- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-02-21 07:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Resident Evil 4 Remake volt már bundleben, jól emlékszem? Ha igen, akkor keresek egy példányt, a Village-el egyetemben.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Januari Choicebol erdekelne a Tomb Raider IV-VI Remastered
-
sto1911
veterán
Az nekem is jöhet egy.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Szerintem nem, ma jott egy level, hogy uj jatekokkal bovult, lehet az is kozte volt.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
"így nem biztosan fórumtárs kapja" micsoda szuper cél ez

Köszönjük a többiek nevében is!
(gyk. értem mit akart írni)
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Én most fizettem vele, évekig nem használtam. Leírom a fogadó felét. Kiírja, hogy eurót fog kapni. Remek, mert eurós számlát raktam mögé. Csakhogy mindenáron forintban számolt a nyomorult, majd két lépéssel később írta ki, hogy az eurósra állított euró számlámat kiválaszthatom, és akkor úgy tudok fizetni, mint ahogy Revoluttal 2 másodperc alatt megoldottam volna
Unintuitív sz@r. -
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Sifu nem maradt meg valakinek?
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Engem érdekel a Ghostrunner, ha neked vagy másnak nem kellene.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Az alap revolut nem kér enni, miért nem aktív? Én se használom, mégis van.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
A friendly heads-up that game keys for DEATHLOOP, which was part of your October 2022 Humble Choice monthly mix of games, are expiring January 2, 2024.
Tobb Bethesda jatekrol olvastam ezt, nekem csak ez van meg, kuldtek rola mailt.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
A Shipbreakert elviszem, érdekesnek tűnik.
-
sto1911
veterán
Egy Prodeust vinnék vagy cserélnék.
-
sto1911
veterán
Mortal Kombat XL-t keresek Steam-re. (Mondanom sem kell, hogy EU kulcsot) Hatha maradt valakinek regi bundlebol.
-
sto1911
veterán
Egyáltalán nem, én is csak amiatt vettem meg a csomagot, és persze emiatt eladó az összes többi
nem volt türelmem vadászni egy néhány forinttal olcsóbb darabra, mivel a fentiek miatt kb. esélytelen. -
sto1911
veterán
Ugyanitt a Tinan kivul elado az egesz pakk.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
A tehénszarnak is jó íze lehet, hisz tízmilliárd légy nem tévedhet
más fogalmunk van a jó resident evil játékról, ennyi az egész, szerencsére már vagyok olyan idős, hogy csak a név miatt nem fogom jónak tartani. (Szevasz Diablo 4) -
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Road 96
Trek to Yomi
erdekelne, occsoer`. -
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Így már meg se nézem

@warcat: én még sosem kaptam más kupont, mint hó elején, így bundle után másfél perccel már lehet tudni.
@cyberwarfare: nekem is csak az kellett, annyit tudok tenni, hogy 2-vel olcsóbban tudok neked komplett bundlet adni.
-
sto1911
veterán
Írja már meg ki mire pályázik, hátha nekem is megvan

-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Nyomtam tovabb, bizony beesik ilyen konfiggal az FPS olyan 53-55 kornyekere, szoval meg van mit javitani rajta, ugyanis nem segit ha lejjebb veszem a minoseget...
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Reggel kiprobaltam par percet, i8700k + 2070, FHD minden ultra, FSR meg ilyenek offon, es siman ment, nem vettem eszre problemat, pedig en kiszurom, ha 60-rol 55-re esik az FPS.
-
sto1911
veterán
Felveszel lehetséges vevőként? Meglátjuk mennyi kedvezményt adnak

-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Egy Chernobylite engem is érdekelne.
-
sto1911
veterán
Hol? Nálam még a Dishonored-ot mutatja, ami 28 nap múlva jár le?!
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Borderlands 3 SDE nincs valakinek eladó?
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Én biztos nem szórakozok bontással meg 30 centes eladásokkal, vagy visszaadják, vagy egyben elviszi valaki, vagy ami kicsit érdekesebb azt beváltom, a többit meg megeszi a penész (esetleg csere). De aktívan nem fogok szórakozni vele.
@FunPro: miért ne kellene hó végén? Megromlik addigra?

-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Meglepodnel, ha tudnad, nem IT-skent is lehet annyit keresni, mint egy IT-s.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a sajat magam reflinkezem meg nyakamat teszem ra, hogy tiltott, es account zarassal is jarhat.
Szoval akinek megeri, en nem banom."Mindez vs. 10 euróért veszegeted a havi choicet, kinek mi." - annyi, hogy nem veszegetem, ha megis, akkor kuponnal, mert en nem horcsogolok feleslegesen.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Mk 11 és kupon nem maradt valakinél?
-
sto1911
veterán
Nem probléma, nekem is ráér, meg nem is létszükséglet.

Egyébként nem kell szerintem emailt várni, rá kell nyomni a pause-ra, úgyis annyit fog ajánlani hó végén is. Én tegnap pl. néhány órával a bundle megjelenés után megkaptam a -4$ kupont.
-
sto1911
veterán
Írj majd rám mennyire gondoltál pls.
-
sto1911
veterán
Homeworld Deserts of Kharak nem maradt veletlenul meg valakinek?
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Egy FORGIVE ME FATHER érdekel belőle, ha esetleg valakinek nem kell.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Resident Evil Village 50% kupon a Humble storeba ingyen viheto az elso jelentkezonek.
50% Off Coupon Valid until Sep 7, 2022, 11:00:00 AM -
sto1911
veterán
A The Ascent es Hot Wheels nelkul erdekel valakit a maradek, egyben?
-
sto1911
veterán
Engem egy Hot Wheels érdekelne.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Ha valakinek nem kell a StarCraft vagy a Recompiled, elkérhetem a kulcsait? Lemondtam a trialt egy hete, nehogy elfelejtsem

-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Kar, kosz az infot!
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Egy Tabletop Simulator nincs valakinek elfekvőben apróért?
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Minek öntsék bele a pénzt, ha úgysem használná az emberek nagy része? Lásd lentebb, fúj origin, fúj epic, de azért a steamen se vesz senki semmit, csak steamre, az meg nekik nettó szívás.
Az összes többi is fejleszthetett volna már rég, de nincs rá igény, és a Steam megoldásaira is van jobb külsős megoldás (árak, chat + voice, fórumok, cserebere).
Elég lenne egy link ezekre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Unintuitív sz@r.