- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
subaruwrc #23389 üzenetére
Ertem.
Es ha tegyuk fel 21 x 195 en hajtanam az i7et, akkor beallitom neki meg BCLK emelese elott a 6.400GT-t, ami a BCLK emelesevel megno, igy visszaveszem,de nem marad 6.400 csak 5.972 vagy valami hasonlo ... ez is eleg neki ?
a VTT nel csak a mV-t lehet allitani ? alapbol +100mV-t ad a lap, ehez kell hozzanyulnom ?
Tegnap mar ment 21 x 195on a proc, csak nem sikerult stabilizalni, esetleg probaljam meg,hogy PLLnek adok 1.84 - 1.86 V-t ?
Moist ugyebar 21es szrzohoz be van kapcsolva a +1 mag, de neha visszaveszi terheles alatt a szorzot 20asra, ezt iert csinalja ? inkabb apcsoljam ki es 19-es szorzoval probalkozzak ? (20ast is megprobaljam, vagy inkabb egybol 19 ?)
-
scream
veterán
ASRock lapnal en sem talaltam QPI fesz beallitast Voltage Controlban sem, csak a GT-t lehet allitani...
Elvben ennek a GTnek kellene az uncore ketszeresenek lennie nem ?
ko-ko82 :
en mar 2 eve mugen 2-t hasznalok es a le/felszerelese kb 2-3 percet vesz igenybe, sokkal tobb ido mig az alaplapot kicsavarozom a gephazbol
-
scream
veterán
Nem hiszem el ... mar vagy 1 oraja megvan a 4 GHz csak meg nem akar stabil lenni, miondig Memory dumping-al elhasal ...
minek kene + fesz ?
-
scream
veterán
válasz
katt777 #23356 üzenetére
Hat ezekkel a beallitasokkal :
Problem size : 11530
Memory to use : 1024MB
Times to run : 50Most futtattam egy 250koroset
~1 ora 15 perc volt ...
hal'Isten az elotte levo 100 korosnel a 87iknel eldobta magat 3.8 GHz @ 1.168 melett , most 1.182v on ment le a 250es... majd meg probalgatom ...
-
scream
veterán
Ma vegre elkezdtem probalgatni procit ... nem is olyan nehez ez ...
ennyi lett a mai vege, szerintem lesz meg ettol jobb ... :
3.8GHz @ 1.168v - 50koros LinX - without error (150est nem vagyok kepes kivarni ...)
Ez milyen eredmenynek szamit ?
-
scream
veterán
Na , vegre elkezdtem a CPU tuningjat, jobbanmondva elkezdtem volna, de amint beleptem a BIOSba el is bizonytalanodtam rendesen ...
Eletemben meg nem lattam sem AsRock sem i7es BIOSt , foleg nem egyutt. Sok fura allitasi lehetoseg van
Viszont nem talaltam a QPI Link szorzojat fixalni lehet 36ra ... na mindegy nezelodok tovabb neten...
-
scream
veterán
Hali!
Vegre sikerult osszeallitani a konfigomat ...
Q9550utan egyelore nincs tul nagy valtozas ...
Nem tudom mire szamithatok ettol a procitol, X58 Deluxe lapot sikerult szereznem , SuperTalent RAMot es egy i7 920at (D0).
Az alaplap defaulton 1.232v -ot ad neki, huzni egyelore ma meg nem fogom , csak holnap, csak erdekelne ,hogy ez jelent-e valamit
Mik a tanacsok, tapasztalatok ?
-
scream
veterán
920-asok közül milyen FPO-s jól tuningolható?C0-ás steppinges mennyire bírja a tuningot?
-
scream
veterán
sziasztok!
lehetséges hogy nemsokára egy i7 920as procinak leszek a tulajdonosa
és volna pár kérdésem
Mugen 2 elég a hűtésére?
tuningnál ugyan arra kell figyelni mint pl Wolfiknál ?
itt is a VID+10% a legmagasabb ajánlott fesz ?
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Politika
- Trollok komolyan
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11