- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
na megoldódott a probléma a 20X nem bírta lejjebb vittem 19x-re ott stabíl 3,8GHz.
-
Cole86
senior tag
válasz
akoska07 #33997 üzenetére
Ebben abszolút igazad van.
1órán át ment hiba nélkül... bementem bf3mazni.. 1óra után befagyizott... szerintem 1feszértékkel lejeb tolom és úgy már beton stabil lesz.
Sajnos nem lehet annyira alulfeszelni HT off beállítással sem.. 1,2v 3900mhz HT on, 1,184v HT off, de jóval hűvösebb a cpu és a magok is: 10-12fok diff
Meg persze nincs az a kurva micró lagg amit a HT okoz.. másnak nem volt ilyen problémája bf3 alatt?
-
kaszas19
senior tag
na valami gátat vet a 3,8GHz-nél mit állítsak még?
a QPI 1,3-ra rakjam esetleg jelenelg 1,26-ton van.
esetleg még valaminek kéne még fesz?
vagy létezik hogy 1,220 nem áll meg 3,8GHz? adtam neki többet is és akkor is elhalálozott. -
kaszas19
senior tag
Hát tovább húztam a procit jelenleg 3,7GHZ 1,200V-ton stabíl HT-OFF HT-val több kéne neki.
+ azt vettem észre hogy 10C különbség van ha két beállítás között HT-ellenére. -
HSM
félisten
válasz
Cole86 #33987 üzenetére
3900 1,2V azért nem éri el a 200W-ot.
Én anno nagyonrégen mértem párat, ha érdekel itt meg tudod nézni: [link] (Ha a képen tartod az egeret, kiírja a fájlnevet, melyik-melyik, amúgy elég kaotikus így ömlesztve...
)
Attól ne ijedj meg, hogy C0, a D0-om is hasonlóan kért enni. -
Cole86
senior tag
válasz
Rajjmen #33990 üzenetére
HT ON volt 1,2v 3900mhz.. viszont HT OFF, több kijelentés is volt ezzel kapcsolatosan ,h játékok alatt erősen hátrány is lehet a HT, mivel gyorsulni nem gyorsul, de lassulni tud akár sokat is, és nekem pl microlaggok voltak BF3alatt.. valakinek esetleg hasonló tapasztalat?
Szóval kikapcsoltam a HT-t és így már csak 1,168v feszt kér be a proci és ami durva ,h a magok kb 11-13fokkal hűvösebbek lettek.
Köszönöm
-
-
Cole86
senior tag
válasz
mpierre #33983 üzenetére
Köszönöm szépen!
Emlékeim szerint régen is keményen elkezdett tekerni már a táp ventije, és már zörgött is kicsit ,meg a tekercseinek is volt hangja full maxon minden ,de elbírta és soha nem kapcsolt ki..
Lehet le fogom garanciáztatni majd és veszek egy 600ast max 650es ,ezt meg a gariból visszajövet el is adom ,bár nagyon faja kis táp azt meg kell hagyni
Rajjmen : neked is kedves kolléga.
Akkor valószínűleg elvinné ilyen kis "lightos" tuning mellett is mint 1,2v(load)@3900mhz..
Vajon itt mennyit kérhet be a proci? 200w-230w??
Mennyit számít neki +0,5v és mondjuk az órajel állása? gondolom a fogyasztás ettől a 2tényezőtől függ (és persze a melegedés is)
-
Rajjmen
aktív tag
válasz
Cole86 #33982 üzenetére
Elvileg elbírhatja.
Nálam mikor teszteltem a gépem i7 920@4,4GHz és 5870 alapfeszen 985/1300MHz... ekkor mutatott a szünetmentesem 620W-t, de ebből lejön a kb. 40W hűtésre, 35W a monitorra és még kb 20-30W egyéb eszközökre. Tehát kb. 520W volt nekem akkor a fogyasztásom. -
Cole86
senior tag
Hm... most jut csak eszembe : Cieftech ctg 500as (80+) tápom vajon elég lesz egy MSI GTX 480ashoz alapfeszes tuning mellett?
Régebben egy phenom 2 x2@x4 B55 volt 4100-4200mhz társaságában 1,4v fesz mellett és elvitte a gtx 480asomat 840mhzet 1,025mv alapfeszen..
Most az i7 920as kérdés mennyivel kér többet be mint a 4magos phenom B55 1,4von? 3900mhzen használom 1,2v feszen (prime95 load)
Aggódnom kéne?
-
HSM
félisten
válasz
mpierre #33976 üzenetére
Minden játék, amit nem optimalizáltak HT-re (sőt elméletileg az sem kizárt, hogy a HT-re optimalizáltak is) lassul HT-vel. Ennek az az oka, hogy D3D-nél van egy szál, ami az egész játékot illetve a renderelést vezérli, az kritikus a sebesség szempontjából, és HT-vel nem lehet elérni, hogy semmi más ne használja azt a magot. Tehát könynen lehet, hogy valami kósza háttérfolyamat pont a kritikus szálad mellől lop némi számítási teljesítményt a másik logikai szálán a magnak, és lassítva a játékod, hiába van a proci modjuk 50% körüli terhelésen csak. Tehát game-re a legjobb, ht off.
Nekem ki van kapcsolva újkora óta, nem sokat használok olyan progit, ami használná a HT-t.
A GTA4 3 procin számol, és lassul biza HT-vel a leírtak miatt.
Amúgy a P4-es korszakban pont, hogy sokkalta többet profitáltál a HT-ből, mint manapság. Volt olyanom, és egy álom volt a HT-nélkülihez képest, ott ugyanis egyetlen magod volt, ahol a fizikai kettőzés remekül megdobta a sebességet, ráadásul hiába a másik process rovására gyorsult ilyenkor minden, sokkal jobban el volt osztva a számítási teljesítmény, pl. soha nem akadt a zene miközben valami procigyilkos dolgot csináltam, és alapvetően is rengeteget javult tőle a rensdszer válaszkészsége. -
mpierre
veterán
Azt nem tettem hozzá, hogy felhasználás függő...
És innentől valóban igazságod lehet a HT és a számítási teljesítmény közötti összefüggésben, amennyiben az adott alkalmazás támogatja a HT-t.
Hogy konkrét legyek: CAD-s alkalmazások. Sajnos a mai napig - archicad 12-ig, a többit nem ismerem még - nem profitál semmit sem a HT jelenlétéből. Ehhez a teljes szoftvert a nulláról kéne újraírni. Amióta felvásárolták a szoftverfejlesztőt, azóta ennek még kisebb az esélye. A HT nem kihasználása a P4-s idők óta tart.
Amennyiben játékokat nézünk, vegyük a GTA 4-t. (Soha nem próbáltam, nem érdekelt ez a játék, ezt hozzá kell tennem.) Vissza kéne keresni a topikban, de HT-vel rosszabb teljesítményt nyújt, mint nélküle. -
HSM
félisten
válasz
mpierre #33973 üzenetére
kopp-kopp... A fogyasztást nem csökkenti a HT, mivel ha többet fogyaszt HT-vel, akkkor pont annyival többet is számol, ergó hamarabb végez.
A végén pedig az jön ki, hogy kevesebbet fogyaszt ht-vel és gyorsabb is. Max a tápod "kíméled" HT-OFF-al, meg magad rúgod seggbe, ha fogyasztáscsökkentés volt a cél, mert többet fogyaszt, cserébe lassabb is, tiszta haszon.
Sőt, elméletileg még az a verzió is elképzelhető (nem ellenőriztem soha) hogy kevesebbet eszik, mert kevesebb magot kell ébren tartani kis terhelés mellett.
-
Rajjmen
aktív tag
válasz
NovaBlue #33962 üzenetére
A magam részéről nem cserélnem le semmilyen AMD-re a mostani konfigom, pedig nekem csak egy i7 920 D0-ám van.
Az hogy a házból nagyobb kell... (egyszer kell megvenni és az nem megy tönkre). Nekem ráadásul XL-ATX-s ház kellett.De nem bántam meg a nagy kuckót.
Ha a mostani konfigod is húzható rendesen (4GHz), akkor fölös lecserélned... Ha pedig a fogyasztás a gond, akkor használd C6X funkción vagy pedig akár visszább is lehet venni a sebességen és a feszen, akkor a 4mag+HT bőven elég. De C6X mellett elég jól meglehet fogni a fogyasztást. (Nálam auto-n 1,225V a Vcore, C3X esetén 0,953V-ig veszi vissza, C6X esetén pedig 0,941V-ig).
-
Rajjmen
aktív tag
válasz
NovaBlue #33968 üzenetére
Informálásként elmondom, amit most tudtam meg egy másik topikba:
Minél nagyobb a CxE funkciónál az "x" értéke (ugye max=6), annál nagyobb az energia takarékosság. C6X esetén a pihenő állásnál a szabad magokról az áramot is le tudja kapcsolni.
Köszönet HSM kollégának az informálásért!
-
mpierre
veterán
válasz
NovaBlue #33966 üzenetére
Enerdzsitakarékos ficsőröket engedélyezd (eist, c1-c6, speedstep), meg amennyire tudod vedd le a vcore-t (amíg stabil marad az adott órajelen). Ha még akarsz spórolni, akkor egy alap vga-t rakj bele. De akkor minek ez a konfig?
Van olyan ház, amibe belefér és olcsóbb, csak utána kell járni.
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
mpierre #33965 üzenetére
A ház témát azért írtam bele mert most vennék egy újat,de amiket találok ELVILEG nem támogatják az EATX-et igaz az alaplap mindössze 2cm-el ha szélesebb mint a sima ATX-es lapok,csak korlátozza a kábel elvezetéshez előre kivágott lukaknál a kábelek áthúzását...
Amiben meg tuti elférne az 30k-nál kezdődik.Akkor nem lesz ebből váltás egyenlőre...
Ha már felvetettem mitől függy,hogy mennyit fogyaszt a procim?
Minél kevesebb/több feszt adok neki annál kevesebb/több lesz a fogyasztása,ha nem csak ettől akkor még mitől? ( gondolom speedstep...csak nem vagyok annyira járatos ebben ) -
mpierre
veterán
válasz
A jelenlegi konfigod ~2 évet simán kiszolgál. Természetesen függően a felhasználástól. Játékra a vga a meghatározó egy ilyen konfig esetén.
Azért az amd x6 húzva (4GHz, tekintve, hogy most is ennyin megy a xeon) igen csak fogyaszt. Alapon eldöcög, de éves szinten mondjuk 5k lenne az eltérés. Teljesítményben pedig jelentős visszalépés lenne (~20-30%). Röviden az intelt kevésbé húzva jobban jössz ki. Több marad a pénztárcádban. Az alaplap mérete nem korlátozó tényező, ha ez az eatx lap elfér most is. Akkor mennyivel is vagy előbbre egy atx lappal?
Fogyasztás szempontjából a szendibridzs lenne alternatíva.
-
válasz
ha visszafelé akarsz lépni,akkor igen.
mondjuk attól is függ melyik 6magosra gondoltál.
illetve milyen mértékü tuningra készülsz...
egyébként még sokáig elég lesz az a konfig amit leirtál.
és sztem még akkor is jó ára lesz,amikor az a 6magos amd már csak a felét féri majd. -
NovaBlue
aktív tag
Felmerült bennem 1-2 dolog hátha ti meg tudtok győzni vag yle tudtok róla beszélni...
Van nekem egy EVGA classi lapom XeonW3520-al meg 3giga rammal.
Vajh meddig lehet elégséges ezeknek a komponenseknek a teljesítménye,proci bírja a 4GHz-et is ha kell.
Azon gondolkodtam,hogy lecserélem egy X6-os AMD-re valami átlagosabb lapra meg 4giga ramra,mert kevesebbet fogyaszt és az alaplap is normál ( ATX ) méretű.Megéri-e lecserélni?
-
CooLM@$TeR
tag
Az alaplapi hangkártya driver akad össze az AMD hdmi audio driverrel, és ez okozza a prociterhelést ...
-
mpierre
veterán
válasz
CooLM@$TeR #33958 üzenetére
Valszeg keresi a frissítéseket...
-
Gyufaaa
veterán
válasz
CooLM@$TeR #33958 üzenetére
Tuning van?
-
CooLM@$TeR
tag
Sziasztok!
Most raktam egy WIN 7 Enterprise 64 bites oprendszert egy I7-920asra, HT ON mellett a 8 szálból az egyik 70%-on dolgozik idleben, és hiába nézem feladatkezelőben az összes folyamatot semmi olyan nincs ami pörgetné, de a CPU Meter mutatja hogy az egyik mag nagyon erőlködik valamin.
Esetleg valaki találkozott már hasonlóval?
-
HSM
félisten
válasz
Cole86 #33954 üzenetére
Tudom, ezt a maghő/cpu-hő difi miatt mutattam. Van 8-fokos képem is, a maximumokon is megvolt a 8.
[link]
Nem 100%, de ha jól emlékszem, akkor már a Thermolab BARAM-om volt meg. Azelőtt egy CM 212 (hyper meg plussz utótagok nélküli) hűtőm volt, ami 6000ft körüli árához képest elképesztően jól hűtött, és kitűnpő összeszerelési minőségű is volt. A 4200-as képen tuti a BARAM van, 2db 1600-as Coolink SWIF (nem 2, még a kéklapátos 1-es kiadás) ventivel hűtve. Ja, és a VTT nem 1,44, hanem 1,34V. (A lap valamiért +0,1V-ot mér.) A Ram is 1,65V alatt volt. -
-
Cole86
senior tag
Látom nagyon megy a tuning téma.
Becsatlakoznék én is, én is AMD platformról váltottam.. nem volt rossz egyáltalán.. hát ez meg aztán tényleg kafa.)
Amit nem értek ,h hogyan lehetnek ilyen hatalmas különbségek a cpu kupak és maghők között.. a hűtésem 60fok alatt tartja a cpu-t,de a magok 20fokkal is melegebbek néha (főleg az első)
Ez lehet a rossz belső hőátadás miatt van így? Esetleg másoknak is hasonlóak a különbségek?
Amúgy 4000mhz fölé nem éri már meg menni.. ott már nagyon elkezdi bekérni a +feszt.. (és nagyon melegszik már léggel) A leg optimálisabb beállítás ami nekem bejött 3800mhz@1,152v és 3900mhz 1,200V (prime terhelés alatt értendő érték)
-
válasz
radi8tor #33943 üzenetére
én csak 1.57.2 verziót találtam.
te honnan szerezted ?
közben találtam egy másikat ez 1.59 asus rog
lehet van valahol már 1.6 is
az 1.59 már mutatja a feszt.Cybertrone : nekem is ez lesz majd a cél,mármint 4.4GHz,mert sli lesz és nem szeretném ha hiányt szenvedne bármely vga
-
használ vki ROG CPU-Z progit ?
én felraktam a legujabbat és nem mutatja a feszt. -
válasz
Cybertrone #33940 üzenetére
jól ment
[link] ezen pont nem látszik hány fokos volt.egyébként a true copper lemaradt a vizemtől,Q6600 teszteknél.
és az a hűtő nem gyenge.#33939 kaszas19 : hát nem nagyon lehet összehasonlitani az amd-vel,ill. lehet csak nincs értelme
még hogy kevés fesszel,de mennyi teljesitményt kapsz azon az órajelen.
-
kaszas19
senior tag
válasz
akoska07 #33938 üzenetére
hát az biztos hogy többet kajál ha húzom nekem ez már csúcs így is a Phenom II 955-ötöm után mikor 3,6GHz-hez kellett neki vagy 1,390 aztán vége is volt többet nem ment hiába feszeltem
de nagyon fura nekem hogy ezeknek a CPU-nak ilyen kevés fesz kel ilyen tuning mellett.
-
válasz
kaszas19 #33936 üzenetére
minnél magasabbra jutsz a proci órajellel,annál több feszt fog majd kérni. tehát nem egyenesen arányosan nő a fesz igénye a 100mhz-es lépcsőkkel.
#33937 Cybertrone : igazából én is sokallottam a hőfokokat,mert annyira nem gyenge a viz. de a smallfft 4-5 fokot legalább emel rajta. valamint ezek a tuningfpo-s procik mindig melegedősebbek.
mennyi fesszel ment neked 4.4GHz-en ?
az sem mindegy milyen viz volt rajta -
kaszas19
senior tag
válasz
akoska07 #33935 üzenetére
hát alakul remélem megúszom 1,200 alatt a 3,8-at majd
de nem húzom tovább mert 78C-fokon voltak a magok pont elég most ez is
de meglepődtem hogy 3,4GHz en járatva elég neki a 1,125 is de már 3,5-tön már kelett neki az 1,160 hogy megáljon
az a + 100Mhz ennyit jelent??
-
kaszas19
senior tag
Na sakocok én 3,6GHz eddig jutottam még nem jön meg a Ninja 3-mas hűtő addig nem húzom tovább.
A cpuz-és képen nem valós a fesz mert 1,184-kel lett neki hogy stabíl legyen 20x szórzóval. -
NovaBlue
aktív tag
3,8@1.152 remélem megy még lejjebb is
-
ja azt elfelejtettem mondani,hogy small fft -vel nyomtam a prime-t,ami jobban megterheli megfűti a procit.
-
válasz
Cybertrone #33922 üzenetére
egy kis viz van rajta (ami az adatlapomon van)
anno a mugen2-vel is ilyen hőfokok voltak.
aztán 4.7GHz-en 3dmark-ot nyomtam vele.majd rárakom a true coppert is.
az a baj,hogy már házban a van a cucc a viz miatt.
és a copper meg majdnem 2kg -
NovaBlue
aktív tag
válasz
radi8tor #33926 üzenetére
Nem is az a probléma hanem hogy "természet ellenesen" mikor nem hajtom a procit 1,22V-ot kap ha meg 3.8-on pörgetem akkor meg csak 1,175V-ot.Ez itt a probléma és ezt nem értem én.
Droppolni biztos droppolna valamennyit de nem az üres vs terhelt között és főleg nem ennyit és ilyen irányba... -
NovaBlue
aktív tag
3.8GHz elég fura dolgot csinál a lapom ( EVGA classi ),minden be van kapcsolva biosbol ami lehet C1E,HT... alapból visszaveszi 2,4GHz-re az órajeleit de ilyenkor 1,22V-ot kap amit biosból is adtam neki,terhelve meg lemegy 1,175-re
-
kaszas19
senior tag
Hát én eddig 3400MHz en járok 1.112v-ton most futot végig szépen az ITB megyek tovább kíváncsi vagyok meddig megy ezzel a fesszel.
-
NovaBlue
aktív tag
A cpu hőmérsékleténél a CPU-t kell nézni vagy a 1. CPU / 1. mag 48 °C (118 °F) 2,3,,4-et?
csak mert a cpu 32fokos a magok meg jóval több 48-50
-
HSM
félisten
válasz
Cole86 #33912 üzenetére
Nem emlékszem már, miket piszkáltam anno... De arra igen, hogy a supportos levél előtt 1500@cl7 körül volt a vége, aztán meglett az 1600@Cl7, sőt, 1800@cl8-is stabilra, 1,65V-on. De nem ér annyit, mint amennyit molyolni kell vele, bár akkoriban még szerettem ilyesmikkel játszani. Amúgy a TRFC az egyik legfontosabb, amit állítgatni kell. Gigabyte X58 topicban szerintem megtalálod, mit bütyköltem anno a ramjaimmal.
-
Cole86
senior tag
Ebben lehet igazad van.. elgondolkodtató.. mármint ,h nehéz belőni nagyon az időzítéseket.. a srác ha jól rémlik 1520mhzen használta cl7ben.. de fórumon Fedback-nél olyanokat írtak ,h simán mennie kéne..
Ezért is vettem meg ezt.
Ott is i7 920as példányokkal nyomatták és hasonló platformokon.. 1600at kéne vinnie cl7en 100% ,sajnos itt elhasal..
megpróbálkozom még amivel lehet az időzítésekkel kapcsolatosan, de úgy tudom csak az első 4et érdemes piszkálni meg ,h 1-2-3N az időzítés.. talán még a tRfc aztán ennyi, nem?
Xmp-t megpróbálom még 1x.
-
HSM
félisten
válasz
Cole86 #33910 üzenetére
A CPU-hűtő szerintem nem elég neki... Nálam pl a szemből jövő hűvös légáram szépen lehűti a legelső modult, a mellette lévő kettő meg melegszik, mivel azokat már nem éri közvetlen, mert az első miatt szélárnyékban vannak. Szóval ha nagyon húzom a bajszát, csak úgy lehet, ha szembefújom direktbe. Nálam mondjuk nem tudom, hibáznának-e de nagyon átforrósodnak 1,65V 1600-tól felfele, pedig hűtött, gyári tuningram, ha nem kapnak rendes szellőt. Úgy viszont hűvösek maradnak, akár csak kicsitől is.
Sok dolognak kell klappolni I7-nél a ramtuningnál, procinak is bírnia kell, a beállításokat is jól kell belőni,cserébe alig érsz el vele valamit.
Én ezt javaslom, játsz a subtimingekkel, illetve kérdezd meg a supportot, milyen subtiming időzítések ajánlottak a lapodban.
És mégegyszer, nem állítom, hogy nem rossz a memóriád, csak azt, hogy esetenként nagyon nehéz belőni a ramokat mondjuk 1400@Cl7 fölött ezen a platformon stabilra. -
Cole86
senior tag
Nem írtam a gyári supportnak..
Ellenben felraktam a legújabb F13mast biost a lapomra..
2napja van nálam a ram.. itt Ph-n vásároltam.. a srác még meg sem kapta érte a pénzét, mivel úgy volt ,h tesztelem és utána küldöm neki.. ezért vagyok kicsit tanácstalan..
Elmondása szerint hűteni kell a rammokat, mivel nála is hibáztak állítólag külön venti nélkül..
Na de 1600mhzen 1,6v feszen hűteni egy ilyen hűtőbordás "tuning"ramot?
Na ne.. ez kicsit ferde nekem.. A cpu hűtőm meg pont róluk húzza le a levegőt (szinte hozzá ér az első ram modulhoz) amúgy 2000fordulat mellett ,szóval a külön hűtés is kipipálva..
-
HSM
félisten
válasz
Cole86 #33899 üzenetére
Írtál a gyári supportnak, hogyan kell belőni a lapodban a memókat? Egy dolog a QVL, más dolog, hogy be tudod-e állítani megfelelően vagy sem.
Én is anno sokat szívtam az 1600@CL7 OCZ ramommal, pedig csak pár subtiminget kellett volna rendesen belőni. Írtam a srácoknak, jött is egyből a megoldás. Az EVGA-mban meg az MCH strapra kell figyelni, mert gyárilag szarul lövi be. -
kaszas19
senior tag
esetleg másik memória slotban próbáltad már mert nekem a ramomat ha át rakom a másik slotba akkor nem indúl a gép.
-
Cole86
senior tag
válasz
mpierre #33901 üzenetére
Köszönöm kerék
Sajnos pont ez alapján próbálgattam végig, 2000mhzen 1,6QPI feszet is nyomtam rá, 1ideig bírta is a prime.. 9 9 9 27 2T volt az időzítés.. 1,6- 1,66ig nyomtam a feszt ,de nem volt igazán különbség..
ennek a ramnak 1600mhzen 6-7-6- 18 59 1T tudnia kéne 1,65v feszen vagy 6-8-8 16 59 1T szintén 1,65v .. sima CL 7 7 7 20 v 24esről már ne is beszéljek.. ott is elhasalt a prime..
Hci memtestet megpróbálom, köszönöm még 1x
(sorry a dupla posztért, későn vettem észre ,h még tudtam volna szerkeszteni az előzőt
)
-
mpierre
veterán
válasz
Cole86 #33899 üzenetére
Esetleg próbáld meg 2T-ben. Mivel az a gyári értéke, még te linkelted.
2000MHz-n 9-9-9-27-2N, tehát alacsonyabb sebességen cl8-ba mennie kéne. 8-8-8-24 2T, első körben, minden más időzítés auto-n. Ha ez megvan 1,64V-n (prime95 1-2 óra, vagy hci memtest 3-400%), akkor szűkítheted az időzítést. 8-8-8-22 2T és így tovább.
Elméletben cl7-ig el kéne ballagni 1600MHz-n, de meglátod. Sok függ a ramon lévő chipektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest