Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
ThodEE
őstag
Mennyiért lehet értelmes idő alatt elpasszolni, I7 930 (nincs már rá gari csak OEM a proci)
Giga X58A UD3R alaplap (Egyik Ipon garis full új most kaptam garis lapért cserébe, doboza garija megvan, meg hátlap de kábelek nem sztem még 1 év gari lesz hozzá, Másik pedig Gianni kollégához garis, kábelek ehezsincsenek de hátlap alaplapi lemez doboz sli kábel garipapír van, 2013 09ig garis)Köszi előre is

-
Gyurma23
aktív tag
én pedig ma el adtam a szeretett 920ast és viszek haza egy 2600k

-
radi8tor
MODERÁTOR
Hiányozni fog ez a topic.

-
Rajjmen
aktív tag
A múltkori gondom után kicsit állítgattam a gépemen. Multiméterrel kimértem, hogy mikor is éri el a VTT az 1,35V-t. Ezután 190MHz BCLK-ig jutottam 20-s szorzó mellett és 1,235V-t adtam a magoknak. Így most stabilan "fut" de utólag a HT-t is kikapcsoltam alóla.
-
ZetorGumi
addikt
Qru: Azért is hagyom ott, ott 1,91V-on megy most, mehetne lejebb is, csak már lusta vagyok vele bíbelődni, majd később leviszem, amennyire lehet.

radi8tor1: Az egy dolog, de akkor is meglepett ez a cirka 15C° külömbség.
Mondjuk javitottam is az alaplapi tálcán, és mostmár rendesen fel tudom rakni a blokkot. (Eddig mindig el volt csúszva egy picit.) -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Elkezdett hibajavítózni* azért csökken a Gflops eredményed. Vedd visszább mert így lassabb mint 3,8-on semmi értelme. Vagy adj több feszt neki.
*: Ven egy hibajavító algoritmus, ami korrigálja a hibás számításokat de ez ugye további "proci időt" emészt fel ezért lassabb mint kisebb órajelen de full stabilan.
-
fudi2002
nagyúr
Ott valami szoftveres nyűg van sztem.
Az 1,27-el mondhatni hogy jó procit fogtál ki. Nekem ennyi kell a 4-hez... -
fudi2002
nagyúr
Nálam ez a nagyonkevés vcore volt.
Több de nem elég vcore esetén jönnek a kékhalálok.
Mégtöbb de nem elégnél a linx hibák.
(Kékhalálnál azért lesd a hibakódokat a hibaforrás miatt...) -
ZetorGumi
addikt
Ha csak simán befagyasztja a wint, semmi kékhalál, semmi, akkor miből adok keveset, vagy mi lehet a gond?
4,2Ghz-vel szenvedek, még nem jöttem rá mi a kevés. : /
-
Geller72
veterán
1.2V/4Ghz/<<-->>0.96V/2.8Ghz-->>39k S.O.S. Az aláírásomban szereplő. Sry, de már "köll a hely a hatmagos xeonnak"..
. Ha segítene valaki elpasszolni gyorsban, megköszönném. 
-
Cybertrone
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Csak proci...
-
ImpersonatoR
addikt
Az 1366 nál az uncore (pl hogy megy e mondjuk 4000+ on) az proci vagy lap függő?
-
HSM
félisten
Ugyanolyan döglött az SB és a 1155-ös socket. Már most lehet tudni, milyen Ivy procik jönnek bele (kb. mint a jelenlegi SB-k, csak kicsit kisebb fogyival és erősebb GPU-val) és utána kampó, jön a s1150 jövőre.
Úgyhogy szvsz ez nem igazi érv 1155 mellett vagy 1366 ellen. Azt kell végiggondolni, mire is kell a cucc, pro kontra és úgy dönteni.
Sok szempontból még ma is bőven jobb egy 1366-os rendszer egy 1155-ösnél, sok szempontból meg jóval gyengébb. Ha szépen akarnám megfogalmazni, másra való a kettő. Én mondjuk pont Ivy-re fogok váltani, mert nekem sok az 1366-os platform, egyáltalán nem használom ki a lehetőségeit, ellenben bejönne, hogy 1155-ön halkabban, kisebb fogyival rendelkező, hasonló sebességű gépet tudok építeni, és csak viszonylag keveset kell rááldoznom anyagilag a cserére.
Az a célom, hogy egy éven belül szinte passzív legyen a masina 2D-ben, ahhoz meg minden watt fogyasztás számít, később emiatt tervezem az 5850-em is cserélni egy zerocore-os 7850-re. Ez van, csendmániás vagyok, ami drága móka.
-
sith-hun
csendes tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy megéri-e még az LGA 1366os foglalatba pénzt fektetni?
Egy i7 2600k megér-e egy +20k-s felárat egy i7 920al szemben? -PSre és játékra pl.: bf3 használnám. -
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Lakik valaki Szada közelébe?
Ki kellene szűrni hogy a lapom vagy a procim dobja el az ékszíjat

Jöhet privátba is ,köszönöm előre a segítőkészséget
-
kaszas19
senior tag
válasz
Gyufaaa
üzenetére
nem lehet megköveztek de még nem éri meg nekem a sandy ha lesz is az vagy 2600K 2700K lesz ha lejjebb megy az ára ezen az áron nekem nem éri még meg.
Vissza pártolok szeretett AMD-hez
Nekem 1 X6-tos CPU kiszolgálja minden igényemet rádásúl 1 tuningos darabot vettem meg.
az 5870-as vaporx kártyám mellé bőven elég lesz nekem 1 jó darabig. -
kaszas19
senior tag
Sziasztok könnyes búcsút veszek az 1366-tos rendszertől.
Nekem nem nyerte el a tetszésemet a forró sága miatt meg hogy sok helyen a HT nem előny ha nem hátrány.
További sok sikert tuninghoz és követem az eseményeket tovább
-
Naveno
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Pár éve így csinálgatom. Az nem tuning, ami instabil.. Az csak próbálkozás:)
HT off, könnyen legénykedek :)
IBT 75-80 között, P95 75 körül, OCCT 70 körül.
Ez a régi, két és fél éves polírozott 920-am, hozzápolírozott megahalemmel, 5v-os 12-essel, 1.41V környékén.. ami benne volt, az mind kijött. -
Naveno
tag
Hány óra futás kell IBT maximum beállításon, hogy stabilnak lehessen mondani a szerkezetet?
Ja, Asrock Extreme6-ban van, ha van kérdésed, szólj

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Azt a majdnemet-t ki is vehetjük a mondatból.
Azzal kell tesztelni amire használod a gépet. Nem érdekel, hogy nem Linx stabil, ha hozza a kívánt fps-t meg stabil játék alatt akkor engem nem érdekel egy szintetikus progi mit mond.
Kezdésnek jó, hogy nem lőttél-e nagyon mellé de én 5 körnél többet nem szoktam futattani.
De ugye ízlések és pofonok.
-
Gyurma23
aktív tag
megvan
most toltam fél órát bf3 neten:p nem volt gond de mindjárt csinálok egy tesztet igy is
-
Gyurma23
aktív tag
nos
ezen most lement a teszt.... ez már félsiker nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), amíg nem csökken a pontszám nem sok az OC.

Az miaz?

, mennyire mentek fel a CPU mag hőmérsékletek?