- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
totopad #110712 üzenetére
most elolvastam: [link]
igen, a külföld lesz a gond. a 1756-os szám csak belföldről működik szerintem.
a való világ szavazásoknál is mindig elmondták, hogy ezek a rövid számok nem jók külföldről. a külföldieknek más szám volt kiírva a képernyőre olyankor.
próbáld meg alkalmazással vagy akkor majd itthonról megnézed. -
-
-
-
-
-
-
DonMaster
addikt
válasz
totopad #66178 üzenetére
és ez miért a szolgáltató büne? vagy hibája hogy vissza kéne vegye a készülékeket emiatt?
lehet panaszkodni a gyártónál, másrészröl lesz frissités hozzá mivel az open source android-ot a huaweii is megkapja, igy több saját fejlesztéssel de lehet frissités rá, bár a valoszinüleg a play maps gmail alap szoftok nélkül ez nem hosszutávú -
4Grider
félisten
válasz
totopad #65371 üzenetére
Jellemzően az üdülőterületek (Görögországban szinte a teljes tengerpart, de a szigetek főleg) túlterheltek nyáron, így nem sok értelme van bármilyen táblázatot is nézegetni. Ha valahol kapsz 7 Mbps feletti sebességet, akkor annak már örülhetsz, még a vezetékes netjük többége is 1-5 Mbps-os adsl...
-
asdf_
veterán
válasz
totopad #60048 üzenetére
Én ezt értem, de ez hogy fog kinézni, ha mondjuk teszemazt, holnaptól használom két hétig a telenor-os kártyám, majd legközelebb, csak novemberben?
A legrosszab eset, hogy az alabbi kiegeszito dijakat fizeted (a tarifacsomagodnak megfelelo dijon felul termeszetesen (ugye avaltottal a 19 forintos tarifacsomagra?)):
hanghívás indítás: 12,68 Ft/perc
hanghívás fogadása: 4,28 Ft/perc
SMS-küldés: 3,96 Ft/SMS
MMS-küldés: 7,92 Ft/MMS
adatforgalom: 1,93 Ft/MBSzerintem ha kulfoldon elsz, kulfoldon keresel, es ket hetig ezt a pluszt kell fizetned a percdijak melle, azt pont le fogod szarni
. En legalabbis nem logikaznek azon, hogy akkor mennyit hasznaltam itt, mennyit ott, es igy kell-e kiegeszito dijat fizetnem, vagy sem, mert nem olyan nagysagrendu osszeg, hogy szamitana barmit is. Ha meg hozzanott a telefon a fuledhez, akkor tessek voip-ozni
-
Somatom
veterán
válasz
totopad #60048 üzenetére
Sztem nem lesz gond, de ha mégis, akkor is először figyelmeztetniük kell. Én rendszeresen használom Mo. -on, de időben többet vagyok külföldön, mint otthon. Eddig nem szólt senki, semmit. De, az is lehet, hogy én más besorolás alá kerülök, mivel flottás vagyok. De, eddig még nem hallottam olyan esetről, hogy bárkit is figyelmeztettek volna.
-
asdf_
veterán
válasz
totopad #60046 üzenetére
https://www.telenor.hu/roaming-eu, legaljat kinyitod.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
totopad #59843 üzenetére
Ezt a screenshotot kb. egy perce csináltam a telómmal.
-
Greybeard
tag
válasz
totopad #59523 üzenetére
Elhiszem. Nálunk kizárólag csak TV2 (mesecsatorna a gyerekeknek) megy rajta, mikor a Mytv elhasal valamiért. Cast-oljuk Chromecast 2-vel projektorra. Soha semmi problémám nem volt sem a képminőséggel, sem a cast-tal. Mindez persze csak azt bizonyítja, hogy a TV2-nek alacsony a nézettsége, de más csatorna meg minket nem érdekel
-
Syl
nagyúr
-
azbest
félisten
válasz
totopad #59496 üzenetére
nem kell internet előfizetés hozzá. Technikailag egy közös platformon megy minden, azaz ip alapon, de maga a szolgáltatás elkülönül az internet hozzáféréstől.
A telenort például azért tudta szivatni az nmhh, mivel a tévé szolgáltatás nem különül el így az internetszolgáltatástól. Vagy legalábbis mobil esetben nem igazán így tekintenek rá. Lehet, hogyha csak telenor mobilhálózatból lenne elérhető a mytv, akkor nem vonatkoznának rá azok a megkötések amelyek miatt belekötöttek a korlátlan adatforglamába korábban. Bár gyakorlatilag végülis most is korlátlan a tévé forgalom, de ott viszont muszáj, hogy legyen még adatforgalmi kereted. Legalábbis úgy tűnik az nmhh így békélt meg a helyzettel. Szóval úgy tűnik, hogy pont a mobil tévénél kényszeríti bele a hatóság abba a telenort, hogy kelljen hozzá internet előfizetés a telenor saját hálózatán belül való használathoz. Telekom esetén viszont nem muszáj netre előfizetni, hogy legyen tévé. A különbség az, hogy a telekom net csak telekom hálóról érhető el, míg a telenor tévé nem csak telenor hálózatról. Ingoványos.
-
viktorhu
veterán
válasz
totopad #59493 üzenetére
Igen, egy külön menedzselt virtuális lan-on megy az iptv, a netszolgáltatástól elkülönített sávban, multicast technológiával (egy streamre csatlakozik minden néző, nem nézőnként van egy-egy külön stream, mint mondjuk a youtube-on). Csak az ő routerükkel és az ő set top boxukkal tudsz csatlakozni.
-
Somatom
veterán
válasz
totopad #59468 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy a szolgáltatás, illetve a Telenor részéről nincs ilyen korlátozás. A külföldi díjcsomagban, illetve a Wifinél lehet korlátozva a streaming. Pl. az itthoni vonatok wifijein is tiltott a streaming. Legalábbis, amikor legutóbb vonatoztam, akkor csak VPN -nel ment a YT.
-
Syl
nagyúr
válasz
totopad #59468 üzenetére
>nincs olyan egy streaming szolgáltatás esetén, hogy csak wifi-n tudod használni.
Idéznék a UPC Horizon Go felhasználási feltételeiből:
"Bizonyos csatornákat csak UPC vezetékes hálózatról, ehhez csatlakozó wifi-ről, UPC Wi-Free-ről vagy UPC mobilinternetről tekinthetsz meg."Szóval, nemcsak, hogy a streaming szolgáltatást csak wifiről tudod elérni, de csak a saját belső hálózatukról.
-
xviktorx
tag
válasz
totopad #59448 üzenetére
Nem minden esetben van ez ìgy.Èn egy vodás flotta csomagba vagyok 5 előfizuval.A nyár elejèn hívtak hogy 1 hónap múlva lejár a hűség, ezèrt ajánlanak egy jobbat. Csökkent az előfizum 2300-ról 1500-ftra, megmaradt a flottán belüli ingyenes hìvás ès mèg megdobtak egy hálózaton belüli ingyenes telefonálással is. A net az maradt 150 mega, de kit érdekel a Telenortól van a net a duál sim-es telcsibe.
-
-
gurabli
őstag
válasz
totopad #58509 üzenetére
Hasonló a helyzet. Csak sport kell, Digi műhold van, azt most mondom majd le, mert minden foci ami érdekel a SpílerTV 1-2-3 adókra költözött. Ahol most lakunk, sajna nincs UPC, csak Telekom (a netet eleve tőlük veszem, lassút és drágán), így keresem, hogy milyen megoldás van az említett adókra, HD minőségben, a lehető legolcsóbban.
Az ám, ha a céges flottás telefonom a Telenornal van, akkor én Telenoros ügyfél vagyok? És fizethetem az olcsóbb árat bankkártyával?
-
-
-
-
azbest
félisten
válasz
totopad #57209 üzenetére
Nem tudom pontosan mikortól lesz érvényes az egységes digitális piac erre vonatkozó szabályozása. Sok hír megjelent az utóbbi fél-egy évben. Most februárban megint volt hír [link], de korábban ugyanezt már mondogatták a híroldalak. A hivatalosabb oldalon is többféle döntésről van szó [link]. De minden esetre a kihírdetés után 9 hónappal lép életbe, csak tudnám pontosan mikor hirdették ki és melyik szabály az, mert lehet, hogy decemberi, lehet, hogy februári... szóval lehet, hogy majd csak 8 hónap múlva lesz aktuális.
-
Somatom
veterán
válasz
totopad #57200 üzenetére
Most teszteltem. Azt nem tudom, hogy a MyTV kellene-e működjön, de német kártyával sem működik. A német SIM -es tabletről adtam hotspotot, a telóval csatlakoztam rá és úgy indítottam a MyTV -t. Bejön a csatornalista, de bármelyik adóra bökök, azt írja, hogy vegyem meg az X csomagot. Természetesen be vagyok jelentkezve, van élő előfizetésem, és ha ugyanezen a telón közvetlen Telenoros mobilnettel próbálom, akkor csont nélkül megy a MyTV.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest