Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz darvinya #56599 üzenetére
Amilyen hibákat eddig írtál, síma ügyintéző nem lehet az illető. Tehát, a Telenor központban van. Az nincs messze a 11. kerülettől. Sztem menj oda, és a portástól, a vezérigazgatóig verj össze mindenkit. Tuti, hogy köztük lesz, a többi meg rosszkor volt, rossz helyen. Van ilyen.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
Hát valami nagy gond van rendszerben.
Mert eddig csak számlázási adatokban volt hiba, de most már előfizetői adataimba is hiba lett, ami eddig jó volt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Remus389
veterán
Sziasztok jelenleg plusz600 mb-os internet csomagban vagyok(kartyas), de automatikusan megujitja.
Hogyan tudom lemondani, vagy atmenni kisebb csomagba?
-
magellaner
tag
-
MODERÁTOR
válasz magellaner #56591 üzenetére
Sajnos, most lehetnek késések.
Szerintem max. hétfőre beaktiválódik.Xiaomi 13T
-
Diák66
őstag
válasz radio100jozs #56577 üzenetére
A Telenor 900 MHz-es 3G HSPA+ hálózatot kifelejtetted! Nem 2100 MHz-en országos a 3G hálózatuk. Sok helyen csak 900 MHz és 21 Mbit/s.
-
magellaner
tag
Sziasztok tegnap vettem az uzletbe egy feltoltokartyat de valamiert nem aktiv, csak segelyhivast lehet vele.Térerő van,nincs regisztralva a halozaton ha hívni akarok ezt írja. A telefon masik kartyaval mukodik ami telenoros. Létezik hogy ennyi idobe tellik ez a folyamat?
-
Attix70
aktív tag
Sziasztok,
Vadmegfigyelő kamerát szeretnék telepíteni, ehhez kellenének beállítások. Feltöltős kártya lenne benne.
Köszi előre isPróbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
4Grider
nagyúr
válasz negroo #56584 üzenetére
Csak a 800 MHz-es 4G hálót dobták össze, azt is csak vidéken. Kelet-Magyarországon a Telekom cellái, Nyugat-Magyarországon a Telenor celláin van csak 800 MHz-es RAN. Viszont egyre több városban jelenik meg a szolgáltatók 1800+800 MHz-es aggregált hálózata, az már mindenkinél saját, a régi sima 1800 MHz-es 4G is saját, meg a 2100 MHz-es 3G is az.
-
negroo
aktív tag
Nem ugy van, hogy a telekom és a telenor együtt használják a hálózatukat?
-
hege21
aktív tag
Telenor-os routert lecserélném erre a 4g-s usb stick működni fog vele?
-
r3dsnake
nagyúr
Tegnap óta van Telenor HD-m, ha belépek a felületre ezt írja:
Most itt tartasz:
6 310 Ft
Ha most zárnánk a számládat, ennyit fizetnél.
Frissítés dátuma: 2018.02.23. 10:58:54
Az összeg a kedvezményeket nem tartalmazza.Ez normális így? Nem forgalmaztam semmit, csak neten.
-
GEIL
addikt
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Nem csoda, hogy a gázszerelőnek pont a telenorra fáj a foga
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
radio100jozs
őstag
A Telenor, miért bátrabb a korlátlan net csomagokkal, a magyarázat pofon egyszerű. Ő rendelkezik a legtöbb 4G-s frekvencia készlettel hazánkban, és ugye jóval kevesebb előfizetője is van mint a Telekomnak, így egy előfizetőre jóval több kapacitás is rendelkezésre áll a Telenornál.
A 800 MHz-en mindhárom szolgáltatónál 2*10 MHz van, ami önmagában 75/25 Mbps-re elég, ezért bútorozott össze a két nagy Budapesten kívül, hogy így 150/50 Mbps-t adhassanak az ügyfeleknek.
De a titok itt jön, hogy az 1800 Mz-es sávban a Telenornak 2*30 MHz-e van, miközben a Telekomnak 2*25 MHz, a Vodának meg 2*15 Mhz, és a Diginek meg egy szem 2*5 MHz. Ha azt nézzük, hogy a beszédforgalom is jóval nagyobb az ügyfelek számából kiindulva a Telekomnak, akkor még az is hátrány nekik, hogy az 1800 MHz-ből eleve többet is kell biztosítani a GSM forgalomra, miközben eleve kevesebb is a szabad frekvenciakészletük. Na meg ha azt nézzük pont annyival van több a Telenornak, amennyből a Digi önmaga akar mobilnet/hangszolgáltatást indítani. A csavar meg itt jön még, avagy miért is kell a Voip a Telekomnak, hogy ezzel az 1800 MHz-es sávból minél több GSM forgalmat tudjon átterelni a 4G-re, és így szűkíteni tudja a GSM kapacitás, amiből LTE-t alakíthasson ki ezen a frekvencián. Mert a Telenornak itt van a harmadik ütőkártyája is, méghozzá a közel országos 3G, ami a 2100 Mhz-en megyen, és ez is bőven segít rajta, hogy a beszédátvitel ne az 1800 MHz-en menjen GSM-en, hanem a 3G-n, és 2100 MHz-en. A Telekom a 3G-ben is jóval kisebb lefedettségű.
Bár az igaz, hogy a 2600 MHz-es FDD párosított sávon a Telekomnak van előnye, mivel ott 2*30 MHz-e van, míg a Telenornak csak 2*20 MHz, és a Vodának is ennyi, de ugye tudjuk, az terjedése miatt sem alkalmas országos kiépítésre, csak lényegében frekventált helyeken a 4G+-ra megfelelő sáv.
Ennyi a lényeg, miért a legbátrabb a Telenor árban és csomagban a korlátlan nettel a másik 2 szolgáltatóhoz képest, mert van kapacitása.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
adam1400
tag
my telenor miért nem mutatja a lebeszélhető perceket? vagy csak flottánál nem?
-
MODERÁTOR
válasz pinnacle #56567 üzenetére
Leginkább a dupla keresztnevekkel szokott baj lenni (saját és/vagy anyja neve), a születési helynél nem feltétlen elég a Budapest, ki kell írd, hogy pl. Budapest 08 (Magyarország).
Vagy, ha van más okirat (jogsi, útlevél), megpróbálhatod azzal.Lekopogom, de nekem idén talán egy sem volt, mikor ne fogadta volna el az adatokat, mikor ügyfélnek segítettem a folyamatban.
Ja, fontos. Nem lépek be a MyTelenor oldalára, csak a telenor.hu/adategyeztetes oldalon beírom a számot, majd az érkező kódot, aztán az adatokat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
szaniszlokar
aktív tag
Nekem hamarosan lejár a Telenor Hello díjcsomag promóciós ideje. Még nem keresett a Telenor, nem tett ajánlatot, ahogyan írták a promócióban. Más kapott már ilyen telefonhívást?
Minden ellenállás hasztalan.
-
radio100jozs
őstag
válasz pkaresz #56561 üzenetére
Anno pl. a Vodánál emlékszem ilyen NFC-s sim dologra, de ma már nincs sehol ilyen sim funkció. Én a Gránit banknál vagyok, ahol NFC-n mobiltelefonnal fizetek, de akár milyen sim-et használok a mobilban, ha van mobilnet, akkor totál mindegy, milyen a simkártya (akár külföldi is).
-
tmp0124
tag
válasz pkaresz #56561 üzenetére
NFC SIM is so 2013
Ma már a SIM támagotását nem igénylő NFC-s megoldások felé ment el a világ, sőt, például a Simple NFC-s bankkártyás fizetés esetén arra figyelmeztetnek, hogy az NFC-s SIM gondot okozhat.
Korábban az volt az elképzelés, hogy a mobilszolgáltató tárolja a SIM kártyán az érzékeny adatot, amivel az NFC-s tranzakciók végbemennek, ezért kellett hozzá való SIM. Single wire protocol néven találhatsz róla további infókat. Előnye (és egyben biztonsági kockázata) volt, hogy az utolsóként betöltött adatok akár lemerült mobil esetén is használhatók voltak. Ha emlékszel a Telekomos Mobiltárcára, az még így működött.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Úgy írom be, ahogy a személyibe van, nagybetűvel, átírja kisbetűre, Budapest után a kerületet is beírom, mégis ilyet dob, de többnyire az előző hibaüzenetet.
-
pinnacle
nagyúr
Mytelenoron nem lehet valahol adatot egyeztetni? Itt mindig hibaüzenetet kapok.
-
4Grider
nagyúr
válasz -Mosquito- #56563 üzenetére
Hogy az ügyfélszolgálatos mit mond, az egy dolog. A szó elszáll, az írás megmarad. Az írás pedig azt mondja, hogy az aktiválás azonnaltól 72 óráig terjedő időtartamig tarthat, 72 óra után bejelentés esetén onnantól számított újabb 72 óra után kötbéres a dolog.
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Milyen szolgáltatáshoz adnak, lehet kérni NFC-s SIM-et?
Több cikkben is olvastam az NFC-s SIM ről. Mi az előnye?
Banki fizetésnél, telefonnal, üzletben, szükséges?Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Putyin90
senior tag
Hello! Az asszony szülei előfizetnének a legkisebb Hello Data csomagra. Ha holnap bemennek egy Telenor üzletbe a szerződéskötés után akár azonnal használhatják is a szolgáltatást? Valamint a közeljövőben mennének majd Milánóba, előtte kell valamit tenniük, hogy az 5,5 GB roaming adatot használni tudják ott?
-
BuricsJ
tag
válasz Viktor0610 #56554 üzenetére
Köszi a visszajelzést. Sajnos a web - s felületen, a MyTelenor - ba belépve sem látom a net forgalmat, így nem gondolom, hogy app hiba lenne.
Józsi
-
MODERÁTOR
-
BuricsJ
tag
sziasztok,
sem a Telenor applikációban, sem a web-s felületen a MyTelenor -ban nem látom a mobilnet adatforgalom hátralévő MB mennyiségét, csak a Ft összeget a feltöltő kártyán. Ez a karbantartás előtt még elérhető volt mindkét felületen. Ti látjátok?
köszönömJózsi
-
snooze
veterán
Naprakész a telenor..
[kép]GO Gunners!!!
-
azbest
félisten
hasznos tipp: ha nem akar betölteni a telenor honlap, hanem alapból hibát dob, akkor érdemes a cookie-kat törölni az oldallal kapcsoaltban. Túl sok vagy nem megfelelő cookie miatt alapból kivágott engem is
-
8
senior tag
válasz flegga92 #56544 üzenetére
És innentől érdemes beírni google naptárba emlékeztetőt havi ismétléssel, több értesítéssel, így nem tudod "elfelejteni"
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Járt már valaki úgy, hogy Hello Datánál elfelejtett telefonálni az adott hónapban és áttették másik csomagba? Kb 6 hónapja vagyok előfizető ez az első hónap, hogy kimaradt, most akartam megejteni, de 19-én volt zárásom. Telefonban használom csak át van állítva 4G-only módra és ügye ilyenkor nem tudok hívást fogadni és indítani sem, mindig át kell állítani.
-
4Grider
nagyúr
A Telenornál személyesen vagy telefonon (visszahívást kérve) tudod a számhordozást kezdeményezni.
-
addikt
Sziasztok! Szeretnék előfizetést vásárolni online, de sehol nem találom a számhordozás opciót. Az vajon működik, hogy megrendelem és utólag kérelmezem a számhordozást az új 2év hűséges előfizetéshez?
Gondolom nem, de ha nem akkor hol tudom nekik jelezni az igényem online?
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Szokenesz
senior tag
válasz Somatom #56506 üzenetére
Otthon speciel tererejuk sincs, tehat arra nem tudom mennyire tulterheltek (lakotelep), de a toronytol 100meterre is max 30/30Mbiteket merek, egyszeruen Balassagyarmaton nem talaltam meg olyan pontot, ahol 30Mbitnel tobb lenne..
Telom max 150Mbites 4G-t tud, de szomszed faluban ki is merem a 110-120Mbitet vele.. -
-
Somatom
veterán
Valamit félreértesz. Senki sem akart emiatt bíróságra menni. Nem a jog szenved csorbát, hanem az elégedettség. Egy szolgáltatónak nem arra kell törekednie, hogy az előfizetői ne perelhessék be, hanem arra, hogy elégedettek legyenek a szolgáltatásával.
Syl:
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Most már legalább a Telenor weboldala üzemel.
(#56529) Somatom: +1. Ha látom, hogy hamarosan lesz karbantartás, akkor megértem, úgymond felkészülök rá (ha kell mobilnet, akkor veszek előtte, stb.) és nincs baj.
-
PBA
aktív tag
válasz Dave1984 #56523 üzenetére
Tök mindegy, hogy poreszt nézni vagy melóhoz kell a net. Nem vállaltak 100%-os rendelkezésre állást. Az, hogy általában nincs kiesés, az egy plusz, amit kényelmesen megszoktunk. Értem, hogy kellemetlen a dolog, de számon akkor sem kérheted, mert bőven a vállalt értéken belül vannak.
-
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #56512 üzenetére
Majd én is azt mondom hogy sorry a szamlafizetesem nem zajlott rendesen.Ugye nem fognak szankcionalni?!
Akartam plusz netet venni. Hát ma nem.
@PBA valakinek munka miatt is kell net![ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
PBA
aktív tag
Azt azért nem árt tudni, hogy 100%-os rendelkezésre állású rendszer nincs. Ilyet egyik szolgáltató sem kínál, nem hogy a háttérrendszerekre, weboldalakra, de még az alap 2G telefonszolgáltatásra sem, lásd ÁFSZ.
Érthetetlenül világvégeként tudják megélni az emberek, ha épp nem lottózhatnak vagy internetezhetnek, el vannak kényelmesedve, és akkor még finoman fogalmaztam.
-
snooze
veterán
válasz aprokaroka87 #56516 üzenetére
Vannak még csodák..pláne a telenornál..egy éve szarnak rá,hogy ha 4g-n van a telo,ne a 3.csengés után kapcsolja a hivott telot!és nem telefon hiba..csak valami gagyik a tornyok..van ahol meg jo..de szerintük akkor is telefon hiba,és persze a készülék ajánlatuknál ott vannak,de akkor miért árulják?
Ja,és az üfsz azt mondja,használjam 3g-n..ja,az meg nincs is,2g vagy 4g..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #56512 üzenetére
Frissités elött még ment!mindegy..
És még nem rugtak senkit jol s.ggbe?
De azért érdekes,hogy minden valamilyen frissités után ez van
..a mobilos approl nem is beszélve..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Lemaradtam valamiről, mobilnetről küldöm a hsz-t, pedig tudtommal nem fizettem elő rá. A hétvégi ingyen net akció tarthat még nekem?
-
MODERÁTOR
-
aprokaroka87
nagyúr
Ma kb 16:05 fele felhívtam a 1220-at, hogy megkérdezzem egy ismerősőm számlanyitási / zárási ciklusát, az ügyfélszolgálatos hölgyike azt mondta hogy jelenleg technikai ok miatt nem tudja megnézni.
Ő kb úgy mondta hogy probáljam meg 22 óra után.
Nyilván nem fogok éjszaka telefonálni.
-
törölt tag
válasz Beniii06 #56508 üzenetére
Megnézem, hogy lehet-e még telefonálni. Viccen kívül azért ez elég gáz, főleg annak, aki most akart egyenleget tölteni, vagy mobilnetet rendelni vagy bármi más tranzakciót végezni...
(#56510) snooze: Ezek szerint nem...Nekem azt írja, ha be akarok lépni, hogy "Hoppá! Valami nem stimmel!", szóval lehetséges a rendszerhiba, ezért nem lehet elérni a telenor.hu-t, az appot, a MyMenu-t.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Szokenesz #56503 üzenetére
A kérdés az, hogy miért nincs több. Ha a gyenge elérés miatt, akkor azon valóban nem segít semmilyen korlátozás. De, ha azért, mert néhány torrenthuszár fogja a tornyot, akkor azon segít a regula.
A 4K -hoz szükséges sávszélesség pedig sztem nyugodtan mehetne a feláras kategóriába.[ Szerkesztve ]
-
Szokenesz
senior tag
-
snooze
veterán
Jött egy mytelenor app frissités,megint nem mennek dolgok..szánalmas már..
GO Gunners!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Vicces képek
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Üzleti vita és megbeszélés
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest