Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaciG

addikt

válasz Ck. #475 üzenetére

Többet én sem tudok, mint amit a cikkben írnak, mert tegnap este itthon alukáltam, majd ma megyek délutánra és kifaggatok valakit. :)

Ami viszont érdekes, hogy a cikk ma reggel jelent meg a beleset meg tegnap késő este volt és még nem tudják ki hibázott? A busz valószínűleg rezsibe ment be a telepre miután végzett a 84-es járattal, tehát a főúton halad, viszont azt írták ,hogy a gyanúsítottat meg a makói rendőrkapitányság munkatársai fogták el, tehát valszeg Makóról hozták be, de akkor meg ők is a főúton mehettek, szóval tényleg nem tudom mi volt. Talán arra tippelnék még, hogy a rendőrautó a Derkovits fasor irányából jött, és nagyon sietett ,DE sziréna nélkül. (hang és fényjelzés együtt!). Erre azért gondolok, mert rendszeresen szokták ezt csinálni, hogy a fény mellé nincs hang, gondolom empátia miatt, hogy a jóemberek otthon tudjanak aludni, és csak a kereszteződés előtt kapcsolják be, ha úgy látják, ami viszont rendkívül balesetveszélyes, mivel este a körúton a kamionok pl. nem kis sebességgel szoktak száguldozni, és azokkal nem könnyű megállni, mint ahogy busszal sem.

Új hozzászólás Aktív témák