- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harryls
aktív tag
válasz
teratti
üzenetére
"Jó nagy csetepaté lehetett" mondaná egy Afganisztánt megjárt katona

Hülye voltam hogy nem kérdeztem rá nálad az orrnyereg gumira
A király utcában megvettem az utolsó zero orrgumit 2e-értVyndree ezek csak a zero-ok, lehetne 6 db is ha nem bizniszelem el a sub zero-imat, a gyűjteményem az ez:
Most nézem hogy jó szar kép lett, de a lényeg látszik
-
-
napey
tag
válasz
teratti
üzenetére
Folyékony szappan az jó, ha nem használnád, az bántaná leginkább a rétegeket, sima vízzel nem jön le a zsíros, sós, savas trutyi, ami az izzadsággal rákerült.
A sportszemüvegek lencséje sztem tökugyanaz mint a többié, de sportra a legjobb lencse amelyik víztaszító réteggel van bevonva, (hydrophobic) egy kis h betű van rájuk ragasztva.
Ez a réteg az izzadságot is lepergeti és könnyebben is tisztítható. -
marilllyo
veterán
válasz
teratti
üzenetére
Meg ugye azt se felejtsd el, hogy ezek a szemüvegek USA-nkába ~110 dolcsi ( 25E HUF) körül mozognak. Amire azt mondom, hogy az itthoni fizetésekhez képest is egy elfogadható ár egy minőségi napszemüvegre. Csak sajna mire itthon a boltok polcára kerül ez az ár az alap modelleknél 40.000 HUF lesz. Nem csodálom, hogy morcosan néznek itthon a boltban azokra akik csak próbálgatni mennek be

-
harryls
aktív tag
válasz
teratti
üzenetére
Tényleg sok szemét van. Nemcsak áru, eladó is. Nemrég átvert egy Szolnoki forma, remélem nem te voltál
egy grapevine-al, Lefényképezett egy eredetit, és elküldött egy hamisítványt, ha a hamisat fotózza egyből kiszúrom. Ráadásul még rá is kérdeztem hogy krémszínű és hogy barna lencséje van, visszaírta hogy igen, barna lencsés, erre elküldött egy fehér keret fekete lencsés hamisítványt. Barics Zoltánnak hívják, ha megyek Hajdúszoboszlóra beugrok hozzá és dumcsizok vele egyet. -
Sh4rk
aktív tag
válasz
teratti
üzenetére
Szia
No itt egy Gascan, jó árban!
Na ha mondjuk ez a típus tetszik akkor kérsz fotót MMS-ben vagy emailon a szár belsején található számról.
Utána az o-review oldalon megkeresed, és ha egyezik, akkor nagy valószinűséggel okés a cucc. De még így is érdemes találkozót kérni.Én így szoktam (3 alkalom és működött).
ÜDv
Sh4rk -
vicces
addikt
válasz
teratti
üzenetére
nekem is ilyen volt mindkét szemüvegem. állitólag az izzadság ami kikezdi a bevonatot és kezd hámlani. nekem a monsterdogomon a lencse belső feléről is kezdett a széleken lejönni a bevonat. épp lencsét akartam benne cserélni, maikor bekrepált

és méretre kb mekkora ez a fives squared? kisebb vagy nagyobb mint a monsterdog? -
vicces
addikt
válasz
teratti
üzenetére
ha jól látom nála csak fekete van. az viszont nem az igazi. sok van belőle.
arra gondoltam ,hogy összedobok egy sajátot verziót, csak nem tudom melyik típusok akkorák mint a monsterdog. ami nem szélesebb és nem is keskenyebb.
volt régen egy olyan típus is ami teljesen olyan volt mint a monsterdog csak baromi kicsi volt. nem szeretnék igy járni. és végre a nevemet is beleirattatom a lencsébe
[erre] gondoltam, a konfigurációt nem tudom linkelni, de monitoron tetszik. kell keresnem egy boltot itt a közelben próbálni.
-
harryls
aktív tag
válasz
teratti
üzenetére
Ennyit árultak el az x-metal-ok anyag összetételéről
X-metal: Five metal compounds combined together at 3000 degrees to form a 3-D hypoallergenic sculpted alloy frame. Mainly Titanium.Viry tényleg akkora hátrány ha Kínában készült? Gondolom nem, egy tanya fészerében gyártották, biztos megvannak a minőségi követelmények. Azért nem összetévesztendő az 5$-os hamisítványokkal
-
Fefe35
csendes tag
válasz
teratti
üzenetére
Hát sajnos az alternatív megoldás sem jött be

Utánanézett a londoni customercare a csomagnak és ezt írta:
Thankyou for your email,
We are sorry for the delay on your item, according to UPS tracking the product has now cleared customs and should be delivered to you by the end of day today.
Sometimes parcels can take a little time to get through customs.We hope you are happy with your new product.
Kind regards
Az, hogy a csomagért ki kellett fizetni 100e Ft-ot, simán elkerülte a figyelmüket...
-
m3tr0
őstag
válasz
teratti
üzenetére
Az első lencsémről 2 és fél után kezdett lepattogni.. amit most használok, amerikából kaptam egy fórumtárs intézte nekem, nem sajnáltam rá a lét, de azon is mintha már felfedeztem volna ,hogy kezdi...ha ez is lepattog akkor ez volt az első és utolsó Oakley szemüvegem.(csak lencséket cseréltem benne)

-
freeride69x
csendes tag
válasz
teratti
üzenetére
Egyedi minőségi,lencsék Oakley Half Jackethez:
[link]Samvette kifejezetten Half Jackethez gyárt lencséket XLJ típusút,polarizáltakat,minőségieket,én most várok tőlük egy gold polarizált XLJ lencsét,és csak 25 USD volt!
A másik a Visionary Lenses,ők is minőségi cuccokat gyártanak,nekik van XLJ és normál típusú lencséi is a Half Jackethez.Nekik van videó is a lencséiről ha megnézel egy ebay-es hírdetést,ott megtalálod.Mindkettő nagyon jó,minőségi lencse.
Persze az eredeti az igazi,de én használok egyedi lencsét is a Jawbone-omba és 100%ig meg vagyok vele elégedve.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Crimson Desert
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Biztos hogy square whisker?
A király utcában megvettem az utolsó zero orrgumit 2e-ért

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A netes árakat figyelembevéve nem vagyok biztos az eredetiségében.