Hirdetés
- Cybertruck Taipeiben
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz RedCactus #97051 üzenetére
Ma telefonált rám ez ügyben. Május 17.-én megszűnik a Hello Data,helyette szintén Yettel Prime+ ajánlja,30%-os kedvezménnyel. 11900Ft helyett, 8390Ft lenne. Telefonon simán meg lehetett volna kötnöm. +36202000000 számról hívott. Szerintem üzletben is meg tudod kötni. Mielőtt megkötöd,ide azért nézzél be. [link]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
-Mosquito-
őstag
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék mobilnet ügyben. Hosszú lesz.Adott egy T-s Net&Roll M 20Gb díjcsomag amit tabletben használok jó pár éve és azzal osztom a netet mobil, laptop, Tv stb között. Most áfa csökkenés után 6353Ft-ot fizetek. Sajnos a benne foglalt adatmennyiseg néha nagyon kevés. Erről a csomagról ha szeretnék nagyobbra váltani az üzleti 25Gb van ami 7665Ft vagy korlátlan 12eFt a T-nél.
Látómezőbe került a Telenor Hipernet Home M vagy L díjcsomag. Ami (50-100Gb) adatot tartalmaz 2év szerződéssel 4264-5256Ft-ért, ami sokkal jobban hangzik a T-s szolgáltatónál.
Pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
Ezek előfizetéshez kapok egy sim kártyát és egy Huawei routert. Kártyát telefon,tabletbe is tehetem. Eddig világos és jól hangzik. Viszont találtam egy olyat opciót, hogy 100 Gb éjszakai adatforgalom 23-8h között és 818Ft. Láma kérdés,ezek szerint a Telenor HH M-L csak 8-23h között mobil net van és ha ez után is szeretnék netezni akkor ezt a kiegészítő csomagot is kell választanom? Illetve van még-e valami "buktató"?Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest