- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma23
aktív tag
én pedig ma el adtam a szeretett 920ast és viszek haza egy 2600k

-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
megvan
most toltam fél órát bf3 neten:p nem volt gond de mindjárt csinálok egy tesztet igy is
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
na pont nemrég jöttem el dolgozni de holnap belinkelem nekem mennyit kér 3.8on p6t deluxe v2es lapom van most.... Aztán mondtok rá valamit

-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
nekiesek nagyon köszönöm

-
Gyurma23
aktív tag
mert annyira nem értek hozzá hogy tudjam mennyit kell adni nekik:p de ha valaki diktálja akkor irom

-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
nah most volt a kék halál is
viszont már feszt ha emelek akkor azt sárgával jelzi a lap az nem baj? -
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
Értem igy hagyom mert most legalább nem fagyott ki linx alatt csak amit linkeltem azt irta ki a végén remélem ez nem befolyásol majd játékok alatt.....
-
Gyurma23
aktív tag
3200 ra vissza vettem köszi a segitséget

-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
meghivok valakit sörözni ha segit nekem ebben
helyileg 18ker..... -
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
megvan a 3.6 a procinak sikerült belőni amint megjön az uj hűtő viszem is tovább
de most igy max 75fokig megy fel prime95alatt 10 perc teszt után tovább ezzel a hűtővel nem igazán szeretném cibálni
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
-
Gyurma23
aktív tag
köszönöm a segitséget 4giga lenne a cél de természetesen nem ezzel a hűtővel, jelenleg 3.2-n megy rendesen stabilan 65fok körül

-
Gyurma23
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- (kiemelt téma)
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

helyileg 18ker.....