Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz MittuDomain_ #4099 üzenetére
én még a kávé topikon vagyok
-
iatti
aktív tag
de hogy a témánál maradjunk.egy komoly kérdéssel nyitnák a kések világában.német barátomtól kaptam pár sonesta kést/garázs takarítás szerintem /én nem sok jót nézek ki belőlük,meg kevés az infó a neten. mi a véleményetek róla?
-
iatti
aktív tag
válasz MittuDomain_ #4096 üzenetére
de jó volna kifényezni így egy-két d4s-t/bocsi,lámpa szekció /
-
MittuDomain_
őstag
Sajnos amit írtál, az is azzal kezdi a leírást, hogy 7CR17 acél, és a többi csak minta rajta. Csak tekerj kicsit lejjebb, de nem kamuzik, jó nagy betűkkel írja.
Ha komolyan gondolod, a "QING" szóra keress és azok között nézelődj. Ha van ali app-od, óránként lehet szerezni 20-3USD kupont. Ill. app-ból olcsóbb is pár centtel. Így egy weboldalon 25$ kés megáll 21 körül.
Mindenképpen Santoku kellene? (A linkelt is 2db-os kés szett, egy általános meg egy séf kés...)Én aug. 31-én ezt az általános kést rendeltem, mindenféle trükkel 12,94USD/3.921,- Ft lett a vége. (Éljen a rendeléses táblázat...)
Egyébként parancsolj, van háromféle santoku is damaszkolt eljárással 21-22USD között, ami ha van kuponod, lemegy 18-ra, az már igen jó ár.
Ha nincs nyél fétised, inkább a 7'"-t vedd közülük, jobban használható. Ez a legkevésbé igényes, de a penge benne ugyanaz.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
ben-ga
tag
válasz MittuDomain_ #4093 üzenetére
Köszi, ez szép amit linkeltél. Mikor van 20 körül?
ilyen szett is jó lehet? (persze tudom, h ez nem rendes) -
Digitalpimp
senior tag
A 7cr17 már elég jól használható acél, ha nagyon sokkal többet nem szánsz rá, vehető. Csak a 3 cr-t meg a 420-ast kerüld, mert az nagyon az alja.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
MittuDomain_
őstag
Most megfogtál, legközelebb nem tőmondatokban beszélek.
Az "alap" VG10 magos, damaszkolt acél Santoku az, amire gondoltam. Ez amit linkeltél nem biliacél, de nem sokkal több egy jobb minőségű táblalemeztől kivágott cuccnál.A linkelt most 34USD, de csak fogtam egyet a rendesek közül. Ezt ali szülinapon le lehet nyomni 20USD alá, de az alá szint lehetetlen.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
ben-ga
tag
válasz MittuDomain_ #4090 üzenetére
-
ben-ga
tag
Sziasztok!
Szívesen vennék ötleteket, nem vagyok járatos a kések között...Első körben a santoku formára gondoltam 4.8-7" között láttam sokfélét, ennél nagyobbra nincs szükségem.
Napi használatra, de nem profi célokra (porcelánon nem használnám ), ezért nem áldoznék rá sokkal többet 10$-nál, csak ha meggyőző használati érvek lennének. -
Paulie86
tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki csináltatott már egy késkészítős projekt keretében például DLC bevonatolást valamilyen céggel? Tudnátok ilyen helyet , ahova el lehet küldeni pengéket és ahol foglalkoznak is ilyen kis tételekkel magánszemély részére?kössz
üdv -
Digitalpimp
senior tag
válasz Lacerta #4083 üzenetére
Az árba sok minden beleférne minden területen, de akkor kevesebb lenne a profit!
Az Oakley-nak se fér bele a több tízezres szemüvegekhez egy 1 dolláros kemény tok. Csak a kis szövet tatyó. Nevetséges."...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
MODERÁTOR
válasz Donki Hóte #4082 üzenetére
Sok esetben?
Kiesik?Én erről az egyről hallottam eddig (simán lehet gyártási hiba is), és nem kiesésről volt szó, hanem lötyögésről.
Nem kell a népköltészet. -
Lacerta
aktív tag
válasz Donki Hóte #4082 üzenetére
Nekem minden kínai bicskámon használtak csavarrögzítőt.
Meglep, hogy a PókKés nem jutott el eddig. Az árba sztem beleférne. -
veterán
válasz vendingo #4080 üzenetére
Amíg a
gazdag sznobokjó minőségre törekvő igényes vásárlók megveszik az eredeti Spyderco bicskákat, addig nincs veszélyben a márkaNem számít, hogy sok esetben kiesik a penge a kilazuló csavarok miatt, amíg van csavarrögzítő ragasztó, addig töretlen a márka hírneve
#4081 lugosi: Inkább legyen a penge nehezen kinyitható, mint essen ki a bicska testéből
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
MODERÁTOR
válasz Donki Hóte #4079 üzenetére
Ja, legfeljebb alig lehet kinyitni.
-
vendingo
veterán
-
veterán
-
vendingo
veterán
Spy-on mindig kilazul a csavar és lötyög a penge. Mi erre a megoldás?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
gyapo11
Topikgazda
válasz bghistvan #4073 üzenetére
Figyelj oda, hogy a követ ne lehessen annyire feltolni, hogy rámenjen a penge oldalára, mert összekarcolja. Addig se lehessen húzni, hogy lelépjen az élszalagról, mert akkor meg azt teszi tönkre. Szóval a kő mindig legyen az élszalagon. Többféle kivitelben lehet találni, ha nics gyárilag megoldva ez, vagy nincsenek ütközők, akkor valahogy tegyél rá.
Ha hosszú kést élezel rajta, akkor több befogás kell.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
bghistvan
senior tag
Köszönöm mindenkitől a sok tanácsot és építőjellegű hozzászólásokat, nagyra értékelem, rengeteget segítettetek.
(penge befogásos Lansky mellett döntöttem)
-
gyapo11
Topikgazda
válasz bghistvan #4067 üzenetére
Bármilyen acélnál is keményebbek a kövek szemcséi, tehát lehet velük élezni. Keményebb acél persze tovább tart, és nem mindegy a nyomóerő sem. A spyderco-féle ferde köves megoldásoknál nem tudsz akkora erőt kifejteni, mint a lansky-féle befogott pengével.
A másik meg, hogy jó a ferde köves ötlet, hogy csak a függőlegest kell tartani a pengével, de nem tudod olyan pontosan tartani, mint ahogy a lansky. Vagyis az élszalag kicsit konvex lesz, de ez pusztán szépészeti kérdés. Nekem nincs ferde köves élezőm, de én azzal is úgy csinálnám mint a fiskars két kerámia korongossal, hogy először kövön kialakítanék egy kicsivel kisebb élszöget, és utána már csak simogatva az élet, ott már csak minimális anyagot kell leszedni.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
lomposfarkas
tag
válasz bghistvan #4051 üzenetére
"Érdemes egyáltalán házilag nekiesnem, vagy vigyem szakihoz? "
Persze hogy érdemes. Vacak késen érdemes gyakorolni. És kell is gyakorolni, mert elsőre, de másodikra sem lesz jó Biztos linkelték már ezeket:
http://kesportal.hu/2009/01/29/elszalagos-kesek-kezi-elezese/
http://kesportal.hu/2010/11/16/a-fenes-rovid-osszefoglalasa/
http://kesportal.hu/2015/02/05/a-konvex-elu-kesek-kezi-elezese/
http://kesportal.hu/2011/09/26/keselezes-de-mivel/ -
MODERÁTOR
válasz bghistvan #4067 üzenetére
A VG10-zel kapcsolatos kérdésre nem tudok válaszolni, mert nincs egy VG10-es késem se. Hátha más tud ebben segíteni.
A másik Lansky élező egy másik koncepció, erre utaltak a srácok lentebb, hogy van a másik szisztémájú Lansky élező aminél nem áll fenn az a veszély, hogy lekerekíti a hegyet, de én személy szerint ettől nem tartok, nekem nem történt még ilyen. Ezen kívül a turn box nagyon kézreáll, és magától értetődő a használata, egyszerű de jól működő megoldás, én nagyon szeretem.
-
gyapo11
Topikgazda
Jó a felvetés, szerintem elég nehéz pont addig húzni a kést, hogy pont a hegyénél megállni, amikor a penge hegye éppen a kör érintőjéhez ér. Mert onnantól már le fogja gömbölyíteni.
Ebben sokkal jobb a tologatós Lansky vagy valamelyik másolata, mert azzal a hegyet is tökéletesre lehet csiszolni a megfelelő szöggel. Viszont ráfog a pengére, ennek nyoma maradhat, esetleg egy celluxszal leragasztani a pengét ott ahol megfogja a befogó.
A bőrön is lesz élveszteség, mégpedig a penge oldala és az élszalag találkozásánál, azt fogja legömbölyíteni. Egyébként az élet is, de az nem baj, viszont ha valaki szép élszalagot akar, akkor ahhoz hozzátartozik az említett él is. Ezt pedig csak gépi vezetéssel lehet tökéletesre kialakítani, vagy sok év gyakorlattal, úgyhogy marad a vizes köszörű, amire bőrkorongot is föl lehet tenni. Sajnos ez a legdrágább is, talán a Spyderco tud versenyezni vele árban.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
MODERÁTOR
válasz bghistvan #4061 üzenetére
Ne stresszelj rajta hogy megkarcolódik a penge, néha ez a használattal jár.
1. szerintem az olcsóbb is jó. Nekem a drágább van, amiben a gyémánt bevonatos van. Az idő 99.9%-ában a fehér rudakat használom csak. A gyémánt 2x kellett a nem tudom hány év alatt, ma már a másikat venném helyette.
2. lényegében igen az élszög miatt ilyen a kialakítás. Nem a karcolás elkerülése hanem hogy olyan szögben álljon az él.
3. lehet persze.
4. ezt nem tudom.
Én egy ideje csak a zsebköveket (dc3 és cc4) használom, meg egy Lansky Blademedicet a fogazott élűek miatt, plusz bőrt.
[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
Hú...hát egyértelművé válik a helyzet, mármint hogy nem viszem szakihoz!
lugosi:
egyébként sima delica, nem a fogazott penge, de a sima köves megoldásba még nem mernék belefogni, félek hogy nem tartom a megfelelő fokban a pengét, meg attól is, hogy megkarcolom a "pengelapot".Donki Hóte:
Valóban elég húzós az az ár, annyit biztos nem adnék ki érte.
1.) Na most [ez a típus ] jó lehet, vagy elegendő lehet [ez is]
? Egyenlőre a bőrös verziót későbbre hagyom.2.) Nézegetem a Lansky és Spyderco élezőket, lényegében annyi a történet, hogy a penge élét függőleges helyzetbe tartva az előre beállított dőlésszögben (gondolom azért ferde a "pálca") kell húzgálni?
Így jó eséllyel valóban elkerülhető a penge karcolódása oldalt?3.) Konyhai késeket (Kitchen Aid, Jamie Oliver), is lehet vele élezni?
4.) Illetve létezik olyan élvezető zsebkésekre amivel mégis kövön lehetne használni?
Pár napja van meg csak, javarészt papírokon-kartonokon teszteltem, viszi a szőrt is a kezemről, de azt vettem észre, hogy a penge hátulja sokkal élesebb, a hegye felé picivel gyengébb.... ezért is szeretném megélezni, meg egyáltalán megtanulni mert érdekel.
Köszi előre is
-
veterán
Van olyan késélező, aki jól megélezi. Onnan tudod, hogy jó szakemberhez vitted a bicskát, hogy ránéz, hümmög egy kicsit, aztán berakja a pengét egy keménységmérőbe, aztán amikor tapasztalja, hogy tényleg VG10 acélból van, akkor azt mondja, élszalag centiméterenként 2 ezer forintért tudja neked megélezni
Ha ennyiért is otthagyod a bicskát, akkor tényleg nagyon pöpecül megélezi neked, de onnantól ugye emelkedik 16 ezer ft-al a bicska értéke, használni nem mered, csak a vitrinben nézegeted
Szóval a helyedben barátkoznék egy gyémánt csiszolós saját élező cucc beszerzésén
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
MODERÁTOR
Attól függ, milyen delica-d van. Ha fogazott élű akkor azt egy kicsit nehezebb élezni, ha sima akkor nem.
Ha sima, akkor én egy kis követ vennék hozzá, vagy egy Fallkniven DC4-et vagy egy CC4-et. Nekem mind a kettő van, az utóbbit használom a legtöbbet, a DC4 nagyon durva része nem szokott kelleni.Ami még nagyon jó megoldás és hasonlít a Spyderco rudas megoldására, a Lansky Turn Box élező. 2 pár rúd van benne, az egyik fehér kerámia legyen és azzal szerintem nagyon finom élt is lehet rátenni.
Ha NAGYON éles kés akarsz, akkor a bőrön való fenést nem úszod meg. Egy régi nadrágszíj is jó, és vegyél hozzá élező pasztát (én egy fél kilós Silverline zöldet vettem, nem emlékszem pontosan mennyi volt de 2-3000 Ft), az a mennyiség ha késekre használom szerintem innentől vagy 40-50 évig elég kell hogy legyen.
-
vendingo
veterán
válasz bghistvan #4057 üzenetére
Szakihoz vittem a spydercom, aki totálisan lenullázta. Élszalagos kést konvexbe köszörűlte, úgy, hogy a szálcsiszolt felületet is lecsiszolta. Nézd meg a lansky élezőket, vagy worksharp. Alin is vannak egész jó élezők, én worksharpot veszek.
-
bghistvan
senior tag
-
G@ben
addikt
válasz bghistvan #4055 üzenetére
Szaki élezte már késem, élesebb nem lett, de legalább az élszalagot elcseszte és a pengetükörbe is beleköszörült. Másik késes fórumon rengeteg ilyen sztori kering, azért mondtam. Ha ügyes vagy, akkor élezőkövön, ha nem, akkor valamilyen szerkezettel, mint pl a Spyderco és társai.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
bghistvan
senior tag
Üdv,sziasztok!
Végül egy Spyderco Delica 4 lett a kiválasztottam,elég nagy tenyerem van,de mégis nagyon kényelmes az FRN markolat,a hátsó záras megoldás is nagyon megtetszett,a VG-10 meg egyenesen meggyőzött ,szerintem nagyon eltalálták a formatervet,már most nagyon szeretem.
Köszönöm az eddigi segítségeteket! -
Gloria
friss újonc
Sziasztok! Ma vettem egy Camels a Laguiole Hord Concours kést Depuis 1829 carbone felirattal. Nem tudom fel merjem-e polírozó és megélezzem-e? Az eBay en amit találtam, már elkelt, így nem tudom mekkora értéket teszek tönkre, ha hozzányúlok. Kérem aki tud segítsen eldönteni mit csináljak. Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
G@ben
addikt
válasz snakebait #4040 üzenetére
Gyorsan hozzátenném, hogy egy zárt késes fórumon már darabokra szedték, hogy finoman szólva hülyeségeket beszél. Én egyszer néztem csak meg, de nem igazán értettem, hogy most akkor mi legál meg mi nem az, de ráfogtam arra, hogy fáradt voltam. De a másik fórum szerint mindenki így volt vele. Szóval maradjunk meg a kkve jogszabálynál, a rendőr ezután is azt fogja nézni!
-
vendingo
veterán
-
bghistvan
senior tag
Szerintetek ennek a késnek a pengéjéről mennyire kophat a fekete bevonat?
-
Digitalpimp
senior tag
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
vendingo
veterán
Közben hozzámértem a morához, hosszban nincs nagy eltérés, viszon a mora vaskosabb, ergonómikusabb, ezért tűnt hosszabbnak nekem, jobban felfekszik rá a tenyerem.
Most voltam vele erdőben, próbálgattam a használhatóságát. Elég jó még ezzel a kényelmetlen markolattal is. Arra gondoltam, hogy országúti bringákhoz való kormánybandázzsal betekerem tavasszal, télen meg úgy is kesztyűben fogom használni.
(amúgy Pájer kés lett volna helyette, az tokkal vonóval 20k körül állt volna meg)
lugosi: Jó kés, ismerem, de az a karika az alján nem tetszik, illetve a minél hosszabb penge volt a lényeg, de min 15cm volt a kitétel.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
Spyd
csendes tag
175/2003. (X. 28.) Kormány rendelete a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről :
-
Digitalpimp
senior tag
Ez a rugóskésre vonatkozó tilalom szerintem még az ősidőkből ragadt benne a rendeletben, mikor még minden normál bicska kétkezes nyitású volt, kivéve a rugóskést. Bármelyik foldert ki lehet kipattintani a nyitószemmel ugyanolyan gyorsan mint a rugósat, szóval nem értem igazán a dolgot. Vagy más oka lehet? Tudja valaki?
-
vendingo
veterán
Megjött az SRK.
Amennyire vártam, akkora csalódás lett.
A penge, a forma mind mind jó. Nem vagyok oda a bevonatos pengéjű késekért, de ennyi pénzért lenyelem. Amin viszont nem tudok elsiklani az a nyél. Nagyon kényelmetlen, bizonytalan a fogása. Még üresjáratban se volt kényelmes, hát ha még dolgozni is kellene vele. Túl rövid és keskeny az én nagy tenyeremhez, hosszú ujjaimhoz. Még a hétvégén barátkozok vele, de ebből úgy érzem búcsú lesz. Kár érte, mert a koncepció jó, csak nem kompatibilis velem. A mora companion nyele 100x jobb, kényelmesebb, használhatóbb. Lehet nem úszom meg és zsebbenyúlós lesz, mert ami megfelelne a céljaimnak az 2x ennyibe kerül. 10-14 ezret megér de az eredeti 20-22 ezres vételárat semmi esetre se.
Remélem a többiek akik szintén rendeltek elégedettek lesznek vele.A tok amit adnak hozzá baromi jó.
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz bghistvan #4024 üzenetére
A rugó a te döntésed, de a zárást elvileg nem befolyásolja.
78mm a pengehossz, de meddig? Nyitószemölcsig? Markolatig? Az élhossz meg több, mert az él íves! Fektess rá egy hajlékony szalagot az élre és megtudod, mekkora! Annak is max 80mm-nek szabad lennie!Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
válasz bghistvan #4022 üzenetére
Ha az élhossz max 80mm, akkor lehet, de készülj fel arra, hogy ha a gyalogjárőr megtalálja nálad, akkor ő rugósnak fogja venni, elkobozza, 50k bírság, aztán járkálhatsz a szabálysértési előadóhoz, hogy az nem is úgy van! A nyitásrásegítés elég homályos terület. Esetleg ha kiveszed belőle a rugót, akkor sima egykezes, abba meg nem köthetnek bele. Persze az élhossz még mindig kérdés.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz bghistvan #4019 üzenetére
Szerintem ez a típus a nyitásrásegítővel még hordható, mondjuk a pengehossz elég határ eset, mert az élhossz tuti több 80mm-nél. Vannak országok ahol tiltott, sok helyen az egy kézzel nyitható is tilos.
Ma átvettem az Aliról vett debát. [link] A középsőt vettem, a sötét nyelűt. Egyoldalas leélezésű, dobozban jött, teljesen olyan mint a képen. Szép masszív darab, a nyele is meg van munkálva alakra, nagyon szép fa. A köszörülés rendben, az éle jó, viszi a vékony szórólap papírt is. Eddig nagyon tetszik, majd a használat eldönti jó vétel volt-e. A hétvégén ha lesz fény csinálok saját képeket róla.
[ Szerkesztve ]
-
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
[Ez a zsebkés] már rugósnak számít, tehát nem lehet hordani még tokban sem, illetve táskában sem?
(egy "flipper" van a markolat hátulján, amivel lehet nyitni, plusz a nyitoszemölcsök a penge mindkét oldalán)
Köszönöm!
-
bghistvan
senior tag
Üdv, sziasztok!
Korábban már érdeklődtem zsebkésekről, általános felhasználásra (szalámi, paradicsom, paprika, kötél, damil😂), és rendeltem is 3 Böker típust 8cm pengehossz méretben amit a táskában hordanék magammal... viszont eszméletlenül megtetszett a Spyderco Police rozsdamentes félig fűrészfogú 10,4cm pengehosszúságú zsebkése , csak ugye az a bibi, hogy nem tudom, tudome-e magammal hordani tokban a táskában, illetve lehet-e egyáltalán?
Próbálok tájékozódni a jogi útvesztőben, de abban bízom hátha tudtok segíteni ebben a kérdésben, mert tényleg nagyon tetszik ez a zsebkés, pláne a VG10 acélpengeKöszönöm
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
Valami 18cm körüli pengéjű kés nincs ilyen akcióban? Az még úgy hiányzik a gyűjteményből, de nem találtam még a pénztárcámnak megfelelőt.
-
vendingo
veterán
válasz Albigator #4001 üzenetére
Megvettem volna teljes áron kupon nélkül is, utolsó pillanatba jutott eszembe a kuponozás. Nem nagyon szoktak meghatni a BF és egyéb kuponakciók, mert többnyire netto átverések.
Kellett már egy 15cm+ pengéjű bökő, ha sebzett vadat kell döffni. Januárban a moraval szerencsétlenkedtem eleget. Elég régóta halogatom a vásárlást, ez most pont kapóra jött.
Nem tudod meddig lesz még ez az akció? Lehet veszek még egyet ismerősnek is.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Albigator
őstag
Minden topikban ezt javaslom:
BestBuy topik összefoglaló...
De tessék:
-4 ezres kupon: KIEGESZITOK4
- kell a kés mellé valami olcsó pár száz FT-os kábel, vagy akármilyen más kiegészítőtermék: pl : 25 centis UTP kábel vagy kábelbilincs
lényeg olyat érdemes ami van raktáron[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest