Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Többet én sem tudok, mint amit a cikkben írnak, mert tegnap este itthon alukáltam, majd ma megyek délutánra és kifaggatok valakit.

Ami viszont érdekes, hogy a cikk ma reggel jelent meg a beleset meg tegnap késő este volt és még nem tudják ki hibázott? A busz valószínűleg rezsibe ment be a telepre miután végzett a 84-es járattal, tehát a főúton halad, viszont azt írták ,hogy a gyanúsítottat meg a makói rendőrkapitányság munkatársai fogták el, tehát valszeg Makóról hozták be, de akkor meg ők is a főúton mehettek, szóval tényleg nem tudom mi volt. Talán arra tippelnék még, hogy a rendőrautó a Derkovits fasor irányából jött, és nagyon sietett ,DE sziréna nélkül. (hang és fényjelzés együtt!). Erre azért gondolok, mert rendszeresen szokták ezt csinálni, hogy a fény mellé nincs hang, gondolom empátia miatt, hogy a jóemberek otthon tudjanak aludni, és csak a kereszteződés előtt kapcsolják be, ha úgy látják, ami viszont rendkívül balesetveszélyes, mivel este a körúton a kamionok pl. nem kis sebességgel szoktak száguldozni, és azokkal nem könnyű megállni, mint ahogy busszal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Amazon alexa echo dot 5 gen
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest