- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
katt777 #23398 üzenetére
igen állítsa be manual, nem a túlfeszre buzdítottam
1.4v elméleti maxról beszéltem mindennapra ami biosban állítva biztosan több mint a valóság
pl a giga lapok 0.08v-ot droppolnak a vtt-ből szóval még intel specen belül marad
ha auton hagyja a dolgokat akkor valóban kaphat valami érdekeset ajándékba -
katt777
félisten
Az égadta világon sehogy, csak arra kívántam utalni, hogy ha a gép jól van beállítva, akkor nagyon is meglátszik a teljesítményén. Ha nekem 10% gyorsabb kvázi ua. erőforrás-igénnyel, akkor én a sebességet választom.
Én nem tapasztaltam problémát, főleg lassulást HT ON (igaz, Dirt úgy el sem indul, de az újabb ATI meghajtókkal úgy sem). ATT-szal monitoroztam a kihasználtságot, és jobb még játékok alatt is HT ON, mert a játék vagy eloszlik 8 magra (ritka eset, de Wolfenstein ilyen), vagy használhat nyugodtan 4-et, mert a rendszerfolyamatok meg elmennek más szálakon, ergo inkább gyorsulást hozna, ha nem lennék irdatlanul VGA-limites.
babicsbalu: 1. hsz-ben a táblázatot nézted?
HSM: Coolink Corator jó lesz, kevesebből max. Scythe Mugen v. Hyper Z600 (ezt használtan is beszerezheted, mert ventimentes, biztosan nem romlott el rajta semmi), de 7500-ért inkább ne vegyél semmit, mert csak vackot kapsz.
adamssss: Nálam volt olyan beállítás, amely semmiféle RAM-beállítással, CPU/QPI/RAM fesz-játékkal nem volt stabil, de egy kis CPU-PLL emelés megoldotta. Ilyen esetben tehát lehet vele próbálkozni.
Qru: Nálam nem is 4GHz-en kellett játszanom a PLL-lel.
Miért javasolsz flashnek először is nem Intel-ajánlott feszt, másodszor meg akár annyit is? Az én 1600-as RAMjaim CL7-ben elvannak 1.2V-os QPI-vel!flash-: A másik topicban már ment válasz a kérdéseidre.
babicsbalu: Pedig ott van az.
subaruwrc: Én írtam neki, hogy maximalizálja a RAM és QPI feszeket. Volt már szó itt róla, és te vagy az egyetlen, aki nem tartja be az Intel-ajánlásokat, ami a te gépeden OK, de másnak, főleg friss i7 tulajoknak ne javasold azt, hogy feszeljék túl a cuccukat! Sztem.
Az meg tény, hogy a tuningramokat (értsd: 1066-nál gyorsabbakat) túlfeszelik a lapok, a QPI/VTT-t meg még inkább. Ezért is javasoltam flashnek, hogy azokat állítsa be kézzel, ne hagyja auto-n, később még kísérletezhet a lejjebb vételükkel. -
subaruwrc
félisten
válasz
scream #23392 üzenetére
miért kéne kevesebb fesz azonos órajelhez?
flash-
látom még nem igazán vágod az összefüggéseket
a GT az egy gigatexel érték az 1.35v meg egy feszültség, a kettő között nincs összefüggés olyan értelemben hogyha nem auton van a fesz a biosba akkor a lap sem állítja be magánakinkább használd alapon az egészet.
túlfeszeli ha auton hagyod a beállításokat
nem vágja tönkre, de nem kell auton hagyni, ez alapszabály -
flash-
veterán
válasz
scream #23394 üzenetére
oké csak mikor ilyen hozzászólásokat látok hogy
""Mint említettem, a RAM-feszhez és a QPI-éhez mindenképpen nyúlj hozzá, mert a nem szabvány (1066) RAM-okat minden X58 lap agyonfeszeli, ami tönkre vágja a procit.""akkor nem tudom hogy most ezek rám is vonatkoznak e,vagy csak a tuningosokra?
-
flash-
veterán
válasz
subaruwrc #23386 üzenetére
akkor ha 4800ra állitom akkor 1,35V lesz a qpi?
és különben tényleg érdemes beállitani ennyire?
Nem a tuning a célom,hanem a stabilitás.
vadiúj a lapom,minden alapbeállitáson van,de ugy vettem ki mások szavaiból hogy nem igazán jó alapon,de nem tudom miket és hogy állitsak -
scream
veterán
válasz
subaruwrc #23389 üzenetére
Ertem.
Es ha tegyuk fel 21 x 195 en hajtanam az i7et, akkor beallitom neki meg BCLK emelese elott a 6.400GT-t, ami a BCLK emelesevel megno, igy visszaveszem,de nem marad 6.400 csak 5.972 vagy valami hasonlo ... ez is eleg neki ?
a VTT nel csak a mV-t lehet allitani ? alapbol +100mV-t ad a lap, ehez kell hozzanyulnom ?
Tegnap mar ment 21 x 195on a proc, csak nem sikerult stabilizalni, esetleg probaljam meg,hogy PLLnek adok 1.84 - 1.86 V-t ?
Moist ugyebar 21es szrzohoz be van kapcsolva a +1 mag, de neha visszaveszi terheles alatt a szorzot 20asra, ezt iert csinalja ? inkabb apcsoljam ki es 19-es szorzoval probalkozzak ? (20ast is megprobaljam, vagy inkabb egybol 19 ?)
-
subaruwrc
félisten
válasz
scream #23388 üzenetére
tehat akkor az uncore nak min a RAM ketszeresenek kell lennie ?
6400gt az 3200mhz-nek felel meg
4ghz-hez elég
a qpi link igazából csak akkor befolyásolja a teljesítményt ha nagyon alacsony / 2000mhz / 3000mhz felett egészen 4000 ig nemsok jelentősége van mindennapi használatban -
scream
veterán
ASRock lapnal en sem talaltam QPI fesz beallitast Voltage Controlban sem, csak a GT-t lehet allitani...
Elvben ennek a GTnek kellene az uncore ketszeresenek lennie nem ?
ko-ko82 :
en mar 2 eve mugen 2-t hasznalok es a le/felszerelese kb 2-3 percet vesz igenybe, sokkal tobb ido mig az alaplapot kicsavarozom a gephazbol
-
ЯΞD
senior tag
köszönöm mindenkinek a válaszokat! Így már érthetőbb minden.
-
mpierre
veterán
válasz
flash- #23376 üzenetére
Lehet fordítva rákötni, de ahhoz már farigcsálni kell a csatlakozókat, vagy kalapáccsal a helyükre ütni...
Bár az utóbbi esetben a deszkából, meg a csatlakozókból nem sok marad. A tényleges válasz: Nem.
ΩМΞGΔЯΞD: Egy húzott 920; 930 minimum130 watt hőt fejleszt. Ezt kell elvezetni. A BT egy 2005-ös hűtő, nem biztos, hogy nem állná meg a helyét, de vannak kétségeim... húzott q6600 esetén se mutatott túl jó teljesítményt terhelés alatt.
-
Qru
MODERÁTOR
Egyszerűen gyenge a Big Typ. Mugen 2 vagy a Coolink Corator DS a tuti. Nem drágák és könnyen beszerezhetőek. Na meg persze veszettül jól hűtenek. Nekem volt mind a kettő az i7-emen, csak jókat tudok mondani róluk.
adamssss: Bevallom hogy fingom sincs, azt soha nem piszkáltam. A többiek talán tudják... Minden esetre ha +0,1-0,2V-al megtolod attól nem lesz baja a cuccnak.
mod:
flash-: QPI mennyi feszt kap? 1,35V-ot tolj neki, ilyen magas ram órajelen már nem árt...
Tápod tuti elég. Nekem az i7 920 alapon húzott GTX260-lal játékok alatt sem eszik többet 260-270W-nál többet (igaz HT off-al).
-
flash-
veterán
sziasztok
a leírásomban szereplő konfiggal van egy kis gond.
megnyomom a gép bekapcs gombját és nem csinál semmit,csak 2-3 másodperc mulva indul el a gép.
lehet hogy valamit rossz helyre dugtam?vagy valami nincs jól beállitva?
néhány dolog a biosból,hátha rájöttök valamire:itt van néhány beállitás,ezek közül valami esetleg rossz?:
Main:
Processor speed:
2933MHZ
cache size:8192KB
total memory:6192KB
Triple chanel memory modeddr3_a1
ddr3_b1
ddr3_c1
az mind 2048/533Mhz(ddr3 1066)OC Tweaker settings:
BCLK frequency:133 mhz
PCIE Frequency:100 mhzboot failrue guar enabled
spread spectrum autocurrent setting:22-4.800GT-2133MHZ-DDR3-1066
cpu ratio setting: 22xmp tech auto
profile 1: DDR3 1600 9-9-9-24 1.65VHardware health monitor:
cpu temreture:37 Celsius
m/b temeratura:30 celsiusvcore : 1.216V
+3.30V : 3.296V
+5.00V : 5.026V
+12.0V : 12.288V -
Cybertrone
veterán
Szerintem "kicsi", és ezt most ne ugy értsd hogy méretileg a mugenre 4 12-esventi fér rá kisseb vízzel ér fel az ereje! De mondhattam volna még a megahelms-t is neked csak azt nehezebb megszerezni kishazánkban, illetve a nochtua cuccok még nagyon jók, a legnagyobb modell kicsivel jobb is mint a mugen, bár az ára is borsosabb, szerintem a mugen lessz a te alternatívád!
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Cybertrone #23368 üzenetére
értem köszi Mugen 2-re gondoltam én is. De azért azt kommentáld már, hogy mért felejtsem el a Big Typhoont. Mi vele a gond? Vagy mitől nem jó az? köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
HT-s okfejtéseddel totál egyetértek! Én sem használom. Játék+net erre bőven elég a natív 4 mag alapon is (főleg, hogy csak egy GTX260-at kell kihajtania így is vga limitem van).
Ha meg nem segít a francnak fogyasszon többet.mod:
adamssss: Ez a pll áramkör állítja elő a CPU belső órajelét az FSB alap órajelből a szorzó segítségével. Nem kell piszkálni csak ha nagyon elakadtál 4GHz körül.
-
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a cpu PLL miért felelős, és tuning alatt érdemes e változtatni/emelni?
Köszi
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #23356 üzenetére
Niki Laudának igaza volt, versenyben senkit nem érdekel a második, ellenben én tuningban nem versenyzek.
A 10%-os dolog, meg ez a 20 perces okosság nem tudom hogy függ össze, de biztos.
A HT-t meg nem fogom használni, mert mostanában igazából csak net+játékra van a gép, arra meg lassít a HT, minek kapcsolnám be?
Arról nem is beszélve, hogy teljesen el tudja szúrni a terhelés monitorozását, valamint a prioritás kezelés is bajos HT-vel... Amint olyan feladat lesz, ami jelentősen kamatozik a HT-ből, garantálom, be fogom kapcsolni.
Amúgy nem fogok ezután se más Intel procit javasolni, 775 már kifutott, az 1156 meg szvsz egy kalap fos, az 1155 meg még meg se jelent...
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
Tudnátok segíteni abban, hogy milyen hűtőt vegyek procira? jelenleg e7500-om-van de a közeljövőbe szeretnék venni majd egy 920-ast (talán karácsony) jelenleg gyári hűtőm van és szeretném meghúzni és kihozni a maximum-ot. Na most azért ide írok mert olyan hűtőt szeretnék amit majd a 920-ra is tudok tenni és megfelelő lesz ha meghúzom... (gondolok itt valami univerzálisra) csak léghűtőre gondolok. Amit eddig kinéztem az a Big Typhoon 14PRO Esetleg vélemény?
-
scream
veterán
Nem hiszem el ... mar vagy 1 oraja megvan a 4 GHz csak meg nem akar stabil lenni, miondig Memory dumping-al elhasal ...
minek kene + fesz ?
-
scream
veterán
válasz
katt777 #23356 üzenetére
Hat ezekkel a beallitasokkal :
Problem size : 11530
Memory to use : 1024MB
Times to run : 50Most futtattam egy 250koroset
~1 ora 15 perc volt ...
hal'Isten az elotte levo 100 korosnel a 87iknel eldobta magat 3.8 GHz @ 1.168 melett , most 1.182v on ment le a 250es... majd meg probalgatom ...
-
katt777
félisten
Ahogy asszem Niki Lauda fogalmazott: a kutyát nem érdekli, mennyivel vagy második.
Nálam a videokódolás 2 órás film esetében szerkesztővel 20-22perc (MPEG2), ATI converterrel divxbe 8 perc (más konverterrel kb. 15perc). Pont 10% difi, ja.
Mindez 2.8GHz-en.
Ha csak 1 progim is húz hasznot HT-ből (márpedig több is van), nem fogom kikapcsolni a többi kedvéért, vagy hogy magasabb GFlopsokat kapjak tesztekben. Igazából azt kellett volna tanácsolnod, hogy ha valakinek nem kell a HT, vegyen más Intel procit, mert fölösleges az extra kiadás.
SzlobiG: Na, ahhoz kell szaktudás, hogy HAF házban valamit felforraljunk.
babicsbalu: Te, figyu már, milyen LinX-beállításokkal fut az a teszt, hogy az 50-et ki tudod várni?
-
scream
veterán
Ma vegre elkezdtem probalgatni procit ... nem is olyan nehez ez ...
ennyi lett a mai vege, szerintem lesz meg ettol jobb ... :
3.8GHz @ 1.168v - 50koros LinX - without error (150est nem vagyok kepes kivarni ...)
Ez milyen eredmenynek szamit ?
-
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #23343 üzenetére
Nem LOL, hanem komoly...
Tényleg rá lehet...
Egy hosszú, finom-menetes csavarral: tökéletes. -
Qru
MODERÁTOR
Erről a hajszárítóról az jutott eszembe, hogy kimostam a TRU-t, és hogy gyorsabban megszáradjon a borda hajszárítóval szárítottam hosszasan. Majd megfogtam a TRU talpát... Akkor tudatosult bennem hogy a HeatPipe mindkét irányba működik.
Majdnem eldobtam a vasat.
-
DigitXT
félisten
válasz
Cybertrone #23332 üzenetére
mindíg elmászkált
Rá lehet csavarozni ventit (megfelelően elforgatva) a borda lamellái közé... -
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #23336 üzenetére
Még a hajszárító lehet jó ötlet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #23332 üzenetére
-
Cybertrone
veterán
1.60v-on mennek most a herculesek, 1620mhz 7-7-7-21-es időzítéssel, és nekem is kézmelegek, még az elejjén probáltam ventit odabiggyeszteni, de egy mindíg elmászkált, a másik meg nézegettem és ézmelegnek tünt tehát most pucin vannak de eddig mentek bízom benne hogy ezután is menni fognak! Amugy megvagyok velük elégedve ahhoz képest hogy dual ch-s ramok nekem 3 van belőlük, és nagyon jol megértik egymást, cl10-es kiszerelés mégis vígan mennek cl7-ben, igaz 1600+mhz-en de nem is kell több i7 mellé véleményem szerint! Mondjuk az is igaz hogy itt nem ragasztva vannak a bordák...
hanem kis fémcsiptetőkkel a végeken, és gondolom az alatt van a hőelvezető csík végig az ic-k mentén!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #23330 üzenetére
Ezt én sem értem, az OCZ-m nekem is melegedett rendesen, a mostani Corsair meg jó ha kézmeleg azonos frekin. Igaz az OCZ-nek 0,1V-al több kellett de az nem indokolna ekkor hőfokkülönbséget.
-
Cybertrone
veterán
válasz
SzlobiG #23326 üzenetére
Nekem az aurórában sincsenek melegedési gondjaim, mnonjuk ez a nagyobb az 570-es verzion... Bár ahogy nézem a herculeseken nagyobb a borda, nemtudom az OCZ miért ilyen kis semmiséget biggyeszt oda
Mrdevil:
ÁÁÁáááá te beteg vagy gondolom ez az álom ... ennyhén szimulátor föggő egyéné lehet, drive rulz -
Qru
MODERÁTOR
válasz
gamek!ller #23318 üzenetére
Ez nem az én napom látom már...
Keldor papa: Toljad!
mod:
peete88: 2 Ft-ot se ér, nem hogy 5k-t! 930 bőven elég.
-
SzlobiG
félisten
válasz
keIdor #23309 üzenetére
Na akkor csak meglett a probléma.
De HAF-ba, hogyan tud átforrósodni? A haf előtti házamba nekem is volt venti a ramok felett mert nekem is forrósodtak rendesen, de a haf-ba semmi gond, bár a g.skillen normális borda van az OCZ-s lemezeket ismerem nálam is volt egy amin jött le, nem tudom egy ilyen gyártó miért tesz rá ilyen hulladékot.
Amúgy hiába nyomtam össze egy ideig tartott aztán megint elengedte, levált a ramról.
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #23317 üzenetére
"Az 1200CL6 eredményeidet az 1600CL7 is lemossa..."
Hát az a szűk 10% difi a ramsebességben 4Ghz-es CPU-val, az aztán minden, csak nem lemosás...
Nem azt mondtam, hogy az 1866 nem gyorsabb, hanem hogy éppenhogycsak, és hogy emiatt egyáltalán nem éri meg +pénzt áldozni rá.
"Mindenesetre ha már 1600MHz-es RAM-okat vettem, menjenek is azon, egy hosszabb videókódolásnál biztosan nem kevés időt jelent az a néhány ns is, amellyel gyorsabb az 1200CL6-nál és a többinél."
Hát nem tudom, ha én nekilátok videótkódolni, akkor annyira leszarom, hogy 1 óra múlva van kész, vagy 1 óra és 6 perc alatt....(Ez a 10% difi, ami az elméleti maximum, amit nyersz pl. 1200@CL6 és 1600@CL7 között)
Én semmit nem butítottam az 1200@Cl6 tesztnél, csak a fő időzítéseket, a többi auto...
Amúgy 1333-ban is bírja az én kitem a CL6-ot:[link] Igaz, itt nem húztam fel az uncore-t, azért lassabb everestben az 1200@CL6-nál. Viszont nyugodtan rámutathatsz a CPU-tweaker-képen, melyik időzítés van butítva, mert biza egyik sem.
HT-t pedig én is fogok használni, amint olyan dolgom akad, amihez szükséges. De jelenleg sajnos döntő többségben használok olyan alkalmazásokat, ahol a HT semleges vagy hátrányos, ezért marad nálam kikapcsolva. De én mindig is azt tanácsoltam aki kérdezte, hogy nézze meg milyen progikat használ, és ennek fejében döntsön. -
peete88
tag
Üdvözlet!
Olyan kérdésem lenne hozzátok Intel® Core i7 950 és a Intel® Core i7 930 között annyi csak a különbség csak az a 260 Mhz van. Szerintetek meg ér ez a differencia plusz 5k?
-
scream
veterán
Na , vegre elkezdtem a CPU tuningjat, jobbanmondva elkezdtem volna, de amint beleptem a BIOSba el is bizonytalanodtam rendesen ...
Eletemben meg nem lattam sem AsRock sem i7es BIOSt , foleg nem egyutt. Sok fura allitasi lehetoseg van
Viszont nem talaltam a QPI Link szorzojat fixalni lehet 36ra ... na mindegy nezelodok tovabb neten...
-
katt777
félisten
válasz
subaruwrc #23296 üzenetére
Hát, ha addig élsz, mint a RAM-ok, tuningolhatsz még az aláírásomban szereplő paraméterek eléréséig.
(Ott van már egy ideje.
)
HSM: Hogyan nyírnád ki az uncore-t normál feszültségekkel?
ns-okkal lassabbak a CL+ tesztjeid!Az 1200CL6 eredményeidet az 1600CL7 is lemossa, akkor nyilván az 1866 még inkább. Mindenesetre ha már 1600MHz-es RAM-okat vettem, menjenek is azon, egy hosszabb videókódolásnál biztosan nem kevés időt jelent az a néhány ns is, amellyel gyorsabb az 1200CL6-nál és a többinél. Jut eszembe, az én OCZ-im el sem indulnak CL6-tal, vagy csak nem vettem olyan lassúra, hogy elinduljanak.
HT-t meg használok, ha már van. Van, aminél jól jön, videokódoló pl. eszik belőle. Egyébként meg én úgy láttam, hogy a RAM-sebesség sokkal többet jelent, mint az időzítések, legalábbis i7 konfigokban.bim: Bakker, akkor nekem szerencsém van a Platinumokkal! Nem hajlik a lemezük, és nem is forrnak föl.
-
gamek!ller
őstag
válasz
keIdor #23313 üzenetére
Nekem is lefutott most szépen. Venti nélkül a 10. körnél fagytam, de tettem rá egyet és ez lett a végeredmény. Most megyek, tolok egy bc2-őt. Ha fagy, akkor álljon az ablak alá akinek kell a gépem.
-
keIdor
titán
válasz
gamek!ller #23312 üzenetére
Ja hogy csak úgy alapból? Passz... de most lefutott szépen.
-
keIdor
titán
Leülhetek, 1-es!
Megvan a gond! Túlmelegedés... Pi után megfogtam a ramokat, és melegek voltak, igaz nem égetett, tehát valahol 60-70°C környékén lehettek, ami nem sok. De!
A borda, vagy inkább nevezem ezeket vacak kis alumínium lemezeknek egy kicsit meg vannak hajolva. Tehát durván leírva U alakúak. De csak annyira, hogy a két-két legszélén lévő IC-hez nem érnek hozzá már. A ragasztó elengedte, mert látni, hogy ilyen takony szerűség van az IC, mert a lemezek között. Ezek gondolom már elérhették a 90°C is, amitől fagyott a gép.Most raktam oda egy ventit és szépen lefutott a HyperPI.
Erre gondolhattam volna előbb is, EPIC FAIL!
Most jó nagy amatőrnek tartom magam.
Egyébként mivel nyomjam vissza a bordát a ramokra? Tehát, hogyan szedjem le úgy, hogy ne jöjjön vele együtt az IC és mivel ragasszam vissza?
-
Sefi84
senior tag
válasz
mpierre #23300 üzenetére
Össze szedtem az eddigi eredményeket és arra jutottam, hogy nincs értelme egyenlőre 1600-nál feljebb járatni a memókat!
Akkor a leghatékonyabb a memó uncore páros ha BCLK-val megegyező azaz 10X szorzóval mennek értem ez alatt 160X10=1600Mhz-es memó.
Persze mindenki úgy használja ahogy gondolja/tudja!
Pár eredmény!3200Mhz 1600 CL9
3200Mhz 1600 CL8
4200Mhz 1600 CL7
4410Mhz 1680 CL9
3400Mhz 1700 CL9
3600Mhz 1800 CL8
4000Mhz 1910 CL8
4200Mhz 1910 CL8
3200Mhz 1920 CL8
3200Mhz 1920 CL9
4050Mhz 1930 CL7
4100Mhz 1950 CL8
4000Mhz 2000 CL8
4200Mhz 2000 CL8
3970Mhz 2088 CL9
4410Mhz 2100 CL9
4450Mhz 2120 CL8
4510Mhz 2150 CL8Remélem segítettem egy kicsit dönteni ki mit vegyen, mit szeretne kihozni a cuccból, de 1866Mhz-es memóknál nem érdemes nagyobbat venni, mert a procik nagy része csak ezeket képes kihajtani 24/7-re vagy ezt sem
-
yako
tag
válasz
quasarus #23259 üzenetére
Nagyon szívesen!
Konfig az adatlapomon. A hűtővel teljesen elégedett vagyok, a konfig szerintem erős közepes adottságokkal rendelkezik. 3,8on (200*19, HT Off) használom 1.26875-el, ment 4,2őt 1.36-1,37 körül. Ekkor nyár volt, és 69-74 celsius körüli eredményeket produkált a cucc.
A RAMok is szépen mennek itt. -
HSM
félisten
válasz
mpierre #23300 üzenetére
Ha a winrar-ra gondolsz, annak erős proci és erős ram is kell, hogy jól fusson... Bármelyik nincs, vége... Viszont elég nagy az OS-ek, verziók, HT ON/OFF közötti difi, és így, hogy nem emlékszem pontosan a teszt egyéb körülményeire, így bukó az összehasonlítás, sorry, csak ez a három eredmény mérvadó egymáshoz képest, mert ugye ott a körülmények pontosan egyeztek... Sajnos nagyjából egy éve készült, rég volt már, ráadásul 32 bites Vistán, ha nem tévedek...
Az everest eredményed teljesen rendben van, picit visszahúzza a ramod az uncore-od, ha jól látom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest