- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #18297 üzenetére
Hát, én az előző két hónapos 6 dodóssal még ellébecoltam, de ezt a mostanit már 6$-ért sem vinném.
Viszont, nemrég indult egy frontend fejlesztős könyvbundli, amire lehet, hogy befizetem a 17€-t. Valami Girls Who Code alapítványnak megy vele a gyűjtés, úgyhogy életemben először, lehet, hogy a humble-nek adom a teljes összeget.
-
FunPro
őstag
Újabb hónap, újabb bundle.
Ilyen is rég volt, mert kb. ennyi játék nyerte el a tetszésemet:
Ráadásul, én nem tudom, hogy a szüneteltetéses kedvezmény elvétellel kit akarnak büntetni, mert egy játékot vettem volna tőlük, arra sem jár a kedvezmény.
-
gyimger
őstag
Nekem az egyik Uncertain játék (Last Quiet Day) megvan, odaadnám annak, aki kéri (privátban).
-
csuvicsuva
addikt
De mégse tanultok belőle. Felesleges összevásárolgatást abbahagyni, tessék játszani.
Én meg közben figyelem a szürkületi zónát, Dark Souls Remastered olcsó Türkiye kulcsért Xboxra.
-
TheNewDawn
addikt
Hosszú hónapok óta az első értelmes bundle Fanaticalon. Kb minden megéri belőle ha valakit érdekel az adott játék ( 1$ ért mi nem ) , és oké hogy ahogy írtad is, minden is rebundle, de a többség még bundleben is csak 3-4$ ért volt csak, szóval vannak szépen HL ajánlatok dögivel.
-
reelc
veterán
Egy halom $1-os bundle indult el most a Fanaticalon.
Ok, sok volt már bundleben vagy ingyen, de szerintem vannak jó ajánlatok. -
warcat
veterán
válasz
csuvicsuva #18284 üzenetére
Nem dollárban terhelik, 5 eur ha élsz vele.Bevállaltam egy kis csalással (megint referráltam magam 3.75€ jóváírásért
) 1.25€-ért oké a bundle aztán hátha lesz valami érdekes a következőkben, max lemondom.
-
csuvicsuva
addikt
Humble-től kaptam egy levelet, hogy július 5-ig meghosszabbították a $6 3 hónap akciót.
Csak tudnám, hogy mi a tökömért dollároznak még, amikor lemondás előtt jó pár hónappal átraktam euróra, ráadásul egyet még talán vettem is.
-
Fanatical Fully Loaded 6 Bundle-re még van 4 hely.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
***ANDRÁS*** #18279 üzenetére
7/30 napos próbaidőszak alatt is adja őket, vagy 200 Ft -os verziót is próbálhatod.
-
bepken
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #18279 üzenetére
hát hogy milyen platformra adják a kulcsot, arról sajnos nincs információm :/ de Heat az sanszos, hogy Origin kulcs lesz (EA címeknél mindig azt adnak)
-
bepken
veterán
válasz
***ANDRÁS*** #18275 üzenetére
ha van aktív prime-od, akkor megkapsz mindent
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Az indie játékok már most elérhetők, a többiek július 12-én kerülnek fel és 13-ig lehet őket beszerezni.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Ez engem is érdekelne, mert egy GRID Legends-re így vagy úgy vevő lennék
-
***ANDRÁS***
aktív tag
A Need for Speed Heat mikor lesz fenn a prime gaming kinálatában?
Ahogy látom jönni fog egy nagy adag játék, van közte 3-4 db erősebb cím, többi töltelék, csak kérdés: már meglévő előfizetők kapják vagy újak is. Még jó hogy pár hete lemondtam -
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Ultimate Racing Sim Bundle maradékaként esetleg valakinél elfekvőben Automobilista 2?
-
eami
veterán
Groupees:
There has been some major disruption with our technical team based in Ukraine and we are not currently able to offer bundles. That may change, we can guarantee users will be able to download their assets through the end of July 2022. We will keep you informed about the future of Groupees here and on social media. Thank you.
-
válasz
gyimger #18271 üzenetére
Oké 1 jelentkező kell még ezek közül valamelyikre:
THIS WAR OF MINE: COMPLETE EDITION
JANITOR BLEEDS
Iratus: Lord of the Dead
Tunnel of Doom
Guild of Darksteel
Taxi Chaos
Unbox: Newbie's Adventure
Blazing Beaks
SpeedRunners
Rage in Peace
GemCraft - Frostborn Wrath
Survivalist: Invisible Strain
Unexplored
Override: Mech City Brawl -
Srácok Fanatical Slayer Bundle 6-t bont valaki? Egy The House of Da Vinci-re vevő lennék.
-
Maksifül
senior tag
válasz
FunPro #18266 üzenetére
Hát én a 9 játékból csak 2-höz kaptam kulcsot. Az összes többihez az van írva, hogy: ATTENTION: We have run out of Steam keys for Monster Hunter: World. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
Életemben nem láttam ilyet sehol, hogy nem kapja meg az ember azt, amit vásárolt egy digitális tartalomnál. Rég le kellett volna venniük a Bundle-t, ha nem tudják biztosítani a hozzá tartozó kulcsokat. -
Maksifül
senior tag
Normális jelenség, hogy a Humble-ön vesz az ember egy Capcom Bundle-t és egyik játékhoz sincs egy rohadt kódjuk, mert elfogyott? Nem kellene ezt a weboldalon feltüntetni, hogy ne vegye meg a sok hülye a semmit?
Kinek van ezzel tapasztalata? Lesz kód vagy refundolni kell a vásárlást? -
TheNewDawn
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18263 üzenetére
Gondolom vágod hogy nem 50 Ft on akarok fillerbaszoskodni, viszont új országban melózok új kártyával stb, de valahonnan paypalon maradt fent 3.12$om ami kereken 1200 Ft. Megfelelő lenne így? Mert ellenkező esetben is meg tudom oldani forintban is csak akkor+1nap meg kis macera.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
-
Zolás
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18261 üzenetére
Dragons Dogma mennyi lenne?
-
***ANDRÁS***
aktív tag
van egy újabb csomag bontásom, a következők vannak: Devil May Cry 5, Devil May Cry HD Collection, Ultra Street Fighter® IV, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Street Fighter V, Bionic Commando, Strider
-
csuvicsuva
addikt
Aki nagyon nem talál bontásban Dragon's Dogmát, Steamen most €4,79 június 23-ig.
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #18258 üzenetére
Én is, sajna a group buyson mindig lekésem
-
Dapro
senior tag
hi, keresek SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE meg Pumpkin Jack-et
-
eami
veterán
kell valakinek egy SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE?
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Bakker, defektes volt a kupon amit küldtek és írtam is a supportnak, hogy 10 € -t mutat továbbra is az előfizetés adatoknál. Hát mondom teszek egy próbát és rányomok egy kulcsra, hogy lekérjem. Ott mutatja viszont szépen. Sőt! 6 € -t vont le a 10 € -ból kedvezményként, úgyhogy 4 € -ért kaptam meg a csomagot.
Remélem a következő hónapokat is így számolják!Gyors le is zártam a jegyet, hogy nehogy alkossanak rajta
. Na ENNYIT megért.
(Eddig ilyenkor mindig 5 € -ra jött ki a végösszeg)
-
bepken
veterán
válasz
warcat #18242 üzenetére
azt azért tegyük hozzá, hogy jópár hónapja már, hogy 12 játék helyett csak 8 db játékot kapunk a csomagban....ezzel alapvetően amúgy nem lenne probléma, szerintem elég is ez a 8 db játék.
amit nem értek: miért éri meg a Humblinak folyamatosan segget csinálni a szájából, hogy gyakorlatilag hónapok óta röhögünk rajtuk, mert kvázi instant jön a 6 dolláros kupon a csomag megjelenését követően. mi értelme van egy terméket olyan áron árulni, amiért nem veszik meg? (pláne, hogy elenyésző számú előfizető létezik szerintem, aki ne értesülne időről időre valahonnan, hogy 6 dollárért is be tudja majd szerezni a csomagot, ha türelmes picit)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
warcat #18244 üzenetére
Nem hiszem, hogy rosszalkodás. Annyit mondanak, hogy az ajánlat akkor áll, ha nem szakítod meg a folyamatot. Utána attól még azt csinálsz amit szeretnél.
Én múlt héten kaptam $6 -os ajánlatot 2 hónapra. Elfogadtam. Az e havi Choice -t szkippeltem a második nap és most (mégis?!) jött a $6 3 hónapra kupon. Jegyezzük meg, hogy a Humble annál jobban szeret minél kevésbé vagy lojális hozzájuk és annál magasabbról toj le minél jobban ragaszkodsz hozzájuk (szerintem a 10% -ról induló 20% -os kedvezmény nem egy nagy cucc, amikor másoknak havi $6 -ral csökkenti a kiadásait...).
-
warcat
veterán
Igen, szerintem továbbra is havonta vonja le, legutóbb hasonlónál így volt, persze lehet ha rosszalkodsz kirakják a szűröd vagy nem kapsz kuponokat később (erősen kétlem de a lehetőséget megemlítem)
az apróbetűs:
Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at $6 USD per month for 3 months (reg. $11.99 USD per month) before any applicable taxes and fees. Regional pricing may vary. Coupon expires on June 21, 2022 at 9:59am PT. This price is locked in for 3 months, and this offer will be void if your plan is canceled or skipped. Gifts are not eligible. This coupon may not be combined with other identical coupons in the same transaction, and may not be combined with other Humble Bundle coupons. Discount will be automatically applied at time of checkout. Coupon has no cash value. Void where prohibited or restricted by law. Coupon may not be reproduced, copied, purchased, traded or sold. Unauthorized transfer of coupon and internet distribution strictly prohibited. Users in Russia and China are not eligible.
-
-
warcat
veterán
Humblitól megjött a (több fiókra is, ha inaktívak vagytok esélyes hogy kaptatok)
"Get Choice for $6 for 3 months 🔥 One week only!" koldulós ajánlat. A következő hó is szar lesz -
csuvicsuva
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #18240 üzenetére
Igen, az ilyen pakkokat jóval könnyebb eladni, mint a csojszt. Én nem vadászok, ami érdekelne és nincs meg, az a DmC 5, de pont az az egyetlen rész, amellyel játszottam még Xboxon Game Passben, mielőtt kivették. A HD Collectiont meg a héten zsákoltam be szintén oda, hasonló áron, mint amennyiért a mostani bontásban mehet.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
csuvicsuva #18236 üzenetére
belőttem őket a steam groups buy árakra és gyorsan el is vitték őket.
Corleone33 köszönöm a vásárlást
Maksifül, sajnálom, de már elvitték. -
Maksifül
senior tag
válasz
***ANDRÁS*** #18234 üzenetére
Szia, írtam én is
-
L3zl13
nagyúr
Dragon's Dogma érdekelne ócsóér' ha van valakinek nincs rá szüksége a Capcom bundle-ból.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Corleone33 #18235 üzenetére
Ment ott szerintem több is.
-
Corleone33
senior tag
válasz
***ANDRÁS*** #18234 üzenetére
ment PÜ
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Bundle-ben lévő kupon valóban nem szokott komoly lenni. 50% felettit kéne betenni, mivel elég gyakran vannak 20-50% közötti akciók. Kb 60-80% közöttit várnék el minden bundle-be betett kupon esetén, amirre hú azt mondanám már tényleg érdemes megvenni.
Campon summer sale bundle-ből van pár játék, ami eladó: - Strider, Street Fighter V, Ultra Street Fighter IV, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Monster Hunter: World, Bionic Commando
-
De4d
őstag
válasz
csuvicsuva #18225 üzenetére
Ott még nem néztem körül, de most azért rákérdeztem a steamtradesen hátha van aki reális áron megválna tőle, töme vannak már vele. De elképesztő mennyire hülyének nézik az embert.
Beajánlottam a 2 eurót amit tök reális.
Erre visszakapom hogy 4 ,7 euró max 4 euróig megy le
ember kit néz bohócnak? a dragons dogma tier2 csomatba van ami 9 euró és mellette van még 5 másik game. Az árakat az allkeyshopon nézte gondolom.
Ilyen alapon megírtam már neki hogy akkor a többi game meg
street fighter 4 5 3-3 eruró
a bionic commando strider 1 euro
devil meg 3 euro
Tehát az ő logikájával nézve ez a pakk 14 euró mikor 9ért megvehető, mert így adná ezeken az árakon. előbb venném meg a 9 eurós pakkotKözbe amúgy már 4 alatt van a dogma már, szóval pár nap és jó le fog esni.
-
csuvicsuva
addikt
-
De4d
őstag
válasz
csuvicsuva #18222 üzenetére
Igen, de van ami jobban érdekel mint ennek a csomagnak a nagy része, innen csak a dragons dogma ami prioritást élvez. Azért várom a sale-t
Tehát most megvenném ezt a csomagot amiatt a 2-3 játék miatt amiből 1 elsődleges, aztán a salen meg megint 2-3 játék nem fér bele. -
Corleone33
senior tag
Ha vki bont HB Capcom csomagot, egy Dragon's Dogma-t vinnék, PÜ
-
JoolsNOS
veterán
Bionic Commando: P6HDL-PötX7L-RVM8T
-
Ha esetleg lesz bontás, engem egy Devil May Cry 5 érdekelne.
-
Vertigo18
addikt
Basszus, még a végén meg kell vennem magamnak, mert szégyen szemre szinte egyik sincs meg, de sok kívánságlistás van benne
-
Maksifül
senior tag
válasz
l.skywalker #18208 üzenetére
Engem érdekelne a Monster Hunter: World, ha az már megvan a gyűjteményedben
-
De4d
őstag
Humble-n Capcom bundle van
[link]
Ha valaki megvenné és bontaná egy Dragons Dogmára vevő lennék -
-
warcat
veterán
válasz
Anonymusxx #18204 üzenetére
Squadrons volt fillérekért/ingyen Amazon prime-on keresztül
Phoenix point ott van Gamepass-en kb a megjelenése óta. -
Anonymusxx
senior tag
Szerintem teljesen korrekt a bundle, nem tudom mit akartok, a
- Squadrons
- Phoenix Point
nem egy kis noname játékok, de a SUPERHOT ról is sokszor hallottam már, de még nem volt meg.. ok a Squadrons volt már a primebe, de pár embertől elvették a használtan vett kulcsot, ez meg biztos...A Gamedec, Call of the Sea, Siege Survival meg jóknak tűnnek...
A maradék kettő meg jó lesz cserére, vagy eladni..
-
válasz
l.skywalker #18200 üzenetére
Azt se bánnám, ha végre lenne egy olyan, amiért a 12-t is szívesen kifizetném.
-
echterion
nagyúr
Hát nem bánom, hogy nem éltem a 6 dolcsis ajánlattal. Kérem a következőt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Motoros topic
- Router gondok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest