- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
Masaki #25184 üzenetére
Meg kell zabálni, milyen szép szeme és cuki fülei vannak! Biztos vagyok benne, hogy ezt a döntésedet nem fogod megbánni.
Anyósomnak volt egy hasonló cicája, őrá a Füles név ragadt. Most 19 éves a cica, és bár már kissé háklis öregúr, szuper jó természettel bír. Amikor először aludtam ott 16 éve, arra ébredtem az éjszaka közepén, hogy kb. 3 centiről bámul az arcomba, és amikor kinyitottam a szemem, kedvesen rámnyávogott. Én úgy pattantam fel, mint az órarugó, és mivel a feleségem otthoni szobája félig tetőtérben van, szörnyen bevertem a fejem a ferde falba. Előtte nem nagyon volt tapasztalatom benti cicákkal, és az igazat megvallva, nem ekkor döntöttem el, hogy egyszer lesz macskám... Most valahányszor meglát az öregúr, nyekeregve nyávogva jön oda, mászik az ölembe, és nem érdekel, hogyan karmol és nyálaz össze, neki már mindent szabad.
-
-
Astroboy
őstag
válasz
SoulReaver #25182 üzenetére
Ne is mondd...
Miénk még 1 évesen 2013-ban megélte az "utolsó havat", emlékszem milyen boldogan száguldozott mikor kiengedtük...2 percig...aztán rájött, hogy hideg a tappancsának és ajtóstul jött haza.
De az emberekre is jótékony hatással lenne szerintem, és most nem kizárólag a magamfajta hób.zikra gondolok, akik még nyár nélkül is ellennének, hanem inkább úgy általában mindenkire.
Mégiscsak jobb egy januári reggelen szikrázó fehérségre ébredni, mint a száraz és rossz levegőjű monoton szürkeségre ami mostanában van telente...A természetről már nem is beszélve.
-
Astroboy
őstag
válasz
SoulReaver #25179 üzenetére
De jól mutat ebben a kék fényben.
Az nem pocak, hanem felkészülési tartalék kérem - lehet végre lesz telünk?
-
Szevam
senior tag
válasz
baloghgabor #25163 üzenetére
Ahham, köszi az infót. Cuki a macsek
. Eddig a vörösökről azt hallottam, hogy kevésbé emberbarátok a foltosok és sztenderd csíkosok pedig inkább emberbarátok.
-
-
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Szevam #25162 üzenetére
Genetikai okai vannak. Az a gén, ami a piros cirmos színt IS hordozza, fiú Cicáknál fordul elő. Persze azért akadnak piros hercegnők is. Nekem is van egy, éppen gyogyulófélben van. 😽
A háromszínű és teknőctarkák meg éppen lányok, kivéve akik nem. 😸 Dagi Cicámat jópár éve találta a gyerek az erdőben, na, Ő is fiú Cica. 😺
-
Szevam
senior tag
válasz
baloghgabor #25155 üzenetére
Jól értem, hogy a piros cirmos cica fajta inkább fiú szokott lenni? Ez eléggé furán hangzik. Ennek van a valami oka?
-
MutantZombie
tag
Nagyon aranyos macskák sorakoznak itt.
A vörösekről viszont eszembe jutott Pinky (hanggal érdemes)!
És ezek után vár az a feladat, hogy megfogjam a macskát...Mondjuk az elmúlt 1 hétben nem csepegett a macskám hüvelyéből váladék, de félek nem múlik el ilyen egyszerűen, vagy más betegség is produkál hasonlót.
Nem tudom hogyan kellene az állathordozóba becsalni, mert az étel/finom falatokat csak az elejéről veszi el, annyira nem megy bele, hogy rá lehessen zárni, a hátsó két lába, mindig kint van. -
atosan
veterán
válasz
baloghgabor #25155 üzenetére
-
-
-
Astroboy
őstag
válasz
Masaki #25142 üzenetére
Egyik sem az, amíg csak egyfélét kóstolt életében.
Ha most a Prevital nyerő akkor nem hibáztál, hogy többet vettél belőle, elég jó ár/érték arányú eledel. Pláne, hogy már ismeri és megeszi.
Alapvetően mi itt a topikban a Whiskas és Friskies nedves termékeit nem szoktuk ajánlani, mivel az árazásuk legalább olyan magas mint az ízfokozó mennyisége ami bennük van.Igazi ellentmondás, hogy bár a 100%-os hústartalmú és méregdrága eledelek táplálás szempontjából a legmegfelelőbbek lennének, ezek a dögök sokszor rájuk se néznek...hogy miért?....mert már kóstoltak finomabbat(és valószínűleg olcsóbbat)
Érted na.
-
Astroboy
őstag
válasz
Masaki #25135 üzenetére
Nagyon ne vásárolj be előre egyik kajából se, mert ha nem eszi akkor rajtad fog maradni.
Egy benti házi cicának bőven elég a napi ~2x100g (mellette száraz táppal és friss vízzel), de majd ha már nálatok lesz úgyis kitapasztaljátok.
Ha többet raktok ki ott fog megromlani, a macskák nem kutyák, hogy hányásig egyenek, náluk lehet bármennyi kirakva akkor is csak annyit esznek amennyit kívánnak.Bútorból én is a másodikat választanám, több lehetőséget ad a ganajkodásra + könnyebb lesz majd cserélni az elemeken a borítást, miután a fekete démon leszázalékolta.
-
válasz
Masaki #25135 üzenetére
szerintem jó lesz, ami nálunk van: reggel 7 és este 8 óra a kaja, napközben ami ottmaradt, valamint a kötelező kicsi nasi, pl csirke-sonka.
Az adagok szerintem jók, mivel hajlamosak bezabálni mindent, amit érnek. A szobacicáknál különösen figyelni kell erre!
Gigi (kb. 6kg) kap naponta 2*85g nedveset, valamint szárazat. A Nedveset nem vesszük el ha megmarad sem, megeszi késöbb.
Kissy (3,5kg): Vesebeteg, ö naponta 85g nedveset kap (KattoVit levest), valamint a száraz ott van neki is végig.A lényeg viszont: Figyelj a szokásaira, és reagálj rájuk. Minden macska egyéniség, és nem csak öket kell a mi igényeinkhez formálni, itt-ott kell engedni nekik. (nem is mindig lehet)
-
válasz
Masaki #25109 üzenetére
Nagyon aranyos árnyék, legyetek boldogok egymás mellett!
Egy tanács: legyél egy kicsit "gonosz", és biztosítsd be a jövődet:
Legyen rendszer! A cicuk imádják a rendszerességet. Ha egy pár hétig meg tudod állni, hogy akárhogy nyafog is, csak adott időben kap reggel-este enni, utána már kevésbé lesz gond.
Az éjszakai zoomie-k meg bújások ellen nincs mit tenni, mivel ezért is imádjuk őket!!! -
Akelaus
senior tag
válasz
Freddy76 #25122 üzenetére
Enyém ráfeküdt egy darab szivacsra, amiből ki kellett vágni az ép részeket. Kb. egy négyzet alak volt ami maradt. Szigorúan oda feküdt, a vonalak közé. 🤗😂
Masaki: nagyon ne vegyél neki játékokat. Nálam is csak a kis egerét dobálja, az IKEA patkányt gyilkolja, a 6ezres okos golyót le sem sz.rja. Wc papír guriga még amivel néha néha. Ja, és madzag.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
baloghgabor #25120 üzenetére
Nálunk is megvan a doboz, amiben érkezett. Időnként belefekszk és rágcsálja a szélét.
-
Freddy76
addikt
válasz
baloghgabor #25120 üzenetére
Ne is mondd. Vasárnap vettünk a lányomnak három pár cipőt (egy benti tornacipő, egy kinti tornacipő, és egy cipő, mert tornaórán kívül is kell). A két macska teljesen megkergült, amikor meglátták a dobozokat. Kivettük a cipőket, majd elkezdtek mindketten ugyanabba belemenni (tök egyforma volt a három doboz amúgy), és el is kezdtek balhézni. Végül mi léptünk közbe, az egyik macskát betettem az egyik dobozba, a másikat betettem a másikba, amin pedig összevesztek, azt kidobtam. Néha szeretném, ha tudnának beszélni, de aztán inkább rájövők arra, hogy nem akarom tudni, mi jár a fejükben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- Profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest