- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoVieFaN
aktív tag
-
sto1911
veterán
Ha valakinek nem kell a StarCraft vagy a Recompiled, elkérhetem a kulcsait? Lemondtam a trialt egy hete, nehogy elfelejtsem
-
bepken
veterán
mármint hogy érted, hogy mik vannak ott?
nem biztos, hogy jól értem a kérdést, de azt hiszem, tudom mi kavart meg. ez nem olyan, mint a Humble Choice vagy Xbox GamePass, stb....mármint itt nincsenek a könyvtáradban listázva a kulcsok, sem pedig az elérhető játékok (ami nem teljesen igaz, mert van egy pár játék, ami csak az Amazon Games App-on keresztül érhető el, ilyen nagyobb címek voltak ebben a hónapban pl a Star Wars játékok, ezeket tehát abból a launcherből bármikor el tudod érni)
na de a lényeg, hogy itt minden hónapban lehetőséged van "Claim"-elni az adott játékokat, ha ezt nem teszed meg, így jártál, utána már nem fognak látszódni. most perpill csak pár kisebb cím látszik, majd pár óra múlva élesedik az augusztusi adag.
-
Vesa
veterán
válasz
bepken #18387 üzenetére
Jópofa ennek a Prime Gamingnek a weblapja. 10 perc keresgélés után feladtam, hogy megtaláljam, mégis milyen játékok vannak ott...Végülis teljesen logikus, hogy mindenről írnak, csak erről nem. A főoldalon eleve kéne legyen egy teljes lista az elérhető játékokról. Így akkor kenjék a hajukra, innentől nem is érdekel.
-
bepken
veterán
nem épp egy nagy bundli, de talán többeket érdekelhet innen:
forrás: twitter
(augusztuban se érdemes lemondani a prime előfizetést szerintem
)
-
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #18385 üzenetére
6 nap 9 óra 2 perc múlva
Humble Choice - July 2022 (gg.deals) -
Anonymusxx
senior tag
Mikor jön a köv humble choice? Elfelejtettem skippelni az akciós ajánlatért, 12 dolcsiért drága...
-
Golden9
veterán
válasz
Golden9 #18382 üzenetére
Snake Passt, és Circuit Breakerst kaptam
. Ez a három év érlelés nem javított a kódokon.
-
Golden9
veterán
válasz
bepken #18381 üzenetére
Én három éve, kezdő vásárlóként vettem két darabot, gondoltam beetetésnek majd az átlagnál jobb dolgot adnak, de valahogy ez a rejtve maradás elvette a kedvem a beváltástól, azóta is ott állnak a fiókomban.
Azt akarod mondani, hogy ha felfedtem volna a kódokat, akkor láthattam volna a játék címét is?
Valószínűleg a négy éves Indiegala-féle, Golden Flash Giveaway vezetett félre, ahol a kódok kikérése után sem lehetett látni a címeket. (Még azok is ott porosodnak.
)
-
gejala
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #18375 üzenetére
Ráadásul 90%-ban mindig ugyanazok a játékok vannak az összes mystery bundlijukban, csak a neve változik.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
Srácok Mystery bundle-t vett már valaki? Mikre lehet számítani?
-
válasz
***ANDRÁS*** #18371 üzenetére
Tegnap lezártam 5-ösbe megvettük.
-
Fanatical BYO Indie-pendence bundle-ből érdekelne valakit valami?
-
sto1911
veterán
válasz
SenorGrande #18365 üzenetére
Kar, kosz az infot!
-
sto1911
veterán
Egy Tabletop Simulator nincs valakinek elfekvőben apróért?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
lkksioskdl3 #18359 üzenetére
Nem szóltam, nem tudok számolni.
-
törölt tag
válasz
lkksioskdl3 #18359 üzenetére
Köszi
-
válasz
TheNewDawn #18351 üzenetére
Az gáz, ha engem egyik sem fogott meg?
-
TheNewDawn
addikt
Igazából minden megvan belőle nekem, kivéve a Battletech Season Passt, de tekintve hogy az alapjátékot játszottam és imádtam, a SP meg 20 alatt nem volt még soha, szerintem én ezt behúzom, ha valakit érdekel belőle más akkor az mind eladó olcsón
Age of Wonders Planetfall Editiont basszus pont Indiegaláról húztam be tavaly 15$ ért, ami akkor is már hatalmas HL volt, mert máshol 25-30 körül volt addig
-
reelc
veterán
válasz
csuvicsuva #18353 üzenetére
Nem hiszem, még 2 nap 17 órán át fut, és ma indult.
Sokkal hosszabb ideig futóknál volt HH és nem is mindnél.
Viszont: This bundle includes the following games (individual keys provided for each game!)
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Na vajon lesz belőle Happy Hour? Évek óta nem követem az IndieGalát, de egy ilyen csomagnál az lenne a nem semmi.
-
reelc
veterán
válasz
Ja, ahogy írtam első ránézésre én sem hittem el.
-
TheNewDawn
addikt
Leelőztél.... Akartam is írni atyaisten mi történt ???? Versenyképes Bundle INDIEGALÁN!!!!
Wtf ?De még csak nem is versenyképes, hanem brutál steal, nem alapjátékok vannak itt, hanem teljes verziók, amik paradox játékokról lévén szó....
Se a Battletech összes DLC vel együtt de az Age of Wonders Planetfall teljes verzió nem nagyon volt eddig 25€ alatt, na most ez a 2 összesen 9.99€ ért...
A POE Definitive Edition meg a Knights of Pen and Paper +és társai már csak bónusz. -
reelc
veterán
This bundle includes the following games (individual keys provided for each game!) :
Age of Wonders: Planetfall - Premium Edition
BATTLETECH - Mercenary Collection
BATTLETECH - Shadow Hawk Pack
Pillars of Eternity - Definitive Edition
Knights of Pen and Paper + 1 Edition
Knights of Pen and Paper - Haunted Fall
Knights of Pen and Paper 2 - Deluxiest Edition
Knights of Pen and Paper 2 - Here Be DragonsElső ránézésre nem is akartam elhinni, hogy ez így $9.99.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Egy Avengers érdekelne ebből a lego bundleből. 400-500 forintot szánnék rá, esetleg csere valami más bundle vagy egyéb játékra. Küldök listát, ha van valakinek felesleges.
-
válasz
TheNewDawn #18342 üzenetére
Annyit megér!
-
TheNewDawn
addikt
Humble Lego at the Movies Bundle
Akit kicsit is érdekelne a Lego gamek, azoknak ez megint egy nagyon jó kis bundle, engem annyira nem hatnak meg, de az 1$ os tier még így is kihagyhatatlan
-
l.skywalker
titán
LEGO at the Movies Bundle (Humble)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
juliabrilke #18335 üzenetére
Már jó ideje a Fanatical Platinum Bundlek azok a legalja kategória, és ami még " jobbá " teszi, hogy 11 dollár
És amiért bontani se érdemes SOHA, akkor se ha esetleg van egy játék ami érdekelne, hogy az a vicc ( és ez nem vicc hanem komoly) , hogy MINDEN esetben legkésőbb 1-2 hónap múlva bekerül MINDEN IS egy másik pick and mix bundleba, ahol aztán nem kell mellé mást választanod, hanem viheted simán 1$ ért
És akkor 1$ ért viszont szinte mindig találok valamit, ami viszont annyiért tényleg megéri.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Főként STN érdekelne belőle, esetleg 1-2 másik is ha azon múlna.
-
válasz
Én beszállnék 1-re, de ezek közül nem ér semelyik 3€-t.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Drága, megvan, szar.
-
juliabrilke
veterán
Fanatical Platinum Collection July
Ebből esetleg valakinek kell valami? -
reelc
veterán
válasz
csuvicsuva #18330 üzenetére
A Choice és a téma elvette a reflektorfényt az új bundliról!
-
reelc
veterán
Amúgy is, leszűkült a bundle piac.
Soknak már a nevére sem emlékszem.
A Groupees régóta nem tényező, és gondjaik is vannak.
Az Indiegala egyre kevesebbszer villant. Már az Artifex Mundi bundlét is régen csináltak, annak itt is pozitív fogadtatása volt.Maradt a Fanatical és a Humble, és a Dig bundlék - utóbbit senki sem emlegeti, ez nem véletlen.
Ők aztán tényleg indie címekkel foglalkoznak, nagyon ritkán van valami retro klasszikus.
Más nem is jut eszembe, mi van még. -
reelc
veterán
válasz
peterszky #18326 üzenetére
Tudtommal nem csak arról szól a topik, a fórum, hogy csak simán egy linket dob mindenki, mit talált.
Hanem párbeszéd, vélemény nyilvánítás is folyik.
Sokszor történik, hogy valaki beírja, hogy xy bundliban van olyan cím, ami szerinte jó.
Miért baj az, ha negatív irányba is megy ez a dolog?Ha akarod, simán védheted a szóban forgó bundlit, és bármely másikat is. Ha tetszik valami cím benne.
Lehet sokkal jobb, mint aminek látszik, és másnak is megtetszhet?Ezen felül egy topiknak mindig több olvasója van, mint amennyien írnak.
Bárki meríthet ötletet a jó vagy rossz véleményből is. -
peterszky
őstag
válasz
bepken #18325 üzenetére
Szerintem a "picsogás" nem tetszik azoknak, akik ezt megemlítik. Nem tetszik? Akkor miért nem mondják le és hagyják ott a francba az egészet?
Ha valami rossz, akkor ezt kell csinálni, max. ebből ért a cég, ha mindenki elhúz, akkor majd átgondolják, hogy hol rontottak és vagy korrigálnak vagy még több előfizetőt veszítenek, aztán lehúzhatják a rolót. De ez a 6 dolláros levélre várás nem más kis túlzással, mint a fillérbaszás, már bocsánat. Amennyit ezzel foglalkoznak egyesek, annyi ráfordítással a sima előfizetésből is simán jól ki tudnának jönni. Ha meg nem akarnak ilyennel foglalkozni, akkor azt az egy-egy érdekes játékot, amit éppen találnak, kis utánajárással 6 USD alatt be lehet húzni "egyéb" oldalakon. Ez a folyamatos "mindenisszar" is ugyanolyan lélekromboló, mint az, hogy ha tényleg az a bundle. Nekem pl. az ehavi olyan, hogy egy játék érdekel belőle összesen (szerintem az én szemszögömből az utóbbi egy év leggyengébb eresztése volt a júliusi), de barter.vg-n a húzócímekre már most olyan ajánlatok vannak, hogy simán megérte még így is. A "resztliből" meg SteamGifts-en fel tudod húzni magad olyan szintre, hogy rendszeresen nyerhess jó címeket.
-
bepken
veterán
válasz
Delávégá #18320 üzenetére
értem, hogy mit szeretnél mondani, de kisarkítod nagyon a mondandódat. sokszor leírtuk már, hogy nem feltétlenül a címekkel van itt baj, az valóban szubjektív, kinek mi jön be. a zsinórban nem érdekel semmi belőle érzés, ami kicsit lelomboz sokunkat....illetve az egyértelmű minőségromlás, mióta bejelentették a "nagy változásokat" - meg hogy egyértelműen a kutya se veszi tőlük teljes áron a csomagot, hiszen gyakorlatilag már most megmondható előre, hogy 1-2 héten belül jön a 6 dolláros email.
tehát a gond alapvetően: valaki valamit rosszul csinál és sorozatosan hagyják, hogy rossz döntéseket hozzon, ezzel lassan tönkreteszi az egész havi előfizetéses rendszer lényegét
ott a 900 forintos Prime, ott az Epic rendszeresen ingyenes agymenése, vagy épp az XBox GamePass (bár az más tészta)
tehát az emberek többségét meg kéne fogni valamivel...vagy máshogy kell reklámozni a terméket. lehetne pl "Monthly Indie Bundle" vagy valami hasonló -
Delávégá
tag
válasz
TheNewDawn #18323 üzenetére
Szerintem egy bundle nem az AAA címektől lesz jó és vásárolható. Én most nem is tudnék mondani olyan AAA címet amire azt mondanám, hogy váó ez kell. Ellenben indie címekből rengeteget. A többséget meg sose érte meg követni, mert azok csak a tömegtermékeket fogyasztják, ami már nem garancia hogy jó is az utóbbi években, hiába 59 dollár meg AAA jelző.
Adjunk esélyt a kisebb fejlesztőknek is, mert bizony lassan az a tendencia, hogy tartalmasabb és jobb terméket állítanak elő, mint az egykor patinás fejlesztők és ez egyúttal jelzés értékkel is bírna feléjük, ha semmilyen formában nem fogyna a termékük. Ezredik CoD, AC és társai vagy a nagyon jól sikerült Battlefield.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Nem tudom, én pl kijelentettem, hogy szerintem a mostani nem lett jó, és igen, azzal is egyetértek hogy nincs benne húzócím. Az első nyilván szubjektív, és kb lehetetlen vitatkozni vele, mármint vitathatja bárki hogy nekem nem jön be, de ettől még igy van, ahogy én se fogom vitatni ha valakinek meg igen, sőt, örülök neki.
A nincs húzócím az viszont tény, mert sem a DRG sem a Necromnda nem AAA game meg nem kerül 59 dollárba
És ami ennél sokkal fontosabb, hogy szerintem sem kolléga sem pedig én ( tudom őt szólitottad meg csak mivel ebben egyetértettünk remélem nem bánod ha én is reagálok rá) szerintem ő és én sem szoktunk mindent leszarozni, sőt,én pont hogy megvédtem a Humblet ezúttal
És tény, részemről az az elvárás, hogy legyen benne egy nagyjából 2-4 éves húzócím. Ettől még persze ha nincs, de van helyette 1-2 másik kisebb indie cím, ami bejön valakinek, simán megérős lehet az adott hónap, csak szerintem a többséget azért nem ezzel lehet megvenni.
Ami meg az árat illeti, én nem várom el a 6 dollárt, sőt, idén eddig 6 ból 3 hónapot behúztam az szerintem nem rossz, ebből kettőt a kuponnal az tény, 8 ért, de pl a Mass Effectes hónapban ( aszem január volt) ott is volt kuponom de simán megadtam érte a 12 őt, mert úgy voltam vele hogy bőven megérdemlik. -
reelc
veterán
válasz
"Deep Rock Galactic, Necromunda"
Az első multis vacak (nem szeretem a multis játékokat), a másodikról meg elég rosszakat olvastam, bottal sem piszkálnám.
Egyszerűen nincs egy cím sem ami érdekelne belőle.
Nem várok új címeket, amúgy se futnának nálam.
Az elmúlt években nagyon kevés bundlét vettem, és nem azért, mert már "minden megvan".Tessék, egy harmadik nézőpont.
"Akinek nem inge.." ezt fel se veszem, hadd írja le bárki a véleményét, ha úgy érzi.
Amúgy egyetértek veled, sokan sok éve veszik/vették, persze, hogy ritkábban találnak olyat, ami nincs meg nekik/üti a mércét.Még ebben is látok olyanokat, amiket lehet meg is veszek.
-
Delávégá
tag
válasz
csuvicsuva #18319 üzenetére
Én azt látom, hogy van az az 5-6 ember itt akik csak panaszkodnak, hogy ez se jó meg az se jó. Aki több éven keresztül heti két-három bundlet vesz annak egy idő után csak az jön le hogy nincs húzócím és minden sz@r mert már megvan neki. Sokan azt várják el hogy minimum 2, de inkább 3 aktuális népszerű cím legyen benne 1 centért. Akinek nem inge..
Szerintem meg nem rossz bundle és a Deep Rock Galactic, Necromunda páros pl nekem tetszik. Most akkor kinek van igaza?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18318 üzenetére
+mindenknek
Persze, én sem várok fél éves AAA címeket, főleg, hogy a nagy részük fabatkát sem ér egy sztoriorientált félig független játék mellett, de korábban azért mindig volt legalább egy húzócím - akár szubjektíven, akár objektíven nézzük a dolgot - ugyanezért az árért (ha nem nézzük a kuponokat). Mondjuk engem már aztán tényleg nem zavar, teljesen átköltöztem konzolra, ahol olyan árakon lehet hozzájutni más régiójú játékokhoz, hogy csak na. Pont ezért nyomtam egy cancelt, hogy ne kelljen minden hónapban négyet kattintanom a szüneteltetés miatt.
A Capcom az igen erős volt, bár nagy része megvolt korábbról, ami érdekelt volna, azt pedig pont előtte vettem meg apróért Xboxra.
-
TheNewDawn
addikt
Hát, ez a mostani hónap/csomag tényleg a full kuka kategória, és picit sajnálom azokat, akik előfizettek a 6$ os kedvezményes 3 hónapra, DE....
Előtte azért volt itt nekünk ME Legendary meg 2 egyéb húzócímes gigahónapunk, és idén még min 2 másik hónap ami szintén a jó/elfogadható kategóriába tartozott 1 igen jó/tisztességes húzócímmel.
És azért a sima bundlek között is akad néha pár havonta 1-2 kiemelkedő, ilyen volt pl szerintem a Cities Skylinesos full csomag is, vagy a nemrég lejárt Capcom Bundle. Nekem pl abból egy darab nem volt meg még, és azért ha megnézem mik voltak benne.... Szerintem kb minden Choiceot nagyon simán lepipált és idézte a sok évvel ezelőtti régi időket amikor még mindegyik kategória megérte és steal volt
Szóval summa summárum, azért mindig ne várjunk el minőséget tőlük ennyi pénzért.
Én azt mondom, ha tartják ezt a színvonalat ( na nem a mostani havit) choice meg sima bundlek tekintetében is az év második felében is amit az elsőben, én azzal simán kiegyeznék.
-
Anonymusxx
senior tag
Szerintem teljesen jók ezek a bundlek, főleg ennyi pénzért..
A mostaniból elég jó a Deep Rock Galactic, Necromunda, ATOM RPG Trudograd, a másik 3 se rossz, a fűnyírós meg nem tudom milyen lehet, de azt is el lehet eladni, vagy csere. -
FunPro
őstag
válasz
KaiotEch #18313 üzenetére
Szerintem a probléma jelenleg azzal van, hogy körbe értünk.
Ugyebár, régen volt bundle kedden és csütörtökön. ->
Utána kukázták a csütörtököt. ->
Azután már a keddet is lelőtték, bevezették a monthly-t zsákbamacskával. ->
Ezt leváltotta a choice, amiben talán az első két hónapban valóban választanod kellett, hogy melyik 10 játék kell a 12-ből. ->
Aztán ebből lett a 10 fix cím, ami innentől megint teknthető a sima monthly-nak, csak ezzel kukázták a zsákbamacskát. ->
Aztán jött a mostani reform, és már 10 cím sincs.A körbeérést úgy értem, hogy jelenleg ez a mostani havi bundle simán elmenne egy régi keddi bundle-nek, mondjuk Staff Pick "Joey" Bundle címen, három tier-re leosztva. Egy ilyen bundle kedvéért kár volt kukázni az ilyen fajta csomagokat, mert egyszerűen ez a mostani csomag semmivel nem erősebb, mint egy randomra összeválogatott katyvasz.
Ami egyébként még csak nem is annyira random, mert már egy jó ideje minden hónapban van egy kötelező körökre osztott indie roguelike, meg egy olyan szinten elcseszett indie szutyok, amivel én nem is tudom ki játszik, mert én egyébként szeretem az indie szutykokat.
Egyébként az az érdekes, hogy minden hónapban találnak egy olyan játékot is, ami nem tűnik rossznak, csak valamiért a radar alatt fut. A mostaniban nekem ez az ATOM RPG Trudograd, csak az a bökkenő, hogy ez az egy játék külön megvéve olcsóbb, mint a choice.
-
válasz
bepken #18312 üzenetére
Nem védem őket, de érthető. Nem lehet hetente mindenkinek megfelelő jó, akár AAA-s game-ket rakni. Engem pl nem is nagyon mozgat meg semmilyen AAA, inkább a gondolkodós puzzle. Gondolom a kiadókkal is egyezteti kell, lealkudni, és nekik is bőven meg kell még érje.
És amúgy is, minden IS a világ IS romlik!
-
bepken
veterán
régen 12 címből lehetett választani, aztán volt egy időszak, hogy nem árat csökkentettek, hanem mind a 12 db játékot megkaptad (tehát már akkor se volt "Choice") és azzal egy időben, hogy bejelentették a "nagy változásokat", gyakorlatilag csak egyre érdektelenebb és egyre kevesebb játékot pakolnak a csomagokba....
-
reelc
veterán
válasz
csuvicsuva #18309 üzenetére
Meg egy jó ideje van 8 és kész.
Nem te választasz 10-ből, vagy adják mind a 10-et, mint korábban.
-
csuvicsuva
addikt
Igen. Én sem a minőségre céloztam, hiszen még csak nem is hallottam ezekről a játékokról.
Valószínű, hogy most már állandó lesz ez a kedvezményes kupon, úgyhogy akkor fogok élni vele, ha tényleg lesz benne olyan játék, amivel ha nem is fogok játszani, de legalább a gyűjteményben ott lesz a helye. Szerintem az sem véletlen, hogy visszaálltak a jól bevált egyféle árazásra.
-
eami
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #18303 üzenetére
hát ez már kb tényleg csak +1 sor szint. Konkrétan semmi sem érdekel ebből. Lehet van közte jó játék, de mindegyikre van legalább egy tucat hasonló már a fiókon
-
nepszter1
addikt
Banner of ruin
Legend of KeeperEzekre vevő lennék.
-
De4d
őstag
válasz
csuvicsuva #18303 üzenetére
benne hát, mi bajod velük?
-
csuvicsuva
addikt
Ez a choice annyira semmilyen lett, hogy meg sem néztem, mik vannak benne. Kezdem azt érezni, hogy ez már csak a +1 sor, trade fétissel küzdő és steamgiftsen ajándékozó usereknek van fenntartva.
De4d: az első két cím tényleg benne van vagy most találtad ki? Ha előbbi, akkor tudni sem akarom mik azok.
-
De4d
őstag
Én vinnék egy jóárasított ATOM RPG TRUDOGRAD-t, NECROMUNDA: HIRED GUN-t és DEEP ROCK GALACTIC-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest