeg,utána lemondásra kerülne.
Nem használná ki,viszont akciósan nem baj ha valamennyi bent marad.
Havi ~500ft-ért jó az 1 GB.
Majd 1272 megmondja,hogy él e még ez.szerk:
Ha már megújuló netek vannak,van e lehetőség lemondani 1272 nélkül hófordulóra?
Ne kelljen mindig telefonálgatni.[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz Viktor0610 #57646 üzenetére
Ha csak ez az egy problémám lett volna a telenorral boldog ember lennék De azért ítam hogy a másik sem jobb,avval is van tapasztalatom
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
darvinya
titán
válasz Doggy dog #57640 üzenetére
Igen, eltüntek 30 naposak, csak előfizetés van havi fordulóra (hogy még többet tudjanak lehúzni, ha rosszkor rendeli meg az ember).
Ez szimplán kártyásokon húzzák be azt a veszteséget, ami HD okozot.
Mert ugye már azt sem nagyon reklámozzák, hanem Blue csomagokat, igaz el szórtan beillesztik mondókába HD szabadság, de végén Blue csomag ajánlat van.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
4Grider
nagyúr
válasz Doggy dog #57654 üzenetére
Részlet az aktuális ÁSZF-ből:
100 MB adatjegy, 600 MB adatjegy, 1,5 GB adatjegy, 3,5 GB adatjegy kiegészítő szolgáltatáscsomagok (A kiegészítő szolgáltatáscsomagok értékesítése Kártyás Előfizetők számára lezárásra került, azok kizárólag Új Generációs Kártyás Előfizetők számára értékesíthetőek) -
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #57647 üzenetére
Azt sem tudta mit tud a készülék. Szép kijelzo, lapos, csajos es kesz. A csomagjat sem tudja h mi a neve. Nem is érdekli nagyon. Ahogy az sem, h mennyiert lett volna másutt a készülék. Ez kellett, ez lett véve,
Jogos védjük a nem tudatos vásárlókat hisz ez a jó a multiknak
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Harkovz
aktív tag
El is ment a kedvem már az egésztől.Nem gondoltam,hogy ez a nagy cég ilyen amatőr banda.Egyik ügyintéző csinál valamit és a másik meg nem látja.Elvileg lefoglalta a csaj az időpontot mára,de semmi nem látszik a rendszerükben.Délután hívom őket,hogy csiszoljanak még ezen a rendszeren addig hagyjuk egymást.Talán utána beszélhetünk.
-
MODERÁTOR
Mondjuk igen. Nem arról kellene hogy szóljon a fórum hogy valakit izélgetünk a döntése miatt hanem hogy hogy tudunk neki segíteni.
-
törölt tag
+1
-
zseko
veterán
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Pécsi gyerek #57643 üzenetére
Szerintem azért mert neked van egy problémád, amihez a szerviznek IS van köze (tehát jó eséllyel a másik kettőnél is hasonló lenne a helyzet), nem kellene az egész céget "leírni".
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
totopad
senior tag
válasz radio100jozs #57641 üzenetére
ha a mobilnet fixen hozná a kábel minőségét, akkor én is zokszó nélkül kötnék szerződést, de annyi mindentől függ, hogy működik a mobilnet az adott helyen, hogy egyelőre csak kiegészítésként lehet használni, de szerintem baromi sokunkat érdekelnek a helyhez kötöttség mentes szolgáltatások! Ez a jövő!
[ Szerkesztve ]
-
Harkovz
aktív tag
válasz radio100jozs #57641 üzenetére
Mert még volt rá hűség,és nem saját az ingatlan,de így is be lehet kötni.Azóta úgy tűnik mégsem lesz belőle semmi mert ez a telekom egy vicc.Elvileg ma jönnek,vettem ki szabadságot erre hívnak,hogy senki semmit nem lát a rendszerben stb.Ha nem jön ma,le is mondom az egészet és marad a Telenor mobilnet és hozom ki a tabletet.
-
Krill77
őstag
válasz Blackmirror #57638 üzenetére
O mondta nekem, h nem kell neki xiaomi es hasonló. Samut említette de aztán megtetszett neki a j5 es ez lett. Azt sem tudta mit tud a készülék. Szép kijelzo, lapos, csajos es kesz. A csomagjat sem tudja h mi a neve. Nem is érdekli nagyon. Ahogy az sem, h mennyiert lett volna másutt a készülék. Ez kellett, ez lett véve. Tok átlag gondolkodásu, nem forgatja a Ph-t mint itt mi. (es ezt a típust azert picit ki is lehet használni)
-
Blackmirror
őstag
válasz Krill77 #57627 üzenetére
Minden flotta más és más ezért is írtam feltételesen azt amit, hát ha nem lehet lebeszélni akkor igazad lesz az tényleg lehúzás, ha le lehet beszélni és ki is használja akkor szerintem nem olyan rossz az a csomag. Tehát szerintem nem olyan rossz ez , csak sajna nincs nagy készülék kedvezmény ilyenkor ennyiért máshol is vehetett volna abban egyet értünk ( én előbb vettem volna vmi xiaomit pl)
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Harkovz
aktív tag
Úgy néz ki holnap véget ér a mobilnetes korszak.Holnap jönnek bekötni az 1Gb-os optikát.Sajnálom mert hosszabbítani akartam a Telenornál,de használhatatlan az esti órákban és hétvégén,pedig jó tabletet lehet most kihozni ingyen a Home csomag mellé.
-
4Grider
nagyúr
válasz bollokcs80 #57634 üzenetére
Gondolom arra gondolhatott, hogy a kártyás adatcsomagok áremelése után inkább nem kellene erőltetni az adatcsomagok variálását a postpaid előfizetőknél...
-
bollokcs80
Korrektor
-
MODERÁTOR
-
Dave1984
őstag
válasz Blackmirror #57626 üzenetére
Telenor OMSZ flotta perc alapú számlázás plusz kapcsolási díjat kell fizetni.
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
törölt tag
-
bollokcs80
Korrektor
@Viktor0610: Arra van esély, hogy a számlás csomagoknál és adatjegyeknék is lesz valami újítás idén?
(Ha, nem válaszolhatsz, elég ha bólogatsz )
B.Cs.
-
Krill77
őstag
válasz Blackmirror #57626 üzenetére
Azt nem tudom, de sztem o sem, h le lehet-e beszélni. Ha az 1300 mat le lehet akkor ok. (szokott pár orat)
-
Blackmirror
őstag
válasz Krill77 #57620 üzenetére
Mi van ingyen? Az kell
A másfél giga kb 1700. Tehát 1300 Ft-tal fizet többet mint egy kártyás amit le is beszélhet ( gondolom én ) olcsóbb percdijon mint egy kártyás ÉS itt jön a plusz hogy a flottásokkal korlátlanul ingyen beszélhet. ( legalábbis az én flottában így van) Na most ez nekem például megéri ( igaz az enyémben még a percdij is jóval kevesebb). A díjazás pedig flottában másodperc alapú nem pedig perc alapú mint kartyásnál. ( javítsatok ki ha bármiben tévedek )
Viszont ha egy percet nem telefonál akkor nem éri meg, persze arra van más csomag és nem kell előfizetés de szerintem havonta az emberek többsége lebeszéli azt az 1300-at. ( a többsége szó alá van húzva mielőtt letámadtok )[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #57623 üzenetére
Ott lesz a kutya elásva...
-
MODERÁTOR
válasz #08205312 #57622 üzenetére
Azoknál a flottacsomagoknál, ahol a flottatag nevén van a szám, (100 MB?) 200 MB, 400 MB, 800 MB, 1,5 GB, 3 GB és 10 GB (plusz korlátlan net és email) csomagok vannak.
Lehet, a 4Grider a cégek nevén lévő netcsomagokat írta le, azokat nem ismerem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
-
thomas77
senior tag
Ha valaki nem akar aláírni 2 évet 10e ft kedvezményért, akkor megveheti egy nagyobb áruházban hüség nélkül is függetlenül részletre, sok esetben 0%-os hitelre.
Vagy ha más nem, személyi kölcsön.
De vannak olyan vevők, akik nem érzik lehúzásnak a 10e ft-ot 2 évre. Pont mint ebben az esetben is... Csak a fórumtársat zavarha. Aki megvette, annak jó... -
Krill77
őstag
válasz Blackmirror #57616 üzenetére
A problémát en vetettem fel. Neki jo igy. Sőt, fel sem merült, h nem jo. Kicsit soknak tartom a reszletért a plusz 2 ev huseg altali többletet. Vagyis igazából azt, h erezze azt a delikvens, h ő jól jart ezzel.
-
Blackmirror
őstag
válasz mikung #57615 üzenetére
Én se nagyon értem , miért nem vette meg kártyás csomagban vagy listaáron?
A céges flottára nincs nagy készülékkedvezmény, én is abban vagyok.
Viszont ha részletre vett valamit akkor hűséget kell hozzá kötni , ez szerintem más szolgáltatónál is így van.
Akkor is ha nem új számhoz( kártyához) veszed. Nem adják oda a telefont hogy na akkor vigyed. Ezt minden szolgáltató így csinálja. Tájékozódni kell.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
8
senior tag
válasz pkaresz #57580 üzenetére
Arra figyelj, hogy így nem tudsz majd esetlegesen élni az online rendeléshez járó 14 napos indoklás nélküli elállási jogoddal.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #57608 üzenetére
Nem szűnt meg, megrendelhető szolgáltatás meglévő mystart csomaghoz, vagy új mystart expressz tarifacsomaghoz.
-
aprokaroka87
nagyúr
Telenor mychat and talk csomag megszűnt?
-
radio100jozs
őstag
Most nézem, hogy van 2in1 kártyás csomagok, és azért abban pl. L csomag 3800 Ft/hó, és van benne 3GB net, és 100 perc belföldi beszéd, utána meg továbbra is 19 Ft/perc.
-
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
válasz Krill77 #57600 üzenetére
Reszletre?
Csendben, halkan, minden bantas nelkul: Aki nem tud 60k-t egyben kp-ban ledobn egy telefonra, egeszen biztos, hogy erre kell koltse a penzet es ennyit? (a nem akar egyben fizetnibe nem megyek bele, mert az total ertelmetlen -nem a vita, hanem maga a cselekedet-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest