- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Delávégá #18320 üzenetére
értem, hogy mit szeretnél mondani, de kisarkítod nagyon a mondandódat. sokszor leírtuk már, hogy nem feltétlenül a címekkel van itt baj, az valóban szubjektív, kinek mi jön be. a zsinórban nem érdekel semmi belőle érzés, ami kicsit lelomboz sokunkat....illetve az egyértelmű minőségromlás, mióta bejelentették a "nagy változásokat" - meg hogy egyértelműen a kutya se veszi tőlük teljes áron a csomagot, hiszen gyakorlatilag már most megmondható előre, hogy 1-2 héten belül jön a 6 dolláros email.
tehát a gond alapvetően: valaki valamit rosszul csinál és sorozatosan hagyják, hogy rossz döntéseket hozzon, ezzel lassan tönkreteszi az egész havi előfizetéses rendszer lényegét
ott a 900 forintos Prime, ott az Epic rendszeresen ingyenes agymenése, vagy épp az XBox GamePass (bár az más tészta)
tehát az emberek többségét meg kéne fogni valamivel...vagy máshogy kell reklámozni a terméket. lehetne pl "Monthly Indie Bundle" vagy valami hasonló -
TheNewDawn
addikt
válasz
Nem tudom, én pl kijelentettem, hogy szerintem a mostani nem lett jó, és igen, azzal is egyetértek hogy nincs benne húzócím. Az első nyilván szubjektív, és kb lehetetlen vitatkozni vele, mármint vitathatja bárki hogy nekem nem jön be, de ettől még igy van, ahogy én se fogom vitatni ha valakinek meg igen, sőt, örülök neki.
A nincs húzócím az viszont tény, mert sem a DRG sem a Necromnda nem AAA game meg nem kerül 59 dollárba
És ami ennél sokkal fontosabb, hogy szerintem sem kolléga sem pedig én ( tudom őt szólitottad meg csak mivel ebben egyetértettünk remélem nem bánod ha én is reagálok rá) szerintem ő és én sem szoktunk mindent leszarozni, sőt,én pont hogy megvédtem a Humblet ezúttal
És tény, részemről az az elvárás, hogy legyen benne egy nagyjából 2-4 éves húzócím. Ettől még persze ha nincs, de van helyette 1-2 másik kisebb indie cím, ami bejön valakinek, simán megérős lehet az adott hónap, csak szerintem a többséget azért nem ezzel lehet megvenni.
Ami meg az árat illeti, én nem várom el a 6 dollárt, sőt, idén eddig 6 ból 3 hónapot behúztam az szerintem nem rossz, ebből kettőt a kuponnal az tény, 8 ért, de pl a Mass Effectes hónapban ( aszem január volt) ott is volt kuponom de simán megadtam érte a 12 őt, mert úgy voltam vele hogy bőven megérdemlik. -
reelc
veterán
válasz
"Deep Rock Galactic, Necromunda"
Az első multis vacak (nem szeretem a multis játékokat), a másodikról meg elég rosszakat olvastam, bottal sem piszkálnám.
Egyszerűen nincs egy cím sem ami érdekelne belőle.
Nem várok új címeket, amúgy se futnának nálam.
Az elmúlt években nagyon kevés bundlét vettem, és nem azért, mert már "minden megvan".Tessék, egy harmadik nézőpont.
"Akinek nem inge.." ezt fel se veszem, hadd írja le bárki a véleményét, ha úgy érzi.
Amúgy egyetértek veled, sokan sok éve veszik/vették, persze, hogy ritkábban találnak olyat, ami nincs meg nekik/üti a mércét.Még ebben is látok olyanokat, amiket lehet meg is veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest