Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
-
Stylewars_kp
őstag
Amikor ilyen tanácstalan vagyok, akkor elszoktam ballagni a helyi fűtésszerelési boltba. Szerencsére kedves az eladó. Általában szokott segíteni, hogy mit mivel hogyan lehetne összehozni. Volt olyan, hogy kiderült van is mindenem otthon hozzá, így megköszöntem a segítséget. Nem szokott ezen problémázni, hogy végül nem vásárolok semmit. Ők napi szinten képbe vannak a fittingekkel. Néha olyan cuccokat mond amikről még életemben nem hallottam.
-
inf3rno
nagyúr
Tudod szaporítani, ha leszeded, ledarálod pl. turmixban, aztán szétlocsolod a levét mindenhol. Lehetőleg meleg esős időben, akkor több esélye van terjedni. Illetve árnyékosabb vizesebb helyekre. Szerintem érdemes lehet, ha azt vesszük, hogy az erdei gombák mennyire sokba kerülnek. Kávé zaccon lehet még próbálkozni termeszteni, csak macerás egy kicsit tartani a nedvességet és a hőmérsékletet addig, amíg kifejlődik. Lehet kapni ilyen gomba termesztő szetteket, amikkel talán fűtött szobában megoldható mindkettő.
-
t72killer
titán
A gyári eszköz is mezei lukaccsal kezdődik, csak a vége membrános fejben végződik, amihez ugye komolyabb szivattyúteljesítmény kell.
nyilván nem a lukaccsal akarok öntözni, hanem egy (pontosabban kb 20db) kézileg szabályzott fejjel
. Ránézésre ez is pont olyan, mint a gyári rendszer (ld fenti kép), távolról+kikapcsolt rendszernél uis meg nem mondod, hogy egy fej membrános-e
.
A fejet tartó "nyél" így csatlakozik a gerinchez. Annyi, hogy a képen láthatónál valószínű jobbat akarok, mert a gerinccső lyukai nem feltétlen értékes föld felett lesznek = kicsit se csöpögjön.
-
Rive
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Ránézésre ez is pont olyan, mint a gyári rendszer (ld fenti kép), távolról+kikapcsolt rendszernél uis meg nem mondod, hogy egy fej membrános-e
.