- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
#79335424 #43379 üzenetére
Tudom. Az egyik családtagom mesélte is. Se net, se telefon, se tv nem volt.
Mihez képest? Hát fél évente van egy minimum 1hónapos hibám.
Lehet resetelni kellene a teljes telefonszámhoz tartozó adatbázist? Azaz megszüntetni a komplett előfizetést mindennel együtt és újra beállítani a szolgáltatásokat?Viktor0610
Jaaa az más.De azért pár dolgozónak kellene szednie valamit. Az ember hiba miatt megy be dühösen és ha látja az illető, hogy nincs hűsége rögtön mondogatja a hűséget. Miért? Oka van, hogy egy régi tarifát használ az ember hűség nélkül... Miután elmondtam miért nincs és nem lesz hűség(ha már kérdezte) azért lefagyott a mosoly...
Az egyik 3betűs nagy kábelcégnél most volt szintén hibám. 3napon múlt, hogy 1hónapig tartott az elhárítás. Mikor volt a mostani hibám előtt hiba? Talán 2éve. De akkor egy komplett kerület leállt fél napra. Előtte mikor volt? Soha. Stabil mindig minden. Kötbért soha nem kértem tőlük csak most. NMHH sem volt. Aláírtam velük 2évet? Alá, mert nálam megbízhatóan szolgáltatnak. A hűség kötést én kezdeményeztem nem ők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest