Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
Jah aztán meg elmegy az illető a rendőrségre feljelent önbíráskodásért, és még szarabbul jársz... lehet többet kéne fizetni mint amennyivel az illető tartozik, és még felfüggesztett is lehet a vége számodra... Csak gratulálni tudok! Ez nem amerika hogyha valaki betör le lehet lőni, itt a betörőnek, és egyépként az elkövetőknek lassan több a joga mint annak aki károsult!

Mellesleg magára valamit is adó ember nem jáccik privát behajtót, hanem mint ahogy a kolléga is csinálta jogi útra tereli a dolgokat!
-
Sefi84
senior tag
-
Cybertrone
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
Persze ha mindenből a legjobbat veszed horror áron van, de ha ugy csinálod mint ahogy én, félig home made akkor nagyon kölcséghatékonyen ki lehet építeni, mint ahogy a fenti képeken láccik is!
Persze majd beszerzek egy kiegyenlítőtartájt de most teljesen jol megy, a gép hátulját ugy sem látom , akinek meg nem tetszik az ne nézzen mögé
, de jo tudni hogy 4ghz-n megy 24/7 a cpu, és nem fő meg még nyáros sem... 
PL a tody blokkban kelemesen csalódtam jobban hűt mint gondolná az ember, személyesen todyval beszéltem mailoztam és ő mondta hogy a 10-20k-ért vehető márkás blokkok is ugyan ezt tudják csak a nevet meg kell fizetni!, én ezt a rendszert oda merem tenni bármejk übergazdag f*szkalap rendszere mellé, kicsit home made ugyan, de legalább havi fizuből lett összerakva!
(manapság ez nagy szó!) -
Cybertrone
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
Parancsolj kérlek! Ahol monitorostol van a gép ott még a mugen 2 volt benne az a víz előtt volt!
A billentyűzetet ne báncsátok nagyon hozzám nőtt anó 2k volt a bolti ára ez az egy ami nem lett cserélve
Elsőre mondjuk a radin a ventik, és a kiegyenlítőtartáj gányolásnak tűnik, de tudjátok mikor magadnak csinálod, és beíndítod megy az felér bármilyen dologgal ezzel igy voltam én is, és olcson szerettem volna megcsinálni 
képek -
troly
tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Szia!
Volt 1866-os XMP-s memóriám és nem kellett állítani semmit hozzá GIGA lapban.
Csak belőtted az profilt és az Uncore-t is beállította hozzá az időzítésekkel és feszekkel együtt.QPI fesz, memória stb.Ez egy Kingston kit volt, három csatornás.
Lehet asusnál kell még állítani.Mit ír az alaplap leírása?
Csak mert mint mondják ez az XMP lényege hogy nem kell állítani. -
Henk
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
Egyelőre csak egy kósza ötlet volt mert kinézetre megtetszett a lap de nekem nagyon régóta csak Giga lapok voltak és azokat ismerem. Még nézelődök meg remélem, hogy valaki tud érdemi információval szolgálni róla.
más: nem akar valaki Prolimatech Armageddon-t venni? Van egy az apróban szívesen kipróbálnám aztán mehetne az új tulajhoz.

-
mpierre
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
85-90°C maghő felett ne menjen tartósan, ha lehet.
Ööööö, hivatalosan ha deszkát cserélsz alatta, akkor újra kell regelni, már ha win 7-ről van szó. Szerintem, meg csak a kiegészítő szoft.okban van eltérés. Tehát nem okozhatna olyan nagy gondot, ha mind x58-as volt, ha nem az más kérdés. Akkor újra kéne rakni...

Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo TAB M11 tablet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de jo tudni hogy 4ghz-n megy 24/7 a cpu, és nem fő meg még nyáros sem...